Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
hihetetlen amit már csinálnak a máknál se az elmaradt két havi családi se válasz az e-mailemre nekem is suliba jár a nagylányom pénz meg sehol az igazolás beküldve 1 honap és nem tudják kiutalni nem hiszem el mi van
Az érdekes,mert én csak a családit kaptam meg. :(
gyes már volt előző héten a családi pótlékkal
Sziasztok! Kapott már valaki gyest?
Köszi de ma biztos nem jön mert már ilyenkor rajta szokott lenn :) :(
Biztosan érkezik mindenkinek,még nagyon korán van,simán érkezhet!!!Drukkolok!
Szegeden a gyed megerkezett!
Szia de jó neked én debreceni vok takarékos és semmi :(
Sziasztok!
Pesti vagyok,Takarékbank,gyedet megkaptam :-)
Sziasztok nem tudjátok hogy a Szociális segélyt és a közmunkabért mikor utalja a Magyar államkincstár?
Valaki kapott már gyedet??
oké, elhiszem.... :) csak elég sok mindent tapasztaltam már... :)azért írtam, ettől még durvább dolgot is.. sokkal...:) Kívácsi vagyok a tanár válaszára.
A papír érvényes és jó közölték velem és én jól értelmeztem mert a másik kettőnél sem fogadták volna el .Még tudok olvasni és értelmezni is.
csak sokan nem olvasnak, nem értelmeznek-
az oké, hogy kapsz egy papírt, de az azon lévő dolgokat el kell olvasni és értelmezni.... nem attól jogosult valaki valamire mert a kezébe nyomtak mondjuk szept. 1-én egy papírt,
Volt egy dilis ismerősöm aki konkrétan elutasító határozatot kapott gyermekvédelmire, de nem olvasta el...mert kapott egy papírt, nyugodt volt :)... amikor meg az ebéd pénzt kérték még csodálkozott is.... hisz ő kapott egy papírt... :)
Szia . Családi pótlékos papír augusztusi érvényes
a másik kettőnél elfogadták . A legkisebbiknél is el kell,hogy fogadják ,írtam a fiamnak hogy adja oda a tanárnak ,Tanárnőnek is írtam de még nem válaszolt.
Én tuti megkérdezném, hogy miért nem jó a papír... tehát pontosan a törvényt idézze... gyermekvédelmi meglett újítva? családipótlékos igazolásod mikori keltezésű és abban meddig van a folyósítás gyerekenként ...(javaslom olvasd át alaposan) milyen időszakban kell valamelyik kedvezménynek érvényesnek lennie, milyen időszakot kell lefedni.... biztos van magyarázat... csak úgy nem akar a pedagógus sem keresztbe tenni..
Ma felhívtam az államkincstárat családi pótlék miatti iskolalátogatási igazolás ügyben.Miszerint az egyik fiam augusztusban töltötte a 18.életévét.Azt mondta az ügyintéző hölgy,hogy most már nem kell igazolás,mert nekik hivatalból az iskola lejelenti.Hát remélem ez így is van,mert nem szeretném ha gondok lennének a családi pótlékunk utalásánál.
felháborito a héten lessz 1 honapja hogy bekülldtem a mák nak az iskolaiigazolást két havi családival lognak folyamatosan irom az e-mailt de szarnak visszairni mennyi ideig tart egy szaros igazolást feldolgozni ez örület
Szia Jó papírt vittek be és a legfrissebb családi pótlékos papírt is elvitték a fiúk. Ha egynél elfogadták a másik kettőnél is el kell fogadniuk. Tanár nőnek írtam már.
Persze akkor kell újra igényelni, ha már lejárt az érvényessége.
Újra kell igényelni akkor sürgősen a rendszeres gyermekvédelmit!Általában 2 hét alatt megállapítják,hogy kaphatod-e.A sulival beszéld meg,biztosan meglehet találni a mindenki számára megfelelő megoldást.
ha kapsz rendszeres gyermekvédelmit, akkor jár az ingyenes tankönyv ill. ha 3 kiskorút vagy 3 vagy több eltartottat nevelsz
A tanárnő nem állt a helyzet magaslatán, vagy rossz papírt vittél neki
vagy a 3 családi pótlékról kell igazolás vagy a rendszeres gyvédelmiről az önkormányzattól
Ne hagyd magad!
De leginkább azon csodálkozom, hogy meg se kérdezted tőle, hogy akkor mi kell, mit szerezz be, mi a baj a beadott pApírral
A 19 évesnél elfogadták meg is kapta a könyveket.
Sziasztok. Lenne egy nagyon fontos kérdésem. Nekem van 3 nagy fiam 19,16 évesek. Elvitték a gyemekvédelmis papírokat a suliba amikor kérték a könyvekhez ez körül belül nyári szünet előtt volt .Most közölte a a tanár nem jó a papír így nem jár meg neki ingyenesen a tankönyv.Mondták hiába van 3 gyerek a családba és mindegyik nappali tagozaton tanul. Kérelem aki tud segíteni az segítsen fontos.Sajnos ha nem kapják meg ingyenesen a könyveket nem tudom miből kifizetni őket .
szia! köszönöm a választ!
Szia nekem 3 gyerekem van,2-re megkaptam a csp,a nagyra nem mert nem tudtam,hogy ha betölti a 16 életévét akkor vinni kell iskolalatogatasi ig.
Leadtam pénteken majd valamikor küldik:))
De ezt miert nem lehet mar nyaron kiküldeni,hogy te hülye csinaltazsd meg:)))
Igen,én is így látom!! Tegnap hívtam őket,azt mondták hogy még csütörtökön el kellett volna utalni a 4 gyerek pénzét!!
További ajánlott fórumok: