Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban? (tudásbázis)
Szija, szija!
ne add fel. nekem is faj ma! nem tudom mivel lehetne kompenzalni. sok gyomorsavat erzek.de ha nem gondolok ra,elmulik.
viszont mind a ketten ugymond rosszabbul vagyunk, nehezebben birjuk, pedig azt remeltuk, igy tartottuk a lelket egymasban h a vege fele egyre jobb lesz.
en lelkileg birom nehezebben.
ne add fel Hexala, varj meg egy kicsit, jobb lesz!
tanacskozzunk.ird mi van veled!
Sehol senki?:(
Ez a 6.nap,egész nap fáj a gyomrom.Ez nincs a detox tünetek között.Valami ötlet esetleg?Mindent az előírtak szerint csináltam.A szennát is higítottam, lehet h. nem eléggé? HELP! :) nem akarom abbahagyni,de kikészíteni sem a gyomrom.
Samsarah
:) :) ejnye-bejnye! nem fájt a hasd tőle? amúgy meg egészségedre!A neerás könyv kicsit engedékenyebb mint a másik,hozzájárul :) egy kis narancsléhez, zöldségléhez.Én is vettem ma egy narit,de olyan bűn rosszak már a narancsok h. 3csepp jött ki belöle.Így ezt nem is tekintem elhajlásnak!Nagyvonalú vagyok magamhoz.(Amúgy megrágtam pár cserkót meg meggyet,de nem nyeltem le.)Nagyon jól vagyok.5,40kor keltem, kipihenten.A nyelvemen a lepedék már nem olyan vastag, inkább már csak a középvonalon van.És olyan gatyó van rajtam ami 3évig nem jött rám. :-) Kg-ban csak 1,5körül járok, de én itt mindíg megragadok.
Léböjt? Az sokkal keményebb nem?
Szijasztok!
nekem ez az 5. nap nagyon kemény volt. testileg és lelkileg is nagyon szenvedtem, de mostmár nyugi van.
megy reggel minden mint a karikacsapás, Hexala:) csak ezért nem hagytam ma abba, mert tudom h a "reggelek nagyon hasznosak". kiváncsian várom a holnapi napot. remélem te jobban zártad.
na ez tok jo h egyszerre végzunk:P
bár én már nagyon gondolkodok h átváltok léböjtre:S
meg rossz voltam: ittam egy fél pohár higitott céklalét. :S fuj ,fuj, rossz gyerek voltam:P
Köszi a válaszokat!
Mona6908
Nekem összesen csak 4kg ment le, viszont centiben nagyon sok. Nem mértem magam (már bánom), de van olyan nadrágom,amit akkor vettem fel, amikor elkezdtem a kúrát és közvetlen utána. Úgy jött rám, mint amikor évekkel ez előtt megvettem.Pedig az nap szorított több helyen is és már nagyon ritkán hordtam! Ez továbbra is maradt,úh.én azóta se álltam mérlegre! Nem is hiszem, hogy valaha ráállok még, mert az a lényeg, hogy most nagyon jól érzem magam és a ruháim is úgy állnak rajtam, ahogy kell! :) Nekem a combom és a csípőm a necces! A combomból nagyon látványosan fogytam,amit eddig soha nem sikerült elérnem, a csípőmből meg nem tudom, hogy mire fogjam, mert rendszeresen hullahopp karikázom már 1 hónapja.
Samsarah
Én nem csináltam narancslé menüt. A 11.napon simán levest ettem. De én mondjuk a sós víz ivását is kihagytam, mert amúgy is hasmenős vagyok (emellett is simán jártam minden nap), nem mertem volna még azt is megkockáztatni. Én csak annyit csináltam, hogy 10 napig csak a 2 liter szirupot ittam és ha elfogyott, akkor annyi vizet ittam még, amennyit kívántam. De nagyon hatásos volt így is!
Jövőhéten szerintem kezdem akkor a heti 1 napot. Most nem merem, mert megjött és ez is tök jó hír, hogy pontosan 28 nap volt, pedig féltem, hogy kicsit be fog kavarni, hogy előtte csináltam ezt a kúrát!
Tényleg csak jókat tudok mondani, az meg, hogy most még annyi húst se kívánok ez fantasztikus, csak kíváncsi voltam, hogy mások is jártak-e így!
Samsarah
ok!:)
Örülök hogy beindultál.Folytatódott?Rákerestem az oshawa diétára, hát nem is tudom melyik a "jobb" az vagy ez!:)Hogy vagytok ma?
Én határozottan jobban vagyok ma 4.-en mint tegnap!:) Most a meggyek és cseresznyék hada ellen harcolok.Mást nem kívánok, de ezeket nagyon.
Amúgy én is Veletek fogom befejezni.9napig tudom csinálni,+a visszavezetés.Esküvőbe megyünk 18.-án és az lesz az első nap így, hogy ehetek.Remélem nem azon az 1 napon fog múlni?!
Szilvi.82
érdekes amit írsz, a kúra utáni evésről.Egy dietetikus kérdeztem mielőtt elkezdtem volna, ő annyit mondott hogy a cukorháztartás felborulhat.
Azt szeretném kérdezni h.mennyire volt nehéz a 11.nap amikor narancslé a menü?
szia Szilvi. én is pár napja fejeztem be a neera-t, és levest meg ch-t kívánok. ez érdekes:)
húst nem is nagyon ettem( sőt, nem is). Szerintem a szervezet tudja mi kell neki. Mennyit fogytál, és ment-e vissza? Nekem 6 kg körül ment le, amiből kettő mindjárt két nap alatt vissza ugrott, ahogy elkezdtem enni, de azóta tarja magát. Az egynapost szerintem mindjárt csinálhatod a befejezést követő héten, 3 hónap múlva a 3 napost. fél év múlva én is meg szeretném ismételni.
Sziasztok!
Tudna valaki kúra utáni tapasztalatokkal szolgálni? :-) Én 5.napja fejeztem be a 10 napos Neera kúrát és nagyon elégedett voltam/vagyok vele, de érdekelne pár tapasztalat.
Tudom, hogy fokozatosan kell visszaállni a szilárd ételekre, de az mennyire normális, hogy még mindig csak a leveseket és tésztákat kívánja a szervezetem? 2 napja megkívántam a pulykamellett, de alig akart lemenni a torkomon egy fél. Nem is esett jól és azóta olyan teltség érzetem van, hogy nem ettem mást csak műzlit 2 napja. De nem is kívánok semmit, csak szomjas vagyok! Nem vagyok amúgy se egy nagy húsevő, havi 1x-2x ha eszek és akkor is csirke vagy pulyka mellet kizárólag, de kicsit meglepett, hogy most még ez se esett jól.
A másik amit szeretnék még megtudni, hogy mennyi idő múlva lehet csinálni a heti 1 napos kúrát? Szeretném folytatni úgy, ahogy a könyv írta, hogy fél évente lehet 10 naposat csinálni, és 2-3 havonta a 3 naposat és közben folyamatosan heti 1 napot.
Ezekben tudna nekem segíteni valaki?
Köszönöm!
Szilvi
Jo hírem van, ma végre megszabadultam a toxinjaim jelentős részétól reggel a sós víz segítségével:) nagyon izgultam, hogy indul el nálam ezt a folyamat.. köszi Hexala nem vettem okoskodásnak egyáltalán. tényleg köszi, simán lehet h szükségem lesz az adag növeléséhez. ez a tipikus magyar fórumok hibája h kialakult, hogy mindig okoskodnak meg bántják egymást, kinek van igaza:P nem kell félned, nem okoskodtál semmiben. nem szedem le a fejed jo? :P
a 4.dik nap eddig egész jó. én is érzem h gyengébb vagyok, de futottam a busz után, meg az eső elől is. tök büszke vagyok magamra...:)
ha tudsz pihen nagyokat, meg a zene hallgatás is most olyan jó hatással van rám, hátha segít picit feledtetni a fájdalmaid.remélem elmúlnak.
nekunk nincs mérlegunk. de ránézésre nem fogytam sokat. inkább a barátomon látom. de lehet h csak bebeszélem magamnak.
azért kezdtunk amugy neki, hogy tisztuljunk. ö végig csinált már egy oshawa diétát nemrégiben, nekem ahhoz gyenge akarat erőm volt. de már régóta kíváncsi vagyok milyen mentális hatásai vannak egy ilyen böjtnek. ő találta ezt a fajtát, gondoltam miért ne. érzem amugy azt is elég jl, hogy mentélisan tisztább vagyok. ha jön vmi gikszer azon vagyok hogy megoldjam, és nem idegeskedem annyit. az a baj h elore látom hogy ezt az állapotot ezután nem tudom megőrizni:( na de hátha mégis.
irjatok még:P
sziasztok!már régen jelentkeztem.újból nekivágok a tisztítókúrának elv júni23-24.-e körül.akkor lesz fogyóhold,elötte sajnos nem igazán jó egyik hét se:/
az előző kúra is egész jó volt,igaz nem csináltam végig,de sokkal jobban éreztem magam utána.még most is minuszba vagyok az elötte lévő súlyomhoz képest:) igazából az alakommal nem vagyok igazán megelégedve,de mivel egész nap ülök a munkahelyen nem árt inkább böjtölnöm egyet,hogy addig se szedjem vissza a kilókat:) kitartás nektek!majd jelentkezem:)
Hncutka
igazad van! :)
Samsarah
olvasgattam a könyvet és ilyen esetre ajánlja reggel is a szennát + a cayanne menyiség növelését.(Remélem nem veszed okoskodásnak)
Milyen a 4. nap? Nekem ez a 3. pocsék.Energiám 0, reggel úgy ébredtem h. fájnak az izületeim és mindent meg akarok enni.ááááá
Amúgy fogytam 1 kg-t, vizesedős vagyok de már mot látni h. sok pangó víz távozott. :-)
már a 3.dik napom de még mindig nem szalad át rajtam.benn marad a sos viz. ja egy liter két csapott kiskanál. hát várok még:P
sztem le van rakodva sok minden bennem.
nincs nagyon energia hiányom, délután azért én is aludnék:P tegnap aludtunk egy kicsit. de ha nagyon rusnyák vagyunk segit a mozgás. séta joga bármi. tényleg. én pl most takaritok sokat, és akkor elszáll a gyengeség.
irj még!
Huncutka
köszi, erre nem is gondoltam h.napközben is a szenna hatása!Majd én is felhígítom.Milyen pozitív hatások lettek 10 nap után nálad?Kg.-ban?
Samsarah
de furcsa h.neked még a sós víz sem?2 csapott teáskanállal teszed? Drukk az interjuhoz akkor!:)
Nekem muszáj főznöm, pici a lányom.De most valahogy nem érdekel, nem sóvárgok egyenlőre.És olyan jól aludtam éjjel! :) mondjuk egésznap olyan voltam mint akit megvertek, így nem is csoda.Viszont fogyóban a szirupom,remélem kapok délután a helyi bioboltban! Neerával is ugyanolyan hatásos vajon?
nem tudom hogy birod megállni hogy fozés mellett ne csipegess!
elpakoltam mindent a konyhábol, jo mélyre ami vmi finom kaját juttat eszembe. de még igy is nehéz:P
Lányok, nekem pont az a bajom, hogy a sós viz se nagyon "jon ki."
kibirhato volt ez a nap is, tegnapihoz képest nem is fájt a fejem. de ma gyengék voltunk.
mentálisan viszont nagyon nyero: ma voltam interjun, és nem izgultam, oYlan nyugodt voltam mint még soha.:)
Hexala mesélj még.
Huncutka
és hogy tudtad így' végigcsinálni?Sósvizeztél szennáztál végig?Az volt abaj h. a limonádé is keresztülszáguldott már a 3. napon, annak meg úgy nem tudom van e értelme..
Samsarah
hogy ment a 2.nap?:)Együtt biztos öztönzőbb, én meg főzök mellette a családnak.Ilyenkor mindennek az illata sokkal intenzívebb:).
Amúgy kibírható volt az első nap.
hali,
elso nap végére értunk.élunk.konnyuek vagyunk. jogázgatunk az sokat segitett a fáradtságon.
koszonom a válaszaitok!
Hexala, mi is most vágtunk bele, egyutt konnyebb:) nekem tetszik ez a forum h lehet ide irogatni. osszuk meg kivel mik torténnek!
udv mindenkinek!
Sziasztok!
Én holnap kezdem a kúrát,van esetleg más is aki, most vág bele? :)
Már volt egy 3napig tartó próbám, amit félbe kellett szakítanom.A wc-re szaladgálás nem csak a sósvíz ivás utáni 1-2 órán át, hanem egész nap tartott.Volt valakinek hasonló tapasztalata, megoldás esetleg?
Samsarah!
Én munka mellett csináltam végig és semmi problémát nem jelentett! Mindenre rendesen tudtam figyelni, sőt, néha úgy éreztem, hogy kicsattanok a frissességtől! Mások már délutáni sziesztáról beszéltek, amikor én még mindig pörögtem! A munkában inkább az ebédszünetek voltak nehezek, mert az a rengeteg finom illat, vagy csak a beszélgetések, hogy ki mit enne szívesen... az volt az igazán nehéz, de ha korgott a gyomrom, ami dél és 3 között elég sűrű volt, ittam a lötyiből és elmúlt! Nekem a hétvégi szabadnapok voltak nehezebbek, mert hiányoltam, hogy nem kell főznöm, meg a filmnézésnél nem tudok rágcsálni! Úh.szerintem meló mellett talán még jobb is, mert le vagy kötve és nem azon gondolkozol, hogy mit ennél! Energiád meg hihetetlen, de tényleg van bőven! :-) HAJRÁ!!! Menni fog neked is! ;-)
köszönöm, Huncutka, a választ!
hát ja, nem sok minden tud leönni rolam. haha:)
A munkáról tudtok vmi bíztatót mondani? lesz azért energiánk? Ti is dolgoztok ilyenkor?
üdv minden bátornak!
Sziasztok!
Nekem ma van a 10.napom és szeretnék én is beszámolni nektek (eddig csak olvastalak titeket)! Annyira elégedett vagyok ezzel a Neera kúrával, hogy valószínűleg többször is fogom használni. Nekem az első nap volt nagyon nehéz. Egész nap éhes voltam, pedig általában 1x eszek rendesen egy nap. Fájt a fejem, nagyon elfáradtam és hamar le kellett feküdnöm. Viszont másnap már nem volt semmi bajom! Simán csináltam a napokat tovább! Első 3 nap alatt 2kg-ot fogytam. Azóta nem mértem meg magam, majd holnap (hisz akkor lesz vége a kúrámnak ténylegesen), de ruhában mérve tökéletes! Sajnálom, hogy centit nem használtam... Sokan mondták, hogy látszik, hogy fogytam és én is érzem. Én úgy vagyok vele, hogy a méregtelenítés volt a fő célom vele, de örülök, hogy le is mentek kilók, legyen az bármennyi!!! :-) Végig munka mellett csináltam és nem volt gond az odafigyeléssel! Tornáztam is minden nap, ahogy rendszeresen szoktam. Az 5.nap és a 7.nap volt az, amikor elgondolkoztam, hogy hamarabb abba kéne hagyni, de győzött az akaraterő. Ma már várom, hogy a maradék 1 liter is elfogyjon és holnap végre ehessek egy kis levest! :-) Én nem ittam mellette sós vizet egyáltalán és örülök, hogy a 2,5 liter lement a torkomon naponta, mert nem szoktam ennyit inni. De így is hatásos volt (minden nap tudtam menni...) és nem bántam meg, hogy belevágtam! A bőröm szebb, a hirtelen fogyástól nem lett csíkos sehol és ami számomra nagyon fontos, hogy arányosan ment le onnan, ahol amúgy is problémás vagyok (comb,fenék,csípő,has). Úh.hajrá mindenki!!! Megéri!!! :-)Majd amikor legközelebb csinálok egy újabb kúrát, akkor bejelentkezem, hátha valaki csatlakozna! :-)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalataid a 90 napos diétával kapcsolatosan? Jót, rosszat...
- Tíz napos villámdiétával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
- Segítséget kérnék diétával kapcsolatban (PCO)
- Diétával kapcsolatban segítenél?
- Milyen tapasztalataitok vannak a 90 napos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a 3 napos manöken diétával kapcsolatban?