Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Igen ezt én is így tudtam! Az fht amikor kapjuk az mindig arra a hónapra szól? S akkor mi már nem is kapunk ? Bocsánat hogy ennyit kérdezek de igazából nem vagyok ezzel tisztában!
Köszönöm szépen
Szia! Nincs hosszabbítás nekem egy hete azt mondták a munkanelkülibe!
Vagy azóta van változás ? Köszönöm.
Nem!
Hosszabitas van.
Mikor lesz szociális segély utalás 2021 évében?
A szociális segély utalás a különleges eseteket leszámítva a következő időpontokban várható:
Szociális segély utalás 2021. január: 2021.01.29.
Szociális segély utalás 2021. február: 2021.02.26.
Szociális segély utalás 2021. március: 2021.03.26.
Szociális segély utalás 2021. április: 2021.04.29.
Szociális segély utalás 2021. május: 2021.05.31.
Szociális segély utalás 2021. június: 2021.06.29.
Szociális segély utalás 2021. július: 2021.07.30.
Szociális segély utalás 2021. augusztus: 2021.08.30.
Szociális segély utalás 2021. szeptember: 2021.09.29.
Szociális segély utalás 2021. október: 2021.10.29.
Szociális segély utalás 2021. november: 2021.11.29.
Szociális segély utalás 2021. december: 2021.12.22.
Szabolcsban, 17-kuldik postara masik heten hordjak.
Utalas-22-en.
Szia!
Én konkrétan így bejelentve nem voltam, de a legtöbben úgy csinálják hogy egy családtagot (akivel nem egy háztartásban élsz) vagy közeli megbízható ismerőst megkérnek aki a NAV-nál bejelenti háztartási munkára. Úgy tudom van egy 1000 Ft.-os díja is, de részleteket nem tudok. Én úgy szoktam hogy az adott éven elmegyek egy rövidebb 2-3 hónapos munkaügyi által szervezett tanfolyamra.A tanfolyam ideje alatt az fht-t szüneteltetem de kapok keresetpótlót, tanfolyam után pedig kapom tovább az fht-t. Így megvan a 30 napom is, és egy rövid ideig kapok kicist több pénzt is.
Sziasztok!
Most voltam benn a munkanélkülibe ,S gondoltam rá kérdezek az aktív korúak ellátására. Nekem már le telt az 1 év , január februárban küldik ki a papírokat meghosszabbítására! Most mondták nekem olyat hogy 30 napot le kell dolgoznom egyszerűsített munkába .! Aki már megtette az segítsen már hogy ez hogy működik vagy hol lehet ledolgoznia ! Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Tudjátok e kapunk még pénzt karácsony elött?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?