Mik a tapasztalatok az Ördögnyelv kapszuláról? (beszélgetés)
Szia, nálam a tökéletes arány: 5,5 - 6 dl mandulatej (vagy fele-fele arányban víz-tej), 1 púpos evőkanál kakaó, 4-5 evőkanál eritrit, 2- 2,5 csapott teéskanál konjak liszt, pici só, vanília. A száraz anyagokat összekeverem, felöntöm a folyadékkal és megfőzöm. Próbáld ki. Éppen most faltam be egy tányérkával ebből a pudingból. 1 liter folyadékhoz szerintem meg legkevesebb 4-5 csapott teéskanál liszt kell. A jó arány 2 dl-hez 1 csapott kávéskanál liszt - ha csak folyadék és liszt kerül összekeverésre. egyébként meg a többi szárazanyagot is figyeéembe kell venni - mint a pudingnál a kakaó és eritrit mennyiségét. Ezért 6 dl pudinghoz 2,5 csapott kávéskanál lisztet használok.
Igazán nincs mit, de nem vagyok szakember, szóval azért kp-nek ne vedd amit írtam :) Sok sikert és kitartás!!!
Én neten rendeltem, de utána bekíváncsiskodtam egy bioboltba, és rákérdeztem - most ott is van a Herz-féle, csak egy százassal volt drágább (igaz, elvileg most akciós). Az A-Rex is kapható volt ugyanott, ugyanennyiért (megint csak elvileg akciósan). Mondták, hogy szokott lenni náluk Celsus-féle is, de inkább a másik kettőt ajánlják a magasabb hatóanyagtartalom és jobb ár miatt. Az egészségkártyát nem tudom, de mintha egyéb utalványokat (Erzsébet, SZÉP-kártya) elfogadnának, bár gondolom, ezt boltja válogatja...
Köszönöm.Várom a tapasztalatodat.Bioboltban is kapható gondolom.Esetleg egészségkártyára vett valaki?
Szia!
Én most szereztem be a herzeset (árban eddig ez tűnt az egyik legjobbnak); majd leírom a tapasztalatokat pár nap után. :) Ebben nincs koffein, tehát ha az felelős a mások által tapasztalt heves szívdobogásért, álmatlanságért, akkor ennél elvileg nem jelenthezhet ilyen probléma.
Szia, nem akarom ismételni magam a 661 bejegyzésben igyekeztem megosztani a tapasztalataimat felhasználás területén - talán olvasd el. Én soha nem próbáltam csak vízben, és csak akkor iszom meg még zyelésedés előtt ha úton vagyok és nincs lehetőségem megvárni míg megzselésedik. Cukormentes üdítőbe is beleteszem - besűrűsödik és bekanalazom -mert nagyon édesszájú vagyok és ezzel az édességvágyamat is csillapítani tudom.
Szia, én 20 kg-tól vettem búcsút. Az első 12 még úgy ahogy megadta magát- de a maradék nagyon nehezen ment (volna). Pajzsmirigy és nyirok problémáim is nehezítették - és bármit csináltam nagyon ragaszkodtak hozzám azok a fránya kilók. Ezt a betonozott 8 kilót adtam le nem egészen 8 hónap alatt - és azóta sem jött vissza!!! Igaz ugyan, hogy én napi szinten használom, beépítettem az életvitelembe, a konyhámba, az ételeimbe. Még egy extra kis infó amit nem árt tudni - a Japán oktatási és Egészségügyi minitsztérium rendelete alapján - a japán gyerekeknek hetente legalább 2x olyan ételt kell adni az iskolában ami konjac liszt felhasználásával készül. (infót a japán barátnőmtől kaptam)
Szia, bioboltokban, paleoboltokban, neten - elég sok helyen már lehet kapni - 1100-1400 ft közt. Aminek kimondottan jó a hatóanyag tartalma az a nocarb szénhidrátmentes tészta oldalán. Annak a hatóanyaga 87%. A legjobb minőségű is alig éri el a 95% - de 95% minőségűt Európában nem találsz csak Japánban
Ha tornázol, akkor izmot is építesz (és zsírt is égetsz), az épült izom pedig még több zsírt éget. Nyilván megy víz is, de ha normálisan eszel + sportolsz, akkor épül az izom és ég a zsír :D (jajj, S.Norbi jutott eszembe :D) Az izom persze nem olyan gyorsan épül - hacsak nem testépítesz - akkor kb. egy év alatt 1kg izom jöhet fel, de az izomtömeg növelésével egyre több zsírt égetsz a mindennapok és a mozgás során is. Elvileg :)
Tegnap én is beszereztem a konjac lisztet:) Este készítettem is pudingot, vagyis csak próbálkoztam... Sajna nem volt itthon tej, ezért vízzel csináltam: kb. 1 liter víz + 2 kk liszt + egy kis kakaópor (úgy érzésre) + édesítő. Nem tudom mi volt a baj, de alig éreztem, hogy édes lenne, pedig tényleg raktam bele rendesen édesítőt. Mi a jó arány? Vagy csak én lennék túl édesszájú? :/
tornázom ,de akkor is honnan tudom hogy miből megy le?
bocsi még egy kérdés honnan tudom hogy nem az izomból fogyok és nem csak a viz veszteség miatt leszek kevesebb kg?
sziasztok.azt szeretném megkérdezni milyen vitaminokat kell szedni mellé?
Sziasztok,
Honnan érdemes megrendelni a konjac lisztet?
Igaz, most nem gr-ozok, nem tudom pontosan, de elég sokáig csináltam, nagyjából képben vagyok.
Mellette ugyanúgy megy a mozgás, meg a normális életvitelem, viszont a vitamin a napi 1 multi kevés, ki kell egészítenem vassal és magnéziummal
Sztem fix van ebben valami, én tegnap pl. már a 2kk napi mennyiséget nem bírtam megenni... (úgy, hogy mellette ugyanúgy tartom a 1200kcal-t, bár tegnap sztem 1000 sem volt)
Szia,
de lehet, igazából kitapasztaltam és nekem ennyi az elég. Lehet később egy kanállal is "jóllakom".
Sziasztok !
Én a zöldkávés ördögnyelvet szedem. Egy hét alatt 3.5 kg-ot fogytam de diétásan eszem mellette. Nekem mellékhatás 3X3 kapszulát szedek éjszakai nyugtalanság, nappali fejfájás ( lehet az idő miatt vagy kevés szénhidrátot eszem). Kevésbé vagyok éhes, minden nap főzeléket eszem amit a konjac liszttel súrítek és natúr húst hozzá.
A kapszulával nincs tapasztalatom, de a konjac liszttel és a szénhidrátmentes tésztával igen: semmi szívdobogást, semmi éjszakai álmatlanságot nem okoz. Mindháromnak ugyanaz a hatásmechanizmusa, mint bármelyik más vízolékony rostnak (zabkorpa, almahéj, pektin, útifű maghéj, lenmag stb.): sok vizet kötnek meg, így laktatóak - viszont a konjacos kajáknak kevesebb a kalóriatartalmuk.
Ezzel a tésztával nekem sokkal könnyebb tartani az 1200 kcal/napi diétát, mint nélküle, pedig nem eszem minden nap belőle. (Pont ma 8 hete kezdtem el, és pont -8 kilónál tartok. Még négyszer ennyi van hátra, de ezzel a segítséggel nem tűnik reménytelennek a küzdelem.)
Szerintem se érdemes kapszulát venni. Keressetek rá a neten a "MásTészta" szóra. Egy személyi edző és pszichológus rengeteg jó receptjét találhatjátok meg, hogy szénhidrátmentesen és egészségeen meg tudjátok tölteni a pocakotokat.
Sajnos a szabályzat nem engedi, hogy reklámozzak, pedig csak egy nagyon mezei lelkes felhasználó vagyok. Aki kérdi, annak priviben megírom, hol kapható a liszt és a tészta is szerintem a legolcsóbban.
Üdv. mindenkinek!Szeretném kipróbálni én is a kapszulát.Érdeklődnék,hogy nem okoz szívdobogást és éjszakai álmatlanságot?
Szerintem először próbáld ki a lisztet, azon max 1100ft-ot buksz, ha valamiért nem jön be... a "hatóanyaga" meg ugyanaz. Én így tettem, és eddig ok.
Sziasztok!Szeretnék érdeklődni mielőtt megrendelem a kapszulát, hogy valamilyen mellékhatást észleltetek-e? Pár éve a Hoodiát szedtem, annak elég sok mellékhatása volt :( És honnan érdemes megrendelni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdvözlettel: Tünde
Szia! Egy olyan kérdésem lenne, írtad, hogy 3 decis bögrébe teszel 2 cs. kk. lisztet. Előzőleg írta valaki, hogy 1 cs. kk. liszt 4-5 kapszulának felel meg. Akkor ez nem sok?
Köszönöm, ki fogom próbálni :)
Szia hilton,
én citromból csinálom, mert az még egészséges is. Szóval egy 3 decis bögrébe egy citromot belenyomok egy evőkanál nyirfacukrot teszek, hideg vízzel összekeverem és utána teszek bele 2 csapott kávéskanál konjac lisztet. És sztem érdemes meginni, addig amíg még nem állt össze, mert utána kicsit nehezebben csúszik.. :S A nyirfacukor állítólag okozhat eleinte meglepetéseket, érdemes kipróbálni, hogy bírod-e? D hozzá lehet szokni, a benne lévő cukor alkohol miatt van ez a dolog.
Én reggel délben este is szoktam étkezések előtt vagy között, de ha nincs étvágyam akkor előfordul, hogy csak 1-2x iszom a "trutyit" egy nap! :)
Amúgy főleg centikben észlelhető nekem is a változás, kilóban ugye még nem sok az a 2 kiló, de alakra már nagyon alakul.
Szentetek ez a feleslegesen megevett zsírt is képes felszívni, vagy ez csak mese?
További ajánlott fórumok: