Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban? (beszélgetés)
Enyje benyje! :)
Én tegnap mértem magam, remélem jó hírekkel szolgálhatok majd... :)
:)
ha sport, akkor több megy le, mint 10 kiló 30 nap alatt.
nekem ez a 6. nap és -1,8 kg. mozgás nélkül
(titkosan ma ráugrottam a mérlegre;)
de holnap van a mérős-napom...
Igen, sportolok, nem is keveset :)
A fűnyírás és az összes házimunka annak számít, ha engem kérdezel :D
Kitartás mindenkinek!
az remek!:)
ahha! te sportolsz is? az más:) akkor kell az energia:)))
én nem sportolok... hacsak a fűnyírás annak nem számít:)
Köszi Pitipat!
Reggeli és vacsi a shake, meg vettem "csokit", azt majd a komolyabb edzések után. Ennyi :)
üdv.
az F2 régen a formula 2-öt jelentette, mert akkor még nem volt ennyi féle terméke a hl-nek - legalábbis magyarországon. 10 éve...
noci83,
előre is sok siker neked!!
mi az "ütemed" a herbalife-al? azaz hogy s mit szedsz?
Sziasztok!
Én ma kezdtem, a cél -15 kiló. Az F2 mit takar?
Üdv.
Szia Marylu93!
Tavaly nyàron fogtam bele a programba, és öt honap alatt sikerült leadnom husz kilot.
A mai napig hasznàlom a termékéket,-de én is dràgànak talàlom.
Persze le lehet fogyni ezek nélkül is,- de szerintem sokkal nehezebb...vagy csak az akarat hiànyzik belöllünk....
Nem kötelezö megfogadni a tanàcsaimat de én a helyedben nem hagynàm ki az uzsonnàt.
Délutàn négy ora körül minden nap elfogyasztok egy hiperprotein alapu csokit. Egyrészt azért mert csökkenti az éhséget, mert az ebéd és a facsora között elég sok idö tellik el,- és igy nem csàbulsz el a ràgcsàk felé..
Màsrészt pedig azért fontos szàmomra, mert a csoki segitségével le tudom gyözni az édesség utàni vàgyamat.
A Decathlon (sportàruhàz) is forgalmaz ilyen jellegü csokit,- ez valamivel olcsobb mint a Herbalife. Ha ez nem megfelelö szàmodra, akkor egyél joghurtot vagy gyümölcsöt,- de mindenféleképpen vàlassz valami könnyü uzsit, különben estére farkaséhes leszel.
Üdvüzlettel: Minu
a snack nem olcsó. ezért edd!:)
teljesen felesleges, sztem...
kibírod, nem?:)))
Szia!
Gratulálok a 23 kilóhoz! Nem semmi!
Ittad a shake mellé a fehérjekoncentrátumot is? Meg szedted a vitamint, thermo complete-t, meg a rostot?
Akkor te is csak ebédeltél? Akkor nekem miért mondta a tanácsadó, hogy de és du mehet egy snack is? A kis füzetben is az van írva. Na jó, mától inkább nem snackelek. Megnézem, akkor jobb e az eredményem.
nuku snack. semmi nasi. max. csak ebéd után valami lájt:)
jah, ha mérleg béna, akkor tényleg dobd ki:))
nem akarom az otthonin. Amúgy naponta 5 * mértem magam. Ez volt a mániám. Reggel, este, pisi után, fürdés után. A legviccesebb az, hogy néha 2 kiló eltérés is van, amikor egyből kétszer áll rá az ember. Pedig digitális és nem is volt olcsó. Így legalább nem állok rá mindig.
Te snack-ként miket eszel? Vagy azt teljesen kihagyod?
mérheted a saját mérlegeden is! ahhoz viszonyítasz majd:) nekem általában a centi változott és aztán a súly... legközelebb jövő7en 7főn írok súlyt és centit. (de azért otthon reggelente mérem magam:)))
hm.., lehet, hogy rossz helyen mérsz;)
Szia Pitipat!
Ma megyek a tanácsadóhoz. Az ottani mérleget használom, mert az enyém teljesen mást mutatott. Érdekes, a centi nem változott, mégis könnyebben jönnek rám az ingek nadrágok.. lehet, hogy rosz helyen mértem :).
szia Marylu,
ez a második nap. és most lettem én is nagylány, de nem érzem, hogy nagyobb étvágyam lenne, azaz biztos lehet, hogy van, de koncentrálok a fogyóra. 74,3 voltam ma reggel, pedig havibaj előtt mindig megdagadok egy kicsit:) szal 70 deka mínusz, de ez még nem a hl!:)
zabakitörésre igyál 100%os gyümilét vagy édeskésebb ízű teát, de semmiképpen se egyél, mert akkor fuccs a kúrának.
neked ez már a 7. nap. mozdult valami? centi, kiló?
Szia Pitipat!
akkor mától ezerrel? Jó lenne egy társ. Tegnap volt egy kis kilengésem. Bár szerintem a piros napok közrejátszottak. Úgy néz ki azokat a hormonális zabakitöréseket nem tudja legyőzni a herbalife sem...
Szia Minu!
köszönöm a bíztató szavakat. Nem fogom abbahagyni a szedést. Csak egy kicsit lehidaltam, amikor láttam, hogy más mennyit fizet. De most már megbékéltem a gondolattal. Bár a környezetemnek nem mondom el.
Neked mennyit sikerült leadnod?
Holnap megyek vissza tanácsadásra és megbeszélem a dolgokat...
Szia Marylu93!
Ne hagyd abba a rosttabletta szedésést, mert a magas fehérjetartalmu pork székrekedést fognak okozni!
Egy adag shake 21 gr-ez egyébként rà van irva a dobozra. Legtöbb embernek elég szokott lenni a két mérökanàl,- ez kb: 16 g.
Még ha csak a két mérökanàlnyi adagot fogyasztod reggel és este akkor legalàbb két doboz kell, ahhoz hogy egy honapig kitartson.
A termo tablettàt is jol betudod illeszteni: délelött vagy délutàn ha éhes lennél- segit csillapitani az éhséget és nem engedi felszivodni a zsirok egy részét (plusz energiàt is ad, mivel koffein tartalmu).
Nekem bevàlt, én a mai napig szoktam hasznàlni, ha példàul ebédre vagy vacsoràra hivnak valamerre, és tudom hogy többet és nehezebbet fogok enni mint normàlis körülmények között idehaza.
A vitaminokra pedig azért van szükség, mert nagyon sok befolyàsolja az anyagcserét,- ha nem kapsz meg mindent a tàplàlkozàssal, felborulhat az egyensuly.
Egyébként is,- ha màr kifizetted valamennyit, hasznàld fel,- segitségedre lesz a fogyàsban.
Ha nem vagy biztos a dolgodban, miért nem fordulsz a tanàcsadodhoz,- aki eladta neked a termékeket? Neki az lenne a dolga, hogy mindent rendessen elmagyaràzzon és megmutassa, hogy hogyan kell alkalmazni öket,- elvégre a tanàcsadàst belekalkulàltàk a méregdràga àrba-ki kellene hasznàlnod!
Sok sikert és kitartàst, üdvözlettel: Minu
34 volt azt hiszem az alap, de még vettem egy más bogyót. Azt megbántam. A fehérjéből 1 mérőkanál, a shake-ből kettő (a mérőkanál nem tudom hágy gramm). Miért, te mennyiből csinálod?
Legközelebb nem veszem meg a rozst sem. A multivitamint is gondoltam, hogy felesleges. Amúgy is szedem a lenkei vitamint. Na mindegy. Inkább nem is gondolok rá...
figyi, én most beszéltem az ismerősömmel, akitől beszerzem a hl-t. az a csomag, amit vettél az max 34ezer forint. nem értem, miért kerül ennyibe neked...
a shake pedig (elméletileg és gyakorlatilag is) 30 napig tuti, hogy kitart! sőt! mennyi shake-t eszel?
te egy jó nagy "lehúzós" egységcsomagot vettél. elég a formula 1 és a formula 2. a shake 12.400, a rosttabletta (formula 2) 5.400 froncsi. de ha a keresőbe beírod hogy herbalife és ott a magyar oldalakon meglátod, hogy mennyibe kerül a cucc. szal, ez a nagy egysgcsomag télleg nagyon drága, de sztem nem is kell az összes bizbaszt megenni. én mindig is az F1et és az F2öt vettem (igaz, anno az a F2 még 180 darabos kiszerelésben volt, napi 3x2).
hmm, ha lemegy a minimum 10 kiló, akkor azért azt mondom: megérte, nem?:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban?
- Milyen tapasztalataitok vannak a Beauty Cosmetics termékeivel kapcsolatban? (amiket a plazakban sóznak ránk, és aminek 90%-a "ajándék")
- Mik a tapasztalatok az Anatur salaktalanító, lúgosító termékeivel kapcsolatban?