Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
kenyér nincs az asztalon:)
Nekem is kéne csekket befizetni, de ha egy napot kések, az még nem nagy gáz. Biztos, hogy megoldják..Mert ha olyan hatalmas rendszerhibájuk lenne, akkor sms-t sem kapnánk az e-bankhoz, mikor bejelentkezünk.. szerintem. Úgyhogy csak sikerül nekik, na.:)
Legalább értesíthetnék az embert hogy mi van lesz vagy nem lesz de ezek még arra se képesek
Gondolhatod én is milyen boldog vagyok.Csekket kéne fizetni határidős mert ha ma nemfizetem be akkor uh bajok lesznek.Utolsó határidőm van.Kinyirom a bankot.
az én (ideg) rendszerem is össze fog omlani!
Szerintem sem,nah kártéritést lehet ilyenkor kérni?vagy wmit?
engem is beenged..
én reménykedem.. nagyon, mert a párom felrobbantja a bankot, ha nem jön meg az a tetves pénz :)
van nekem is egy olyan rosssz érzésem hogy ma már nem lesz
engemm beenged e bank de nincs lové még:(Szerintem ma már nem is leszz.
hát de mit utaljak mikor egy vasam sincs:)
Hát.....lehet,hogy felrúgtam volna!Mi a bánat köze van egy őrnek a te dolgaidhoz?Tényleg mondanod kellett volna,hogy akkor tegyen rá.És ha nem tudott volna utalni rá,akkor elhittük volna a bank hókusz-pókuszát:):):)
Lehet ez lesz a következő lépésem!Lemegyek és megmondom,hogy szeretnék a számlámra befizetni.Ha okés a dolog,akkor a k&h hazudik.Ha ezt sem lehet,akkor igazuk van:)
na igen az ő fizetésüknél biztos nincs hasonló hiba
Hát csak nem b.sznak ki velünk annyira...
Hát meg kellett volna mond, hogy tegyenek rá valamit, és akkor lesz rajta..:)
holnap fizetés ha akkor is ez lesz a guta megüt
Na egyre jobb. Remélem nem azlesz a következő üzenet, hogy:
"Tisztelt Ügyfelünk! Sajnos a hibát nem sikerült kijavítanunk, és nem is fogjuk. Ezúton köszönjük a pénzt, amit nekünk ajándékozott! Egyébként meg dögöljön meg!" :D
tetszett azt mondta a bankba a biztonsági őr hogy ha van a családin kivül más pénz a számlán akkor azt le lehet venni,
Most néztem meg az e-bankot és a következő üzenet fogadott:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a K&H e-bank szolgáltatás
egyes funkciói korlátozottan érhetőek el.
Köszönjük megértését!
Üdvözlettel:
K&H Bank"
Gyengék,mint Quasimodo hátúszásban:)
Nálam már az ebank se működik
miért?nem volt jó ötlet?én szeretném ha csámcsognának a témán egy kicsit:):):)
de úgylátszik,hogy a te adatlapodat nemtalálom.
Ja értem :)) én már kínomban ülök a laptop előtt, mert ha nem ezt tenném, akkor valszeg toporzékolnék:D
További ajánlott fórumok: