Mikor dontesz ugy, hogy befejezed a kapcsolatod? (beszélgetés)
sztem nem eltusolni kell a problémákat,hanem megoldani és megbocsátani.a megbocsátás tapasztalataim szerint is azt jelenti,h elfelejtem,amit a másik tett,és nem hozom fel többet.persze biztosan vannak esetek,amikor tényleg szakítani kell,de sztem érdemes önmagam hibáit is megnézni,nem a másikra mutogatni,h "ha ő ezt tette,és meg merte tenni,akkor vége..."
és sztem... bocsánat h ezt mondom... de nem kell feltétlenül az legyen az alap,h NEKEM adjon PLUSZT a kapcsolat...ez sztem önzőség... ha én akarok adni,boldoggá tenni,annak van visszhangja a másikban. attól még h nem érzem jól a kapcsolatban,az feltétlenül rossz? nem lehet,h fáradt vagyok,nem akarok küzdeni a kapcsolatért,vagy nincs kedvem tolerálni a másik hibáit,netán vki más tetszik? hm...én így gondolom,h a kapcsolatban nem én vagyok az első,és h egy kapcsolatban munkálkodni nagyon is érdemes :)
Talán a legfontosabb, ha olyat tesz ami tudja hogy számomra megbocsájthatatlan és azzal megbánt, olyankor az se számít ha még szeretem... inkább szenvedjek nélküle, mint mellette!A nagy szerelmem elfelejtett bejönni hozzám 2 hét alatt az intenzívre! Beledöglöttem lelkileg, de kiadtam az útját végleg!
Más esetben akkor lépek ki egy kapcsolatból ha már azt érzem, hogy egyáltalán nem érzem jól magam vele, amikor már nem ad semmi plusszt ha vele vagyok , már nem tud feltőlteni energiával a puszta jelenléte! Kisebb gondokat meg lehet beszélni, de amikor valami menthetetlen akkor érzi azt az ember!
Jó ha van valakid, de nem minden áron!
További ajánlott fórumok:
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Mikor lehet felvállalni egy új kapcsolatot?
- Tudtad hogy a kapcsolatod jellege attó is függ, hogy mikor ismerted meg a párod?
- Amikor a pasi tartja a kapcsolatot az exével...
- Szeretnék babát, de még nem tudom mikor...miért gondolkodunk ezen annyit?Valamitől félek de nem tudom mitől..ezzel kapcsolatban.És ti hogy v
- Mit tennél, ha "másodhegedűs" vagy egy kapcsolatban és mikor szakítani akar a másikkal, hogy veled legyen, a másik bejelenti, hogy terhes?