Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
plusz egy hétvége, de nekik is élni kell valamiből ha már a csányi felfalta őket
Nincsen lehetőségetek bankot váltani? Vagy ez is jó?
Gondolom rossz lehet olvasnotok Krisztával, hogy itt megkapták, nektek pedig várnotok kell +1 napot.
Ha nem titok miért kapsz többet? Valami más probléma miatt? Ha nem vagyok indiszkrét!
Na itt van a kutya elásva a takarékszövetkezet hát ellehetne velük beszélgetni mert ez tuti nem szabályos nem fizetik ki a pénzt mert plusz egy napig kamatoztatják még.
nem 3-4 nappal hanem egy héttel elöbb,pl.ápolási dij
Mindenesetre szemétség tőlük!
Én 88250-et kapok, ezért nem tudhatom másét.
hát erről beszéltem, ha tudnátok ki a polgármesterünk és ha tudnátok,hogy a bankok kikkel milyen szerződésben állnak,akkor értenétek.
Szia! Én is tak.szöv, nekem sem írnak hétfőn jóvá csak kedden! Szolnok megye
Igen, mert 1000 Ft-vel kapok többet / gyerek!
Hasztalan.
Tudjátok van, aki 3-4 nappal hamarabb kapja a családit és van, akinek a bankja bármikor is érkezik az utalás hétfőn nem dolgozik:-)
Vicc ez a nap komolyan.
Én nem rosszból kérdeztem csak szerintem ez veletek szemben kitolás mert az ország 99.9%felveszi addig ti hozzá sem fértek oké tovább tart de ez akkor sem szabályos.
Nem hülye vagyok, csak ezek szerint nem jól értettem a szokás szót, amit írtál.
Azért köszike.
Inkább hagyjuk:-)))
Ez sem igaz,mert Dunaföldvár is tolna megye és rajta szokott hétfőn s lenni.
az talán egyszer volt kb 10 éve
Basszus, most nagyot esett az állam, mert meg voltam győződve, hogy két ember az oldalon pasi nevet takar....Az egyik te voltál. Tévedtem:-)
Ez nem igaz. volt rá példa,hogy hétfőn vette le tesóm szekszárdon.
A szokás az szokás.
Az nem azt jelenti, hogy nincsen hétfőn a számlán a pénz, csak te megszokásból nem veszed fel, ha jól értem.
Mint mondtam, nem pontosan csak kb 73ezer körül....
Nem vagyok a pontos számmal tisztában, mert sajnos én többet kapok a három gyermekem után.
Ezért ha azt mondod, hogy annyi, akkor bizti annyi.
takszöv, de montam már, hogy mi itt tolna megyében nem veszünk fel hétfőn pénzt.
72000ft most járt le az anyaságim ennyit kaptam 3 gyerkőcre persze ebben a csp-is benne van.Normál eset. :)
26-án utalnak hétfőn jóváirnak, kedden felvesszük,tolna megyében ez a szokás
Hát az gáz mert pont most volt kettő olyan hónap is mikor hétfőn vettük le a pénzt.Milyen bankos vagy?
Facebook infó=osztva kettővel.
Szia!
Bocsika, de már én sem tudok összeadni, mert annyira várom, holnap a családit, hogy izgatottságomban, na....:-))))
18 éve kapok családit és ápolásit,de hétfőn még soha sem vettem fel pénzt szekszárdon.
Igen én is valahogy úgy számoltam, még ha hülyén is, de a végeredmény ugyanaz.
Nekem is 3 van, bár valamivel több, de normál esetben kb 73 körül lehet.
Hogyhogy nincs jóvá írás hol nincs?
tolna megye szekszárd soha sincs hétfőn jóváirás,bármikor van utalás.
További ajánlott fórumok: