Miért változott meg a párom viselkedése? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért változott meg a párom viselkedése?
Nincs értelme olyan férfivel folytatni, még ha talán van benned iránta egy kis szeretet, mert szerelem ahogy olvastam, sosem volt.
Aki pont akkor nem áll a kedvese mellett, amikor annak a legnagyobb szüksége lenne rá, elküldi magától, nem vesz részt a bánata enyhítésében, az nem társ, az valaki, aki meghallgat.
Amennyiben a régi ismerősöd ott állt melletted végig, segített, meghallgatott és nem hagyott egyedül, adj neki esélyt, lehet abból sem lesz semmi, de talán könnyebben fogsz felépülni a fájdalmadból, a szeretete mellett.
Részvétem, nekem anyukám elaludt, nem volt beteg, inkább úgy, mint ahogy a te mamád elment, szenvedések árán.
Próbálj most egyedül egy kicsit csak magadra gondolni, ne az érdekeljen, mit csinált, csinál a párod. Most te vagy a fontos. ha neki nem, akkor engedd el, más mellett lehettek boldogok legalább.
Ugrás a teljes írásra: Miért változott meg a párom viselkedése?
További ajánlott fórumok:
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Barátom belépett egy pártba, most már képviselőjelölt. Amióta politizál, sokat változott a viselkedése. Mit tegyek?
- Cica gazdik: ti ivartalanítottátok a kedvenceteket? Megváltozott utána a viselkedése?
- Mitől változott így meg a 1, 5 éves kisfiam viselkedése?
- Miért viselkedett így velem a párom?
- Megváltozott a cicám viselkedése egyik napról a másikra. Nem jön be a szobába, nem a megszokott helyén alszik... Elbújik. Mitől van?