Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban? fórum

Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban? (tudásbázis)

❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
649. Raistlin Majere (válaszként erre: 153. - Gerna)
2008. júl. 11. 11:12
Huxley: Szép új világ :-)
648. 9854c8384b (válaszként erre: 646. - Elcsike)
2008. júl. 11. 10:45
Azért ha nem haragszol én elszomorítanék pár embert, mielőtt nincs tisztába azzal, hogy mit vesz, utána jöhetnek a tapasztalatok aki ki meri próbálni! :)
2008. júl. 11. 10:44
Múltkor volt a hírtv-n junius közepe fele, hogy már egyszer be lett tiltva a tulzottan magas vitamin tartalma miatt, de most áttért egy másik névre Dr.Lenkei és ugyanugy forgalmazzak. NEM ajanlott a szedése!
646. elcsike
2008. júl. 11. 09:36
Ennek a fórumnak a címét is nézd meg kérlek, mert ennek a tapasztalatokról kellene szólnia, nem pedig az ellene, mellette és a különbő okoskodásokról. Tapasztalatok kellenek ide, hangsúlyozom ebbe a fórumba.
645. elcsike
2008. júl. 11. 09:32
szánalmasak vagytok, ne haragudj Pirosalma, biztos vagyok benne hogy neked nem tiszták a szándékaid. Azt szeretnéd elhitetni az emberekkel, hogy a tej homogénezése egyáltalán nem káros, és ezt gyönyörűen megmagyarázod, úgy, hogy mindenki elhiggye (szakzsargon). És te beszélsz a csúsztatásokról. . "Ezért hiszik sokan, hogy a homogénezett tej rossz, a homogénezés miatt."-írtad az egyik hozzászólásodban. Jól hiszik. Figyelmedbe ajánlom a következő pár sort: Annak érdekében, hogy ne fölösödjön, magas nyomás alatt egy szívókán keresztül acéllemezre fecskendezik a tejet, minek következtében a tejzsír mikroméretű cseppekre bomlik, s így egyenletes (homogén) mennyiségben oszlik el a tejben. Ezt az eljárást nevezik tehát homogénezésnek. Az egészségre nézve azonban mindez igencsak elgondolkoztató. A homogénezett zsírrészecskék ugyanis olyan kicsik, hogy egy részük a bélfalon keresztül emésztetlenül a nyirokrendszerbe és a vérbe kerülhetnek. Hogy mennyire káros az emberre a felszívódott, megemésztetlen, homogénezett tejzsír, azt nehéz megmondani, kiváltképp, hogy az egész zsírmolekulák sem a nyirokrendszerben, sem a vérben nem számítanak különösnek.
644. supin
2008. júl. 8. 11:02
Én is szedem , még csak másfél hete. Figyelem a változást. ugy érzem erősödöm.ét vágyam már van..
643. Raistlin Majere (válaszként erre: 597. - 3a0842d373)
2008. júl. 8. 10:59

Sziasztok! Elolvasta valaki a Bírósági ítéletet közületek? Mert én igen.

Idézem: „…A Fővárosi Bíróság álláspontja szerint a felperesi készítmények magas hatóanyagtartalma miatt már betegségek megelőzését célozza, az emberi felhasználásra kerülő gyógyszerekről szóló 1998. évi XXV. törvény szerint azonban az ilyen készítmények már gyógyszernek minősülnek, így forgalombahozatalukat is gyógyszerként kell engedélyeztetni….”

Akkor most miről is beszélünk? Olyan egészséges, hogy már gyógyszer?!

A családom 2 éve szedi az Alap-csomagot. Sokkal fittebb, teherbíróbb vagyok. Két éve még csak felületi megfázásaim sem voltak, pedig, amit a lányom az oviban elkapott az otthon is végigfertőzte a családot.

Kislányom mióta kapja a vitamint, ha meg is betegszik, láz nélkül, sokkal rövidebb idő alatt túl van rajta. Heti kétszer jár úszni és egész évben 1x sem hiányzott.

Én csak jókat mondhatok a vitaminokról.

És inkább erre költök, mint antibiotikumra.

642. Cszsuka (válaszként erre: 641. - Spatula)
2008. júl. 8. 07:35

Szerintem is ez egy egyoldalú megközelítés, de ő biztosan nem fogja neked azt írni a tájékoztatóra, hogy ha nem válik be az övé, akkor próbáld ki más gyártó termékét...:)

Nekem pont az a véleményem és a gyakorlatban is tapasztaltam, hogy van, akinek beválik és van, akinek más válik be. Ebben semmi különös nincs. Azt, hogy meddig és mivel próbálkozunk, a pénztárcánk határozza meg.

Szerintem egy heti adaggal nem mész semmire, legfeljebb tényleg megtapasztalod a negatív oldalát.

Nagyon nehéz dolog ez a kipróbálás. Egyszerre egy terápiára való vitaminkészítményt valóban sok embernek nehéz megvenni. Ugyanakkor, ha próbaképp beszedünk néhány szemet, az nem úgy fog hatni, mint a kávé, hogy rövid időn belül érezzük a hatását.

Van, aki egy bizonyos vitaminból vagy egyéb anyagból nagyon nagy hiányt szenved, a másikból viszont túl sok van, esetleg egyes anyagok nem tudnak beépülni, ezért nem ott van, ahol szükség lenne rá.

Sok esetben nem ártana egy böjt vagy tisztító kúra, méregtelenítés a vitaminszedés előtt.

Képzeld el, hogy a teli kukát elkezded hypozni, hogy ne legyen büdös....

Ott is egész más folyamatok indulnak be, mintha előtte kiürítetted volna...

641. Spatula
2008. júl. 8. 00:14

Van egy "panaszok a vitaminok szedésétől" című tájékoztató lap is, ahol Lenkei azt írja, hogy korábbi betegségek visszaköszönhetnek a vitaminkúra kezdetén, bár nem említi, meddig tart ez a kezdeti fázis.

Azt is leírja, hogy van, akinek tényleg nem használ - árt és hogy ilyenkor az illető szervezete a hibás, mert az nem fogadja a táplálékot.

Szóval teljesen egyoldalúan közelíti meg a dolgot - ha valami hiba van, akkor az a vitamint szedő hibája. Azért van, akinek tényleg ad valami plusszt, ismerek is ilyet, csak ezért próbáltam ki, de tényleg nem árt résen lenni.

640. Cszsuka (válaszként erre: 639. - Gerna)
2008. júl. 7. 22:19
Hát, előfordul, hogy ez így igaz, de azért sok esetben nem, úgyhogy nem árt résen lenni.
639. gerna
2008. júl. 7. 18:37
Hát ez qrvajó, ha valaki jobban lesz, akkor a vitamintól van, ha meg rosszabbul: akkor örüljön, mert ez a jele a méregtelenítésnek... Ha ugyanúgy érzi magát, mint a kúra előtt, akkor emelni kell az adagot ;-)
638. Spatula
2008. júl. 7. 16:56

Sziasztok

Lassan három hete szedem az alapcsomagot, és az álmosság maradt, talán kissé hozzászoktam, de nem jó. Ha ez még mindig a méregtelenítés szakasza, hogy lehetne meggyorsítani? Aki tud, légyszi adjon tippeket, milyen alapmegoldások vannak (Pl. sok folyadék, sok mozgás?). Az a helyzet, kéne az a plusz energia, eleve álmosság, nyomottság miatt kezdtem el szedni, és így nehéz folytatni, hogy rádob mégegy lapáttal. Legalább a "normál" közérzet visszaállna...

Előre is köszi az ötleteket.

2008. júl. 4. 18:07

sziasztok,

4 napja kezdtem el szedni (az általános állapotom borzalmas, immunrendszer kb nulla). kedd este vettem be az első alap csomagot, és utána pár órára iszonyatos gyomorfájdalmaim lettek, amik a mai napig nem múltak el. ettem aznap este egy egynapos cézársalit is, szal ilyen immunrendszer mellett könnyen lehet, h azzal szedtem össze vmit. viszont az ilyen vírusos fertőzéseim 1 (max 2) nap alatt el szoktak múlni, erős hasmenés hányás kíséretében, amiből most semmi nincs, csak a gyomrom/beleim fájnak kegyetlenül 4 napja. azt szeretném megkérdezni, hogy volt-e valakinek valaha hasonló a vitaminkúra kezdésekor. nem vettünk egész csomagot, ajándékba kaptunk 7 napi adagot, és jó lenne tudni, h a gyomrom ilyen érzékeny-e, mert akkor a folyékonyt választanám, csak az meg drágább..

636. stasyy (válaszként erre: 633. - F51565da13)
2008. jún. 24. 00:34

Szia Betty ez valoban a méregtelenitésnek kőszőnhető mert a szervezetből kiürülnek a mérgek ami energiát igényel és ezért vagy fáradt álmos meg a fejfájást is ez okozza légy türelmes megéri.

Én is ezzeket éreztem elején de már tők jol érzem magam fitt vagyok a vitamin csodákra képes légy türelmes és meg tapasztalod.

635. supin (válaszként erre: 632. - Spatula)
2008. jún. 23. 17:29
Nekem már a kezdetekkor közölte az orvosom,hogy nem lehet jogsim.
634. supin (válaszként erre: 631. - Cszsuka)
2008. jún. 23. 17:27
Ha beírod akkor mindent megtudhatsz róla. .De nálam főképp a hirtelen egyensúlyvesztés és eszméetvestés az ami gondot okoz..
2008. jún. 23. 17:18
sziasztok! én is elkezdtem szedni, de annak ellenére, hogy azt mondták, csökkenti az étvágyat, meg fitt leszek, meg ilyesmi, ahhoz képest, kb. visszahíztam, amit eddig leadtam (kb. 2 kilót), a tagjaim ólomnehezek és egyáltalán nem csattanok ki az energiától. Kb. 2 hete szedem az alap vitamin csomagot plussz 3 gramm c-vitamint mellé. Most szedem, anyám miatt, és gondolkoztam azon, hogy a zsírégető vitaminjait is ki kéne próbálnom, de ezek után nem tudom. Nem nagyon hiszek ezekben, és komolyan mondom, mielőtt nem szedtem, sokkal jobban voltam. Ez mitől van? Csak azt ne mondjátok, hogy méregtelenítek, mert attól lenne a tünet az álmosság, fejfájás, stb..., ami kezdetben volt is. Húgom is szedi, és ő tele is van energiával, én meg nagyon sz@rul vok...
632. Spatula (válaszként erre: 619. - Supin)
2008. jún. 22. 17:40
Másokmál is fordult elő kezdeti álmosság, esetleg fejfájás, ez a csomaghoz adott tájékoztatóban is benne van. Szerintem ettől nem érdemes félni, viszont a huzamosabb autóvezetést én kerültem, az már problémás lett volna, de ez is egyénfüggő. Csak azért írtam le egy hetes hatást, hogy ilyen is van..
631. Cszsuka (válaszként erre: 630. - Pirosalma)
2008. jún. 22. 17:40
Hát, ezért mondom én, hogy érdemesebb megbontani, nem lehet az embereket egy kalap alá venni, hiába működünk azonos elven....:D
630. Pirosalma (válaszként erre: 627. - Cszsuka)
2008. jún. 22. 17:37

Szia, Zsuka!

Így már jobban értem, de kérdés, ezt mennyire tudja az ember megállapítani. És a fokozott szükséglet sem jelent többszörös mennyiségeket, legalábbis egészségeseknek nem. Lenkinél meg már az alap csomag is durva, nem lehet hova csökkenteni, sajnos.

629. Cszsuka (válaszként erre: 620. - Supin)
2008. jún. 22. 17:37
írnál róla bővebben? Igaz, tanácsot nem tudok adni, hogy kipróbáld-e, de érdekel, hogy mi ez a betegség. (Hadd ne nézzek má' utána a neten...:)
628. Cszsuka (válaszként erre: 624. - Pirosalma)
2008. jún. 22. 17:35
Általában, ha valóban szükséged van a vitaminokra és társaira, akkor inkább energetikusabbá válsz, ha elkezded szedni, nem pedig álmos és fáradt.
627. Cszsuka (válaszként erre: 623. - Pirosalma)
2008. jún. 22. 17:34
Ez igaz, de mindenki tudja a saját életéről, hogy milyen, hogy hogyan táplálkozik, hogyan él, mennyire stresszes, stb. Ha egy kicsit utánanézünk, hogy melyik típusú életmódnál mi az, ami "jobban fogy", akkor azokat érdemes pótolni. Erre gondoltam.
626. akác56 (válaszként erre: 625. - Supin)
2008. jún. 22. 17:24
Dehogy sértődöm! - csak beszélgetünk, tapasztalatot cserélünk!
625. supin (válaszként erre: 622. - Akác56)
2008. jún. 22. 17:20
Jaj meg ne sértődj már. Csak tényleg nagyon foglalkoztat ez a gondom..
2008. jún. 22. 17:10
Amúgy meg ekkora dózisnál nehéz a következményeket kiszámítani, az álmosság simán belefér.
623. Pirosalma (válaszként erre: 618. - Cszsuka)
2008. jún. 22. 17:07

És honnan tudja, mire van szüksége?

Ahogy ezt elképzeled, a szervezet jelez stb. stb. egy idelizált állapot, ilyen a valóságban nincs sajnos.

622. akác56 (válaszként erre: 620. - Supin)
2008. jún. 22. 16:52
Nem ajánlottam, csak azt írtam, hogy nekem jó! Elmondtam a saját tapasztalatomat. Mindenki maga dönti el, hogy mit szed!
621. emagdi (válaszként erre: 617. - Spatula)
2008. jún. 22. 16:47

szia! biztos hogy ettől van? furcsa, hogy étvágycsökkenést okozott, holott tele van B vitaminnal.

szerintem próbáld meg abbahagyni a vitaminszedést, és ha elmúlnak a tüneteid, akkor tudod, hogy ettől volt. (de az is lehet, hogy csak véletlen egybeesés, és teljesen mástól vannak ezek a tüneteid)

620. supin
2008. jún. 22. 16:44
Nekem Méniére szindrómám van ,arra ajánlották. Kipróbáljam?
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook