Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Esetleg tudja valaki, hogy az árvaellátás ügyintézése mennyi ideig szokott tartani? Megszüntették és újra igényeltem szept. elején, van arra reális esély, hogy a hónap utolsó napján megkapjuk? Vagy csak október utolsó napján?
Csak kérdésem lenne :)
Milyen okok miatt vonhatják/szünetelhetetik agyes+csp-t?
Szeretném elmondani,hogy a facebookon van egy pályázatfigyelő oldal.Hülyeségeket írnak,nem szabad komolyan venni!Sem 13 havi családi,sem havi szinten gyermekvédelmi nem lesz!!És még sorolhatnám...szóval ne dőljetek be ezeknek a híreknek.
Mekora itt a csend el sem hiszem majd kíváncsi leszek rá hogy 25- től is ilyen csend lesz.
Sziasztok!Azt szeretném megtudni h neten kering gy olyan hír h idén van 13.családi azoknak akik megigényelik a kormányablaknál!ez valós vagy csak mendemonda?
Sziasztok!Azokat szeretném kérdezni,akiknek 18 éves a gyerekük és még iskolába jár:mit kell tennem,hogy az iskolás fiamra folyamatosan kapjam a családit?Jövőhónapban lesz 18 éves.Köszönöm szépen a választ.István
Szia! Mindig utólag adják augusztusit szeptemberben!
már így is náluk van 2hónapnyi pénz,csak belehúznak.tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatot,mondták hogy elsején érkezett be a kérelem,rendben van nincs benne hiba.Csak még nem nyúltak hozzá.
Mégh egy kérdés.A gyes adott hónapban a múlt havi juttatás?vagy mindig az adott hónapra van?Tehát,ha júliusban szültem ugye arra a pár napra is van,illetve augusztus,és jelen állás szerint szeptember?Vagy szeptemberben adják az augusztusit?! :D Remélem értitek mire gondolok :)
Ezelőtt kb 4 évvel is,mikor a lányomnál elismerték tartós beteg,március közepén adtam be a papírokat,áprilisban jött a rendes utalás hó elején,rá 1 hétre az elmaradott gyes és a csp különbözet...Mondjuk ezt még Egerben intéztem,ott nem jellemző,hogy ülnek a dolgokon...
Mert én annó megkérdeztem, de ez már 6 éve volt, lehet hogy változott azóta.
Honnan tudod hogy szerdán van utalás?
Szia! Hát nemtudom akkor neked szerencséd volt. Nekem a csp és az anyasági szinte egyszerre megjött, a gyes meg hónapok múlva (utólagosan is van fizetve) és sokan is panaszkodnak hogy mindent megkapnak csak a gyest nem. Lehet hogy ügyintőzőtől függ.
Nekem 3 hét volt az utalás...kikértem még szülés előtt minden papírt,kitöltöttem,csak a gyerek neve és TAJ száma hiányzott,mikor megszületett,párom bevitte a papírokat miután pótoltam a hiányzó adatokat és lényegében utaltak is!Meg is voltam lepődve,de egyébként 21-22 munkanap szokott lenni az ügyintézés mindenhol...
Igen utalják hó közben is, ha jól tudom szerdánként van ilyen utalás. Én 3 hónapot vártam, igényléd után. A gyes az sajnos valamiért mindenkinek csúszik általában.
Sziasztok!!Kapott már valaki veszprém megyében postán gyedet?
Sziasztok.Baba születése után mikor beadtátok a kérelmet mennyit vártatok az első Gyesre?És ugye jól tudom,hogy azt hó közben is kiutalják,ha minden papír rendben van
Az anyaságit és családit 8 nap alatt kaptam meg,viszonylag gyorsan.Így gondolom fürge az ügyintézöm :)
Elvileg a 30 adik napon utalnak!
sziasztok.nem családival kapcsolatos,de hátha tudtok segiteni.ugy adtam be az adobevallást,hogy a nav csinálja meg.találtak eltérést,kiküldték nyilatkozzak,persze régi cimre,hiába van regizve az uj is.de a lényeg,hogy megkaptam a levelet ,javitoták,és kapok vissza pénzt.a levél aug 7én készült,akkor ma lejárt a 30nap,mikor kell akkor megérkeznie?számlára kértem.válaszotok köszönöm
Énis ma kaptam meg a gyedet postán!
Igen, a GYES-t én is megkaptam a családi pótlékkal a hónap végén. De mivel egy fél hónapra még járt a GYED is augusztusra, azt is nagyon vártam. Valaki írta, hogy Szegeden megérkezett a GYED is, azért érdeklődtem, mivel úgy olvastam a neten, hogy szeptember 1. az utalási nap. Viszont ma reggelre sem kaptam meg. Felhívtam az illetékeseket, és azt mondták, hogy ma utalnak, úgyhogy majd csak hétfőn lesz rajta legkorábban. Somogy megye, Kaposvár
Én is egybe kapom a gyest a családival minden hónapba.
Sziasztok!
Van itt valaki, aki a Budapest Banknál vezeti a számláját? Megkaptátok a GYED - et? Úgy tudom, hogy szeptember 1 volt az utalási nap, de én még ma sem kaptam meg. Legalábbis eddig. Bár ha megjött volna, akkor már reggel rajta lett volna a számlán.
Meg kaptam. Úgy hogy minden ok!:)
Igaz hogy csedet..., de tegnap meg kaptam...nem a munkáltatóm utalja, a kormanyhivatal; gondolom a gyest is!?
Sziasztok!Szolnok megyében kapott már valaki államigyerektartást postán?
További ajánlott fórumok: