Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Amikor a pasi tartja a kapcsolatot az exével... fórum

Amikor a pasi tartja a kapcsolatot az exével... (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Amikor a pasi tartja a kapcsolatot az exével...

1 2 3 4
96. c47623800d (válaszként erre: 1. - Mollika13)
2018. febr. 23. 08:13
Sajnos van tapasztalatom a téren. Miután összeköltöztem a (most már) férjemmel, ő is visszajárt az exéhez. Persze mást mondott ő is, és más jött vissza a csajtól is. Faramuci helyzetek ezek...
95. PöttyösPanka (válaszként erre: 91. - Tulipan78)
2018. febr. 23. 06:23
A pasik a csillagokat is képesek lehazudni az égről. Amíg vissza nem szerez, addig te leszel élete egyetlen szerelme, akiért meghal ha kell. De amikor megint biztonságban érzi magát, újra rohan az ex karjaiba, mert tudja, hogy megteheti, hiszen egyszer már megtette, és nem lett semmi következménye. Legyen önbecsülésed! Másrészt itt már oda a bizalom. Ha visszafogadod, folyton azon jár majd az eszed, hogy éppen hol van, és vajon megcsal-e.
94. Belat_itt_ne_keressek (válaszként erre: 91. - Tulipan78)
2018. febr. 22. 22:35

Na, nekem fogadkozhatna,

kivágnám, mint macskát sza.ni, majd emelt fővel távoznék.

Gyökér.

Már bocs.

Feltéve ha valóban dugtak is, mert ez a része nekem kicsit zavaros. Bár, azt sem értem, miért ő szállítja a nagys'asszony seggét munkába.

93. f.frezia (válaszként erre: 91. - Tulipan78)
2018. febr. 22. 20:10

2 hónapja vagytok együtt és már megcsalt?

Felhív hogy szeret és ennyi, visszafogadod?

Szerinted ennek van jövője?

92. csikil4ny (válaszként erre: 91. - Tulipan78)
2018. febr. 22. 18:44

Bizalom nélkül nincs jó kapcsolat. Ha egyszer hazudott/becsapott mi a garancia, hogy nem teszi meg újra és újra?


Hallgass a józan eszedre, vagy hunyd be mindkét szemed. A döntés a te kezedben van.

2018. febr. 22. 12:27
Sziasztok. A véleményetekre vagyok kíváncsi. Decemberben jöttünk össze a barátommal. Nekem úgy mesélte, hogy ők nem beszélnek az exével, mert a nő becsapta és magára hagyta amikor szuksege volt rá. Aztán kb pár hete véletlenül megtudtam, hogy nem csak beszélnek, de hozza, viszi munkába, és le is fekszenek egymással. Persze előbb tagadta, de mikor rájott nincs értelme, hallgatott. Megkertem menjen el, mert 3 an nem leszünk egy kapcsolatba, én kiszállok. Majd másnál késő este felhivott, hogy engem szeret és velem szeretne lenni. Azt mondtam rendben, de minden kontaktot szakitson meg az exével. Azt mondta a munkakapcsolatot nem fogja, ezen kívül nincs köztük semmi. Az a baj, hogy nem tudok benne bízni, minden szavában kételkedem. Valakinek van valami tanácsa?
2017. aug. 11. 12:17

Velem korrekt volt a párom, mert kezdetektől fogva megmondta, hogy tartja a kapcsolatot az exével, akivel négy évig voltak együtt, de már hat éve, hogy szakítottak. Ő hagyta el, mert már nem szerette a lányt. Mindent elmesélt töviről-hegyire és hozzátette, nem szeretne ebből nézeteltérést, mert az ég világon semmit nem akarnak már egymástól, csupán megmaradt a beszélő viszony és mindenki éli a saját életét. Innentől fogva nem érdekel, hogy miről szoktak beszélgetni, mert korrektnek ismertem meg a páromat, aki mindig szemtől-szemben megmondja, amit gondol. (Néha túl nyersen is, de inkább ilyen legyen, mint negédes és hazug).


Engem (és ez nem kapcsolódik a témához) inkább az zavar, hogy a futó kapcsolataiból néha egy-egy nő felkeresi, hogy szeretne egy menetet. Ezeket mindig elmeséli nekem és elmondja, hogy nincs mitől félnem, mert ilyenkor mindig rövidre zárja a témát és elmondja, hogy párkapcsolatban van. Én bízom benne, de a nőkben már kevésbé. Hiszen volt olyan is, hogy kézen fogva sétáltunk párom lakóhelyén és másnap ráírt egy volt alkalmi partnere, hogy mi lenne, ha ... én eddig nagyon naiv voltam, mert azt hittem, ilyet csak a férfiak csinálnak, de elszomorít, hogy a nők is ide süllyednek :-(

2016. júl. 22. 13:33
Mi a velemenyetek mit tegyek? egy eve vagyunk egyutt es titokban a pasim a volt nojevel tartja a kapcsolatot. a leg szarabb h nem mondta. most haza jott a csaj kulfoldrol es hazat ujit fel neki. szerintetek?
2014. márc. 14. 20:39
Azt hiszem jól t/ökön rúgnám, ha az exével hetyegne, miközben én vagyok neki és hű vagyok.
87. epsy88
2011. márc. 12. 11:42
Sziasztok!Hát igen tartja vele a kapcsolatot vagyis a barátom exe írogat neki üziket h hogy van és mizu vele!Én bízok a pasimba de a nőbe nem!Távkapcsiba vunk így nehéz egy kicsit!tegnap már veszekedtünk ez miatt:( Ti mit gondoltok erről!Előre is köszi a válaszokat!Legyen szép napotok!
2011. márc. 9. 12:14
pfú azért ez nem semmi... hát a pasik nem egyszerű esetek:) az a lényeg, hogy nekünk nőknek mindig biztosnak kell lennünk a dolgunkban:)
85. T-Mea
2011. jan. 26. 20:25
Sziasztok, egy olyan problémát illetően fordulok hozzátok, ami talán nem is hangzik hatalmasnak, vagy éppen megoldhatatlannak, nekem mégis megkeseríti az életemet. A tárgyra térve: úgy érzem megtaláltam azt, akivel le tudnám tényleg élni az életemet. Úgy érzem, valami különleges van közöttünk, ami nem mindenki életében adatik meg, mégsem vagyok teljesen boldog. A párom még felsőoktatási tanulmányait végzi és kialakult egy koedukált társaság, amit a baráti körének nevezhet. És a problémám lényege itt kezdődik: a társaságban négy lány van, és megtudtam tőle, hogy ebből kettőbe szerelmes volt, de nem fejezte ki feléjük, és mialatt ez a két lány járt a fejébe a harmadik lánnyal volt egy komoly kapcsolata, ami állítása szerint kevésbé volt olyan igazán mély kapcsolat, mint mondjuk a mienk. Mindezt még a kapcsolatunk elején tudtam meg tőle és úgy gondoltam tolerálni tudom a múltját, sőt igyekeztem megfelelni a barátainak, de ez közel sem volt olyan könnyű. A kapcsolatunk első fél évében az ex sokszor megbántott érzelmileg. Találkozásink során sokszor éreztette, hogy mennyire tudja, mire van a páromnak szüksége, hogy mennyi mindent tud róla, amiről esetleg én még nem is tudhattam, vagy éppen milyen közel áll a párom családjához és mennyire kiismeri magát a házukban. Ezt azzal tetézte, hogy egy baráti koktélozgatáson beszámolt a volt szexuális életükről, és a szakításuk részletes körülményeiről. Már egy éve vívok magamban érzelmi csatát, ami kilátástalannak látszik. Úgy tűnik, a természetem ellen megyek azzal, hogy megpróbálom tolerálni a baráti társaságát, a múltját. Mostanra már tiszta hisztérikává váltam ettől. Nem bírok egy társaságban lenni az exel, mert már „túl sokat tudok” kéretlen-kelletlen, de ezért már nem tudok barátsággal tekinteni rá. A párom a kapcsolatunk első rázósabb félévében nem tett semmit ez ellen, habár számomra is világos hogy nem érez iránta semmit, mégsem véd meg tőle. Már megtetet azt a lépést, hogy több ízben elküldte (mert az ex nem értetet meg túl könnyen) és nem beszél vele individuálisan, csak ha a társaság találkozik. Ennek ellenére idegesít, annyira hogy néha elgondolkozom, hogy megéri-e nekem ez a lelki gyötrelem. A társaságban még mindig látszik rajta, hogy milyen öröm tölti el hogyha a párom ott van, milyen lelkesen magyaráz neki. Már nagyon sokat őszintén, néha sírva beszéltünk a párommal erről. Néha a menekülést választottam. A párom azt mondja, hogy ameddig egyetemre jár és megvan ez a társasága (mindennap összefutnak az egyetemen), addig ha akarná sem tudná elszigetelni magát tőle. Mindezt teljesen megértem, de már nem bírom cérnával. Mit gondoltok? Van erre megoldás?
2010. dec. 6. 00:04

Ha nagyon bánt és megvisel, a számomra is érthetetlen kapcsolatuk, akkor tedd fel a kérdést, hogy azzal a feltétellel is együtt maradna-e veled a barátod, ha végleg szakítana az ex-el tartott kapcsolatával!


Mond el neki őszintén és nem örült hangon, eszeveszetten, hanem nyugodt hangnemben, hogy nehéz ezt elviselned, és nem biztos, hogy erősíti köztetek a köteléket az, hogy ő nem zárta le a múltját és, hogy neki talán még "imponáló" is, hogy a lány sem! Mond meg neki, hogy előbb magában zárja le a dolgot, hogy megérsz-e neki annyit..még ha nem is komoly ez a dolog az ex-el..ha meg nem fontos neki, akkor meg pláne!

Meg a távolság is leküzdhető egy idő után...(én úgy kértem meg a kedvesemet, hogy az ex-el 1 km-es körzetben laknak, de úgy gondolom, ha igazán akarja az ember, akkor igenis el tudják kerülni egymást ;) )

Fiú-lány barátság márpedig nem létezik! Főleg akkor nem, ha az egyik félnek nincs párkapcsolata és vágyódik a régi után...Azért teremtett az isten különböző nemüeket.. a többit te is tudod...


Szorítok! :)

2010. dec. 1. 23:16
sziasztok!Érdekelne a véleményetek a mostani helyzetemmmel kapcsolatban.Nem olyan vészes de engem akkor is zavar.A párommal fél éve vagyunk együtt.Az első randin kicsit ittunk és elmesélte,hogy az exnője vissza akar hozzá jönni 9év után.Kb 1,5évig voltak együtt.Szerencsére a csaj egy másik földrészen lakik.De amikor mesélte látszott,hogy mennyire megviseli és az első gondolatom az volt,hogy oh ne ez a pasi még szereti a csajt.Kiderült később,hogy a csaj megcsalta az egyik haverjával(a mellette lévő ágyon szexelt a pasival,a barátom arra ébredt fel éjszaka,hogy szexelnek).Ki is dobta de még azóta is tartja a kapcsolatot vele és váltig állítja hogy csak barátok.Nekem az a furcsa,hogy nagyon védi és azt mondta,hogy teljesen megbízik a csajban és számíthat rá bármikor és fordítva is így van.Jah és megemlítette,hogy el akar majd utazni oda ahol a csaj lakik mert már régen látta.Ez volt az első ok és nem az mert az az ország mennyire szép stb.Tudom,hogy nem volt szép tőlem de elolvastam nemrég,hogy mit írogattak egymásnak és a csaj szerintem beteg.Mindig felhozza a múltat(megjegyzem 9éve volt)hogy a pasim széttörte az ő szívét és hogy jó lenne ha ott lenne mellette(tudja hogy én létezem).Szerintem ez nem normális,hogy a pasim még mindig a barátja akar lenni vagy egyszerűen nem tud még elszakadni ettől a csajtól.Tudja hogy bánt engem ez a dolog de nem tesz semmit.Oké,hogy messze vannak de mi értelme.Mert ez nem nevezhető barátságnak ha mindig csak a múlt jön fel.
2010. nov. 16. 22:47

Ok, visszaolvastam a hozzászólásaid Lillencs, láttam, hogy mit reagáltál az enyémre...


Köszönöm Szépen!

2010. nov. 16. 22:42
Ha az eszemre hallgatok akkor valószínűleg nélküle megy az élet tovább, de ott a szív.. és alapvetően egy jó ember, tele rengeteg jó tulajdonsággal, ami megnehezíti a döntésem!
2010. nov. 16. 22:40
Különböző értékelésű kommentet kaptam tőled Lillencs :) Most akkor mi is az álláspontod a dologgal kapcsolatban? MÉg mindig gondolokod, már felállítottam egy mérleget a jó és rossz tulajdonságaimról és az ő jó és rossz tulajdonságairól, nem tud elbilleni :( A környezetem 90%-a megszakítaná vele a kapcsolatot!
79. bd3e3613b4 (válaszként erre: 77. - Kisclaudia)
2010. nov. 15. 13:31
Ez több, mint gáz. :S Olyan pasival nem célszerű kezdeni, aki nem tudta még lezárni a kapcsolatát. Nagyon úgy néz ki, hogy ő sem tette meg, mikor veled összejött, és a jelenléted csak abban erősítette meg, hogy bizony az ex jobb volt. Az, hogy nem mondja el, titkolózik, hogy így viselkedik a testvére (aki nyilván tud mindent), mind arra utal, hogy a ti kapcsolatotoknak nincs jövője. Valószínűleg a pasid egy utolsó gyáva nyúl, aki képtelen kimondani, hogy vége, ezért tőled várja - sőt lehet, hogy hibáztatni is fog érte. Én a helyedben nem aláznám magam tovább, hanem elküldeném minél hamarabb. Még a huszadikát se várnám meg.
78. bd3e3613b4 (válaszként erre: 1. - Mollika13)
2010. nov. 15. 13:22

Mindenkinek van múltja és attól, hogy még beszélnek egymással, nem jelenti azt, hogy a párod nem zárta le magában a kapcsolatot. Elvégre szétmentek, nem? Az én párom 8 évig volt együtt egy leányzóval, első kapcsolat, a mai napig nagyon jóban vannak. Tiltsam meg, hogy találkozzanak? Felesleges, évek óta szétmentek, engem is bemutatott neki, megbízom a páromban. Még van két másik nő, akik szintén exek, velük is szokott nagy ritkán beszélni, de azok csak 1-1 éves kapcsolatok voltak, és nem is kötődik annyira hozzájuk. Nekem is van olyan exem, akivel rendszeresen találkozom, mert jóban vagyunk évek óta. Ráadásul egy utcában lakunk.


Nem tudom mit értesz a "szórakozás" alatt, de a párom baráti társaságába beletartozik az exe és az exének a bátyja is. Ha nem érek rá velük menni, nem akadok ki, és nem állítok rájuk egy komplett kommandót, hogy figyeljék minden lépésüket. :) Ez az egész bizalomról szól, semmi másról. A lány tiszteletben tartja, hogy én vagyok az aktuális, és én se felejtem el, hogy ő az egykori, jól kijövünk egymással. Párom pedig örül, amiért ezt a helyzetet tudom kezelni.

2010. nov. 11. 22:13

Az én történetem a következő:


Egy nagyon kedves barátnőmnek sikerült megismerkednie egy nagyon aranyos fiúval, akinek a legjobb barátját négyes randi keretében mutatták be. Akkoriban lábaltam ki egy kapcsolatból, ami nem volt egy jelentőségteljes (2 hónapos) kapcsolat. Az illető, akinek bemutattak egy több mint 5 éves kapcsolatot "próbált" lezárni.


Az akkori elmondása szerint az ex-menyasszonyával már rég szakítottak, csak a nő ámította önmagát, hogy még együtt vannak. A barátom élete talán legnehezebb időszakában volt a támasza eme hölgyeménynek, ugyanis meghalt rákban az édesapukája. Majd ahogy telt-múlt az idő, a lány depresszióba esett és a nehézségeit a barátomon vezette le. A barátom kiszeretett belőle, viszont soha nem volt gerince elé állni és megmondani, hogy most már tényleg legyen vége, mert ez így nem jó és más nők után érdeklődik.


Majd jöttem én, aki tolerálta azt, hogy ők még tartják a kapcsolatot, a barátom elmondása szerint csak telefonon. Mint utólag kiderült, nem csak telefonon tartották a kapcsolatot, sőt..Velem összejött januárban és ők egy a barátom által szervezett latin-buli keretében látott meg engem és akkor szakított vele...Így indult a kapcsolatunk... :S Márciusig két nővel...


Számtalanszor féltékeny voltam (sajnos) a barátomra, mert mindig attól tartottam, hogy vele találkozik, ha azt mondja, hogy ide vagy oda megy...Kiderült egy pár hete, hogy ők jó párszor összefutottak...


Az idei év nyarán a lány húga férjhez ment, és a kedvesem legjobb barátja vette el...Tehát kötelező volt a megjelenés. Életem legbizarabb szituációja volt, mikor a mosdóban összefutottam az ex-szel. Felnőtt módon elkezdtünk beszélgetni, majd folytattuk a barátom előtt is. A barátom és ő egymás szemébe nem nézve, egyáltalán nem kommunikálva csöppet furcsán viselkedtek. Majd mikor nem voltam a közelükben, csak akkor kommunikáltak egymással!


Szóval pár hete kiderült, hogy az esküvő óta titokban találkozgatnak. Egy sms-váltással lebukott a dolog. Azt írták egymásnak: Jó volt látni téged és már alig várom, hogy újra lássalak :* Ezt viszont írta a barátom is..este 23h-kor...EGy romantikus együtt töltött vacsora után hazavitt és 23h-kor egyből az ex-et hívta.


Közel két éve vagyunk együtt, vannak vitáink, de mindig úgy álltam a kapcsolatunkhoz, hogy megoldjuk a problémákat, mert vagyunk annyira erősek, van annyira erős a kötelék kettőnk között. Szerinte, ha majd a közeljövőben találok egy a szakmámban sikeres embert, akivel közös az összhang, jobban megértjük egymást stb..el fogom hagyni..Ez az élet velejárója...Azt akarja, hogy bocsássak meg neki és még ilyeneket mond nekem...Nem értem, hogy ha szeret, akkor, hogy a fenébe jutnak eszébe ilyen gondolatok, hogy majd 8-10 év múlva elhagyom..Majd ha...:S


Van egy olyan sejtésem, hogy egyre jobban közeledtek egymáshoz az ex-el,ő meg tagadja. Azt mondta, hogy ők nem barátok, ők több annál, viszont ez nem szerelem!


Akkor ez mi? Erre nem kaptam választ. Arra sem, hogy milyen érzések vezérelték, mikor azt az üzenetet írta neki... Csak annyit hajtogat, hogy nem vagyok egy megbocsátó ember...És nézek inkább magamba és a hibáimat korrigáljam..A két év során nagyon sokat tanultam és rengeteget javult a személyiségem és igen, kimerem jelenteni jobb ember lettem! De ezt úgy érzem, akkor sem érdemeltem meg! Nem tudom, hogy mit tegyek, mert attól félek, hogy újra átélem ezt a szörnyű érzést!


Ráadásul sajnos az otthonukba derült ki. Azt hittem, hogy megcsal, mert természetesen nem volt elmentve az ex neve. Majd kiborultam az éjszaka kellős közepén és eltorzult hangon üvöltöztem, nem tudtam koordinálni az egész szituációt, átfutott a nővére a szobájába és adott egy pofont, majd elkezdett ököllel ütlegelni, hogy miért bántom az ő öcsikéjét és elege van belőlem, és hogy az ő öcsikéje igenis egy jó pasi, és hogy sok nő meg fog még fordulni az életében, amihez nekem meg semmi közöm :( Kék-zöld foltokkal az arcomon mentem haza, megkért a barátom, hogy ne merjem elmondani anyumnak, mert nem teheti be a lábát a házunkba...Édesanyám első kérdése az volt, hogy mi történt az arcommal...Csak az fáj, hogy nem védett meg, lesokkolt mikor lebukott és csak ott állt és nézte, ahogy megvert a nővére, ő meg csak azt hajtogatta, hogy ne-ne..:( és ezek után elvárja, hogy neki is megbocsássam a történteket! Iszonyú nehéz, megvetést érzek és nagyon fáj a szívem. Rémálmaim vannak azóta és ordítozom álmomban! Nagyon szeretem ezt a fiút és nagyon félek. Nem tudok dönteni, hogy mi legyen a kapcsolatunkkal!


Kaptam egy határidőt :S , meg kell neki mondanom november 20-ig, hogy meg tudok-e bocsátani avagy sem. Nem hajlandó tovább várni, mert szerinte ha nem találkozunk sokáig, elhidegülünk egymástól...


Várom a véleményeket!


Köszönöm

2010. júl. 7. 12:18
Szegény Reese..én ezt nem bírnám.Csak nehogy barátod Kunderai értelembe vegye a barátságot...erotikus barátságok címen...
2010. júl. 7. 12:02
az én párom és az exe még mindig együtt dolgoznak:D:D:D
2010. jún. 30. 00:32
Hááát, nem irigyellek. Szerintem lépés! Már, hogy lépj le. Aztán vagy észbekap, vagy jól jártál, hogy nem hagytad magad. Nem tudom, mennyi idős vagy, de huszonpárévesen nem sok keseregnivalója van az embernek. Enyi idősen még jön a következő, meg a következő... aztán ki tudja, hol áll meg a dolgo. De ha nem tudsz benne megbízni, akkor storno!!!!!!!! Ha most nem megy,, késöbb sem lesz jobb. A bizalom két féle: 1. megelőlegezett - ezt már eljátszotta. 2. kivívott - erre nem törekszik. Akkor hagyd a bánatbe. Kicsit szar lesz, aztán lesz jobb is!!!!! De ez persze csak az én véleményem.
73. Reese
2010. jún. 21. 15:01

Azt nem írtam, hogy Kitti 2 hetente megkeresi valamivel, hogy xy-t adjon kölcsön barátom, mert neki kell most azonnal, vagy töltsön le neki filmeket... követelőző pi*a! és vigye is át... az a gáz, hogy barátom bicaja még mindig az ő tárolójukban van! És ki tudja, mi van még Kittinél 2,5 év elteltével is! Állandóan valamit felhoz a Kittiről, szinte naponta, de 2-3 naponta biztos, mikor eszébe jut egy szituban az a Kittihez kapcsolódó sztori, , amitől a falra mászok, hogy örökké az eszébe jut... Mint kiderült, Kittinek mondta, engem zavar az egész, erre Kitti válasza: a barátomat is, de kit érdekel! És ilyet mondott Kitti, hogy a barátommal volt eddig a legjobb együtt lenni.... hát ezek szerint vissza akarná kapni, még ha nem is mászik rá egyből, vagy ki tudja, mi van-volt.


Ezek tudtában mit tegyek?

72. Reese (válaszként erre: 7. - Kicsiv)
2010. jún. 21. 14:45

1,5 éve vagyunk együtt barátommal, előttem volt egy 4 éves kapcsolata, vele, sajnos, mind a mai napig tartják a kapcsolatot, ami engem borzasztóan zavar. Nem is akart arról nekem beszélni, hogy Kittivel milyen viszonyban van, szerinte nem lényeg, hogy 2 hetente találkoznak... ez volt 7 hónapja, azóta jó párszor összevesztem vele, mert nem mondott el soha semmit, mikor találkozgat vele, s mikor rákérdeztem, mert msn belenéztem naplózott msn beszélgetésbe és sms-eibe, kiderült jó pár dolog, amiket tagadott, és engem nézett még hülyének, hogy nem. Kittinek 1 éve van barátja, és mégis az én párom kezdeményezte gyakrabban a találkozgatásokat, sms, email, telefon. Legutóbb 3 hónapja mondtam meg, vagy Kitti, vagy én, de ezt nem tűröm. Azóta nem kereste barátom, tudtommal, ellenben Kitti igen, többször. Úgy érzem, amint hazautazom nyáron, ő rohanni fog Kittihez, titokban, hogy ne veszekedjek újfent. Tudom, hogy szeret a barátom, de ez így nem stimmel. Sokszor mondta, amint lesz annyi pénz, össze akar velem költözni, de így én soha az életben nem fogok vele összeköltözni, amíg azt érzem, ha én nem vagyok ott, rohanna Kittihez, aki 3 házzal arrébb lakik... Kitti előtti barátnője pedig a munkatársa lett, ennek 2 éve... hetente felmegy, a csajnak 3 éve kapcsolata van, munkaügyben, ahogy ő mondja. Ez se tetszik, de annyira nem zavar, mint Kitti, aki, mint kiderült, barátom szülinapja után 2 nappal, mikor el kellett utazzak, átjött és hozott ő általa sütött sütit, hogy "boldog szülinapot :) :) :) " Csodás. Szeretem a barátom, de az utóbbi időben csak haragudni tudok rá. Pl. egy számomra ismeretlen csajjal, Adrival, aki évfolyamtársa volt 2 éve, miután összevesztünk, elment 1 napra "beszélgetni", mert rég látta, kora reggel elment, és késő este jött meg, beültek jobbra-balra, meg moziba :O mi 2 hónapja nem voltunk sehol, amiből elegem is volt, épp Kittizett és egyebek miatt összeveszünk, ahelyett, hogy bocsánatot kérne, elmegy moziba Adrival :O Megmondtam neki, ha így folytatja, soha nem akar vele összeköltözni. Jelenleg jobban vagyunk, de nem az igazi. Nem tudok igazán bízni benne, mint korábban, régen. A telefonjában pornófilmek tömkelegét találtam, rosszul esett. Szerintetek mit kéne tegyek? Beszéltem már szépen, durván, erélyesen, fenyegetőzően, sírtam, minden volt már. Voltam megközelíthetetlen, haragudtam rá, és ő borult ki, hogy nem tud velem mit kezdeni, ha levegőnek nézem. Az is baj, ha túl sokat megenged az ember, mert azt hiszik, mindent szabad, és az is, ha semmit. Kittivel 8 évig jártak egy suliba, és együtt nőttek fel, azt mondja, a barátja. De pl. titokban, miután Balcsin nyaraltunk, elment Kittivel strandra, akkor is el kellett utazzak, ő hívta Kitti, és tagadta egészet, pedig olvastam, azt felelte, ha így is volt, ő nem emlékszik, mert nem azért ment, itt már elszólta magát, hogy Kittivel legyen, hanem úszni akart, és nem volt kivel, Kitti úszott... megjegyzem, barátom utál úszni... NEM ÉRTEM!!!


Sok mindent próbáltam már sokféleképp.


Szerintetek mit kéne tegyek, hogy ne szenvedjek, hogy szeressen, és ne csináljon nekem rosszul eső dolgokat? Szerintetek normális, amiket csinál?

2010. máj. 6. 23:11

Én is együtt dolgozom nem is egy exemmel, de a köszönésen kívül nem sokra mennek velem, és én sem akarok tőlük többet. Nem véletlenül az EX kifejezés.

Én már kezdek belenyugodni, bár egy azonos név hallatán mg mindig görcsbe rándul a gyomrom, de amíg nem tudom a páromat 1000 kilóméteres hatótávolságon kívül...és még úgy sem lehet biztos az ember. Igyekszem a dolgon felülemelkedni és megbízom a társamban. Nem tehetek mást. állandó rettegésben élni nem egészséges, és a kapcsolatot is tönkreteszi. Én néha odaadom neki a telefonom, ha kell valamit állítani rajta, a számítógépemen semmi olyasmi nincs és nem is volt, amit ne mernék neki megmutatni, de azért tisztéztuk, hogy a másik telefonja és gépe tabutéma. Ennyi magánszféra kell az embernek, hogy ne úgy érezze, hogy megfolytják.

...

Amúgy sajnos épp egy barátom is kitette a nőjét, aki másnak az exe volt. Tudták mindketten, hogy tartják az exekkel (nem is egyel) a kapcsolatot, de rendben is volt ez. Aztán a csaj egyik exe megkérte, hogy ne keresse őt többet, mert a barátnőjével össze akanrk házasodni, és az féltékenyrá és ez volt a kérése - szerintem korrekt. Erre a csaj írt valami szépet a jövendőbelinek és nekiállt kavarni a semmire. Na, az ilyen az nem normális. Sokáig szunnyad, van másik pasija, és elkezdi tönkretenni a volt, a jelenlegi és a saját életét is. Sosem szeretnék ilyen szintre jutni és ilyen helyzetbe kerülni sem!

...

Én az egyetlen baráti exemnek megmondtam, hogy én leszek az első, aki fenékenbillentem, ha valami hülyeséget csinál a nője és a családja mellett, és vagy félévente egyszer kommunikálunk, hogy mindenki jól van. Én ilyen ex vagyok :)

70. Timi8127 (válaszként erre: 22. - 816fca07b8)
2010. ápr. 22. 13:51
:) Igen naiv hozzáállás. Én csak egyszer néztem utána, és csalódnom kellett. Ha nem találtam volna semmit, max évente egyszer felülvizsgálom, és nyugiban hagyom, úgy, hogy észre sem veszi. Sajnos a mai pasik 99 % nem megbízható, vagyis ez az én tapasztalatom.
2010. ápr. 19. 17:02
Főleg az olyan ex mint a páromé aki már elmult 38 éves és még soha életébe nem dolgozot sehol.A párom meg az annya tartotta el.Most meg az anya tartja el a gyerekekkel együtt.És követelödzik a páromtol is.Még a gyerektartáson felöl.És folyton kifogása van hogy miért nemtud menni dolgozni,hogy tudjon ennivalot adni a gyerekei szájába.
2010. ápr. 19. 16:58
Az a baj az exekel hogy ha nincs senkijük akkor az ex kell.És erősen tipornak érte.Bármijen uton modon visszaakarják kapni.Nemérdekli az se öket mint példa a mi esetünk is hogy már van egy 21 hónapos lányunk meg utban van a második.És mégis magyarán szolva kavarja a szart amikor oda megy mert abbol a kapcsolatábol is van ygerek látogatoba..És mindig durcisan jön haza.Rajtam rajttunk csattan az ostor.Ha ott volt valami összetűtés.
67. 43d4d69400 (válaszként erre: 66. - 9b102f05e8)
2010. ápr. 16. 21:50
az én pasim együtt dolgozik az exével.....
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook