Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban? (tudásbázis)
Ok, rülök, hogy nem így történt.
És tényleg az a menő:-)
Nem, nem érted, abból látszik, amit írtál.
Akkor második nekifutás: az idő fogja eldönteni, mi marad érvényben (egyébként kb. lehet tudni sok esetben, hogy mi kétséges, és mi nem fog megdőlni), de azt ki kell várni, és nincs értelmes egyből azt felételezni, hogy hülyeség, főleg ha nincs más helyette.
Hogyne érteném! Egy szóval sem írtam, hogy hülyeség!
Látom,Te mindent értessz!
Itt minden fönt van, összegyűjtve. Ez nem egy szaklap, hanem egy orvosbiológiai adatbázis.
Bizonyos dolgok idővel túlhaladottakká válnak, de a részedről elég merész dolog azt mondani, hogy ezek biztos hülyeségek, majd kiderül később. Mert te is és mindenki csak a tudomény mai állásából tud kiindulni. Remélem, érted, miről beszélek.
Én nem írtam szerintme semmi bántót, ha mégis megbántottalak volna, ne haragudj!
A gyógyzergyárak nem szentek, ahogyan a vitaminárusok sem. Ennek si legalább 2 oldala van, de az ember csak azt látja meg általában, amelyiket szeretné.
A szakirodalmat itt találod: www.pubmed.com.
1890-re visszamenőleg fönt van majdnem minden tanulmény. Szabadon tudsz válogatni, mondjuk, nagy részükhöz fozetni kell, de a kivonatot mindegyiknél el lehet olvasni. Ez a hiteles.
Ki ne ismerné bizonyos vitaminok és a vesekő kapcsolatát?
Persze, benne vagyok az összeesküvésben:-)
Egyébiránt a szakirodalomban kapsz választ a kérdésre.
Elárulom Neked, hogy egy hét éve beágyazódott vesekövem eltünt, mióta Lenkei alapvitamint szedek. Ultrahanggal bizonyított.
Honnan tudjuk, hogy Lenkei dr. mond igazat, vagy Te?
Ne haragudj, de Te annyira ellene vagy a nagyobb adag vitaminoknak, mintha valamelyik gyógyszergyár megbizottja lennél és próbálnád lebeszélni az embereket a Lenkei vitaminokról!
Örülök, hogy te is biokémiarajongó vagy;-)
Csak nem a Lenkei meg a Pauling műveiből szerzed az ismereteidet?:-)
Szia!
Szent-Görgyinek nem volt annyi ismerete a C-vitaminról, mint ma nekünk (kicsit ciki is lenne, ha így lenne, mert az azt jelentené, hogy semmit sem fejlődtünk).
A C-vitamint nehéz túladagolni, mert nagyobb mennyiségeknél a 70-80 % kiürül a széklettel, föl sem szívódik. Anyagilag tehát nagyon megéri.
A túl sok C-vitaminnak nem kizárt, hogy nincs káros hatása (ehhez elég sok dolgot kellene ismerni a C-vitamin anyagcseréjével kapcsolatban), én nem mernék ennyit adni, max. napi 100-200 mg-ot (és lehet, egyszercsak lesz egy vesekövük).
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban?
- Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok
- Van valakinek tapasztalata a parafenomén Harasztosi Lászlóval kapcsolatban?