Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Nem tudja valaki, holnap lesz számlásoknak ?
(Somogy)
Üdvözletem!
Elvileg az fht is olyan támogatás ami nem tárgyhó kifizetesű, hanem mindig utólag fizetik. Példa: az októberit azt november hó 5 ig folyósítják. Van olyan megye mint tudjuk, hogy az adott hónapot utólag, még az adott hónap végén folyósítják, november végétől- december hónap 5 napjáig a november havi fht, egyt, stb. kerül kiutalásra.
Sziasztok, a 30 napos kötelezettségről tudtok esetleg valamit? Most is kell teljesíteni?
Mert pl egy éve én nagy nehézségek árán teljesítettem a veszélyhelyzet alatt is, de az éves felülvizsgálat elmaradt, és így szükség sem volt rá lényegében...
Nem tudom, hogy most mit csináljak, kell-e egyáltalán a 30 nap, van-e erre valami veszélyhelyzeti intézkedés? Ha van valakinek idev és gó tapasztalata vagy ismerete, kérem, ossza meg, köszönöm. :)
Pest megye solymári Auchan.
Mivel jön a karácsony vesznek fel embereket.
235 ezer Ft vettek fel.
Inkább ez mint a 22.800 ft
Szia!
Megkérdezem mekyik városba?
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?