Miért van az, hogy a ducikat csak átvágják, vagy csak szexre kellenek? (tudásbázis)
Mit is jelent Neked az átvágás?
Én inkább azt mondanám, kihasználnak.S kiket lehet kihasználni? A csúpaszív embereket. Mert velem gyakran megtörténik. Miért, mert ilyen a természetem. Ezen nem egyszerű változtatni, s nem is akarok. Szeretek adni, s ilyenkor előfordul hogy olyan is kap aki nem érdemelte volna meg. De ilyenkor tovább kell menni s azokkal törödni akik megérdemlik. Csalódások mindig is érik az embert, kit több kit kevesebb.
Megtalálni azt aki olyannak fogad el amilyen vagy sok sok megaláztatás, csalódás árán lehet. De a hibákból mindig lehet tanulni, sőt kell is. S egyre erősebbek leszünk ezáltal. Változik a személyiségünk s észre sem vesszük, hogy ott lesz valaki mellettünk akinek így kellünk.
Ne add fel. Élni kell az életet. Mindig bele kell vágni valami újba. ez új ismeretségeket hoz s ki tudja pont ott lesz a nagy Ő is.
Ha ezek nagyon elcsépelt szavak voltak akkor Sorry, de így gondolkodom.
ahha
szerintem se van akinek mi kellük bizti vhol
Szerintem se a kilóktól függ (voltam 48, meg a duplája is).
Nekem igazából az öltözködési szokásaimat befolyásolja, na meg nem egyformán "vonulok" a strandon keresztül:)
És ami mostanság baromira bosszant, kifulladok már egy fél órás rohangálástól is.
köszi a sok hozzászolást
azt hittem csak engem vágnak át mindig dehát majd csak jön vki aki nem
Szia Kedves!
Nem gondolom, hogy súly függvénye,ki kit csap be. A szex pedig egy csodálatos dolog. Sokan panaszkodnak hiánya miatt. Sokan nem is tudják, mi hiányzik nekik ateljes élethez!
nem hiszem, hogy a testsúlytól függ, hogy átvágnak-e vkit.. én mindig "egyszálbél" voltam, és mégis szívattak már meg az életem során.. ez bárkivel előfordulhat, és mindenki más tulajdonságára fogja. A duciknak talán erre a legkézenfekvőbb fogni - én a naívságomra szoktam..
A nagy igazság viszont ebben a pár sorban van szerintem:
"Ha csalódni fogsz az emberekben, kik szíved legszebb érzéseit bírják, ne ítéld el őket! Nem ők a hibásak, hanem Te, mert rosszul választottál!"
Szerintem, a ducik sokkal toleránsabbak, türelmesebbek az emberekkel,sőt sokkal több szeretetet igényelnek és adnak is másoknak, így könnyebb őket befolyásolni, illetve "átvágni".
Az érző szívük a hiba!!!! Ami persze nem rossz, csak néha hátrányt jelent!!!!!
De még egy duci is megtalálja élete párját!!!!!!!!!!!!!!!!! :))
Tökéletesen egyetértek Veled Tereza!
A ducikkal az a bibi, hogy eredendően kisebbségi komplexusuk van a túlsúlyuk miatt, és a legapróbb őket ért kellemetlenséget is ennek a számlájára írják. Pedig nagyon nem így van, mert akkor nem lenne depresziós vagy öngyilkos egy normál súlyú vagy sovi sem- nem gondoljátok?
Én például normál súlyú koromban is folyamatosan azt éreztem hogy átvernek, meg 30 kilóval késöbb se változott a helyzet...ez inkább alaptermészet és idegrenszeri érzékenység kérdése, nem pedig a plusz kilóké szerintem.
További ajánlott fórumok:
- A normális nők sose kellenek a férfiaknak?
- A pasiknak a kiegyensúlyozott nők kellenek
- Csak szexre kellenék neki?
- Nekem olyan fogyi tippek kellenek amitől 1000%, hogy lefogyok!!!
- Milyen papírok kellenek a rendszeres gyermekvédelmi segély megigényléséhez?
- Miért mindig a nehezen megkapható férfiak kellenek?