Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Sziasztok. Most mondta a postásunk,hogy tényleg késik a családi.
Sajnos a MÁK érkező ellátások, és egyéb átutalások pl: nyugdíj, az éjszakai elszámolási rendszerben futnak le, így ha reggel 9-10 óráig nincs a számlán, akkor napközben már nem fog jönni, csak másnap reggel.
azt az azonnali átutalásra írták, hogy arra még várni kell egy-két évet, hogy azonnal a számlán legyen az utalt összeg.. szeptember 7.-től elvileg egy órán belül megérkezik a számlára az utalás, csak az a kérdés, hogy a családtámogatási ellátások is beletartoznak-e már ebbe.. merthogy azt írták, hogy minden forint átutalásra vonatkozik.... de azt ugye eddig is tudtuk, hogy a minden forint átutalásba nem tartozik bele a családtámogatási.. (nem is értem, miért!!??)
Nekem valamikor félhat-hatóra de volt már előbb is de sms nem jön csak 7 után én internetbankon szoktam figyelni de ha feljössz ide akinek megérkezik azonnal szokott irni.
Szia! Valamelyik, hivatalos oldalon olvastam, hogy a postai kézbesítés napja hétfő.
Sziasztok!
K&H-s szmlára kb.hány óra körül szokott megérkezni a csp.gyes?Köszönöm
Ha családira gondolsz,hogy melyik nap,akkor általában úgy lehet számolni,hogy postai úton kb 5. munkanapon kapjuk meg! Ez most kb szerda.
Fontos 1 -jén vagy 2 -dikán lesz családi a számlán?Mindenhol mást olvasni.
Az h utalás napján rajta legyen a pénz,eddig is volt. A gyedemet amikor a mhelyemről utalták szinte azonnal rajta volt a pénz (bnőm intézte az utalást) igaz a bankommal volt nekik is szerződésük,de aki más banknál volt az is aznap mwgkapta..
Itt az a kérdés h a családira is vonatkozik-e a 2 órás utalás szabálya.
A férjem amikor utalt külföldről pénzt akkor mindig másnap délben volt csak leghamarabb a számlán. Ebben a hónapban meg kb 1 órán belül itt volt.Pedig még konverziózták is
Nekem a netbankon (erste) írtais h minden óra 30perckor fogad utalást,egészen 16.30ig.
Találtam egy linket de abból annyi derült ki erre még egy-két évet várni kell hogy utalás után aznap
rajt legyen a pénz a kártyán.Tehát akkor kamu.
További szép napot mindenkinek.
Mért terjesztik hogy előbb lesz családi azaz 1-én már a számlán van?Ez csak kamu nem?
sztem kedden csak...2 munkanappal szoktuk később kapni,mint a számlások.
akiknek postán megy,hétfőn lesz vagy kedden?
A barátnőm megkapta a visszamenőlegest már múlt hét elején, a szeptemberit a szokásos időben fogja kapni október 3-ig.
Pontosan mikor jön a családi ?
A szeptemberit a hónap végén szokták fizetni biztos benne lesz már az is.
Az iskolai igazolás benyujtása után mennyi időre érkezett meg a határozat?
JAJ BOCS NEM ELOB HANEM KÉTHÉTEL KÉSÖB UTALNAK
Köszi a választ kaptam határozatott még Augusztusba hogy a Júliusit és az Augusztusit visszamenőlegkapom meg én csak azzal nem vagyok tisztába hogy a Szepteberi is már hozzá jön vagy azt csak Október végén kapom.
Szia.Most kapok én is elöször agusztus-szeptembert fogom kapni ezt írták a határozatban! Remélem tudtam segiteni! Te kaptál határozatott? Benne van minden vastag betüvel!
Én most fogok először kapni állami gyerektartást visszanenőleg Július 3-tól és az lenne a kérdésem hogy akkor most már a Szeptemberit is megkapom vagy azt csak a jövőhónapba köszönöm a válasz.
Szia ma felhívtam a pénzügyet,és ma utalják a gyerektartást és holnap lesz rajta.
[link]
én úgy hallottam, hogy a családtámogatási ellátásokat is érinti, az összes utalásra nézve kötelező.
Sziasztok. Akkor elsején vagy másodikán lesz a számlán a családi?
Nem utalnak hamarabb ez hülyeség!
További ajánlott fórumok: