Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban? (beszélgetés)
megnéztem az ebay-t..
hmm... érdekes
nem tudomigazából, hogy hogy is van, de megtaláltam azt a séket, amit az elmúlt 3 alkalommal ettem. és ez nem az, amit most eszem. vagy ez ugyanaz, csak a csomija más? de akkor miért kapható mindekettőben??
én ezt ismertem...
na, gyümilével én is kipróbálom.
hát, ha egyet veszel, akkor nem olcsóbb. De több mindent vettem. És úgy jóval olcsóbb volt. Csak remélem meg is érkezik :) Egyből 3 séket vettem. Egyet majd lepasszolok valakinek. A kettő meg simán elmegy. Meg vettem még három étrendkiegészítőt. (multivitamint, valami teakeveréket, meg valami cell aktivátort ... azt nem is tudom mi.) Viszont a rost tablettának a megfelelőjét nem találtam. Bár az nem is olyan vészes árilag.. Az ebay-en vettem amúgy. Majd beszámolok, ha megjön milyen a lattés. V
Én 100%-os gyümölcslevekkel is szoktam a tejen kívül, pl. a meggylével és az almalével a csokis isteni :D:D
Ha Amerikából rendeled, akkor még a behozatali költségekkel együtt is olcsóbb?
én a vaníliásnál maradok. ez bevált.
mivel úgyse édes, akkor meg mindegy:)
csak tejjel iszom. 0,1-sel, ami nem is tej:)))
hariboooot akarooook enniiiii!!;)
hogyan készíted el? én csak tejbe szoktam, vagy vízbe.
Igen, amerikából rendeltem. Ott jóval olcsóbb és más ízek is vannak...
:) én még nem. tök közömbös az egész.
lehet, hogy elvesztettem az ízlelés fantasztikus lehetőségét?:)) (Marylu: lásd tsoki:))
milyen ízűt eszel?
Sziasztok!
Kezdem unni a shake-t. Mármint az ízét... Ti nem?
wow! csak ettél és ettél?
én spec. igen. és egész nap itthon lógattam. éjszakai kaja, pizza, nass stb.
nem tudom... kábé 2 csapot teáskanál.
(kaptam a tanácsadómtól egy hl-es kanalat 4 féle mércével) 4-5 edzés? az nem sok így hirtelen?
én vaniliással nyomom. az olyan semleges.
de volt olyan, hogy egy barátnőm csokisat vett és feleztünk:)
azért rakok kevesebbet, mert az is kevesebb kalória. 2 deci tejbe 10 grammnyit teszek. nekem az bőven elég:)
Csokisat, egész finom, de az a baj, hogy nagyon gyorsan fogy, úgyhogy kevesebbet fogok bele tenni...
És rendelek még egyet :)
én csak a shake-et és a rosttablettát.
az elmúlt 3 alkalommal ez is elég volt, és szerintem most is elég lesz ez a két termék, hogy lemenjen 10 kiló 30 nap alatt.
mástól is hallottam, hogy nem elég 30 napig a sék. nekem mindig elég volt... igaz, hogy nem 26grammnyit eszem belőle, hanem kevesebbet.
köszi:)
Amúgy Ti mit szedtek, és milyen hatékonysággal?
ahogy tetszik... akár naponta többször is mérheted, bár akkor nem annyira látványos:)
(de azért 10-20 dekának is lehet örülni:))
én ma meg pénteken mértem, de a heti 1 mérés és a centizés lesz a "mérvadó". nekem legalábbis...
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban?
- Milyen tapasztalataitok vannak a Beauty Cosmetics termékeivel kapcsolatban? (amiket a plazakban sóznak ránk, és aminek 90%-a "ajándék")
- Mik a tapasztalatok az Anatur salaktalanító, lúgosító termékeivel kapcsolatban?