Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért viselkedett így velem a párom? fórum

Miért viselkedett így velem a párom? (beszélgetős fórum)


27. amoncsi (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 4. 15:47
Tényleg szeretnél vele lenni? Meghallgatjátok egymást ,megtudjátok beszélni a dolgokat ?
26. Bözsi néni (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 1. 21:05

Akkor járjon pszichológushoz. A gyerekkora se lehet mindent hárítani.


Szerintem szakíts.

25. pteri (válaszként erre: 22. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 1. 20:57
Én hagynám. Volt már részem ilyenben, hogy veszekedés, sírás, megbocsátás, aztán kezdődik elölről. Mai fejemmel el se hiszem, hogy nem szaladtam rögtön világgá.
24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Bözsi néni)
ápr. 1. 17:22
Sajnos régóta küzd ezzel a problémával. A rossz családi állapota miatt alakulhatott ez ki nála. Nem szépen bántak vele a szülei és hangzott el felé nem túl szép szó is. Mielőtt osszejottunk ő már ezt mondta hogy nem volt jó gyerek kora. Láttam egyszer szemtanuja voltam mikor veszekedett az anyjával ugyan igy csapkolodott és elment dühöngött. Nem tudja kezelni az indulatait. De többször is mondta soha nem bantana. Viszont a legutóbbinal kicsit jobban megijedtem tőle. De hozzám szerintem úgy nem érne. Több mint 3eve tart néha néha elojon mikor olyan érzése van hogy nem ér semmit feleslegesnek érzi magát a szülei miatt a mai napig. Egy ideig sikerült neki kezelni elbeszelgettem vele. Most viszont úgy össze vesztünk hogy elojitt ismet.
23. Bözsi néni (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 1. 17:14

Arra, hogy szétüt maga körül mindent, nem mentség semmi.


Hagyd a fenébe, mert a következő , akit szétüt, te leszel.

22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Pteri)
ápr. 1. 17:04
Szóval szerinted ezt nem kéne erőltetni? Abban reménykedek hogy miután megbeszéltük másképp fognak menni a dolgok. Ha kicsit másképpen állunk egymáshoz
21. pteri
ápr. 1. 10:58
Ezt elolvasni is borzasztó volt. Mi lesz, ha összeköltöztök? Így nem lehet élni, én nem folytatnám. Lehet, hogy mindkettőtöknek jobb lenne egy nyugodtabb párral, mert így együtt, kívülről nézve szörnyű.
20. Ghost👻 (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 31. 20:21
Ha szereted akkor változtass, ha nem akkor meg hagyd békén.
márc. 31. 20:16
Köszönöm szépen a válaszokat! Tudom hogy én sem vagyok hibátlan ezért a helyzetért :/ csak nem tudtam mit csináljak mi lenne jobb döntés. Prohaljuk meg még vagy hadjuk.
18. Ghost👻 (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 31. 19:49

Figyelj rá, hallgasd meg és nem lesz dühös.

Elhiheted hogy 20 év után már reflexből megy az :ühüm, tényleg? na neee, sajnálom szavak.

Soha nem veszi észre ha nem figyelek arra mit mond, csak azt érzi meghallgatom.

Empátia és türelem nagyon fontos!

17. vivo44
márc. 31. 19:46

Azért viselkedett így, mert önzően viselkedtél vele szemben az írásodat elolvasva.

Próbáld meg értelmezni, összefoglalni amit leírtál és nézd meg, hogy valójában csak te szerepelsz benne.

Ha ezt ő olvasná, amit itt leírtál, tuti kiadná az utilaput. (helyesen)

márc. 31. 19:45
Igen a sajátját. El akartam menni mondram neki hogy ennek így nincs értelme. de végül ott maradtam mert ott tartott. Azt mondta adják meg neki egy esélyt. aztán lenyugodott. És azt sem tudta hogy kérjen bocsanatot. Azt mondta sajnálja hogy ez történt. Hogy így ki kelt magából. Aztán meghallgattuk egymást. El mondtuk a sérelmeinket. Hogy mostanában nem segítettünk egymást hanem ellenkezőleg. Csak egymásban kerestük a hibát. Azt mondta ha meghallhatom és figyelek rá elmondja a problémáit. És hogy igazam van és tudja hogy erre a viselkedése re nincs mentség most. Nem tudom mennyire hidjem ezt el. Azóta orlom magam. Tanácstalan vagyok mit kéne csinálni. Mert nagyon szeretem de félek hogy elojon ujbol ez :(
15. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 31. 19:39
Talán jogosan mondja, hogy nem hallgatod meg, hiszen most is csak fújod a magadét. Kérlek, olvasd el újra, amit leírtál.
14. kisj (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 31. 19:38

Ezek szerint megbántottad többször, de itt most mégis csak a saját sérelmedet hajtogatod.


Nagy valószerűséggel tényleg nem figyelsz rá

13. Ghost👻 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 31. 19:38

Akkor gondolom a saját cuccait amortizálta le.

Akkor sírtál és ottmaradtál?

márc. 31. 19:37
Nem tudom rá játszhat e ez a vírusos időszak. Mert egyébként is feszültebb volt a munkaja miatt.
márc. 31. 19:34
Meg nem élünk együtt.
10. Ghost👻 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 31. 19:32
Együtt éltek?
márc. 31. 19:31
Nem gondolom hogy nem hibáztam. Vannak dolgok amiket én is rosszul csináltam,esetleg voltak dolgok amiket nem úgy fogalmaztam meg neki és magára vette. Viszont akkor is ennyire ki kellett kelnie magából? . Ugy beszélt velem mintha egy kicsit sem érdekelte volna hogy meg bánt. El borult az agya annyira hogy amit talált szét ütötte
márc. 31. 19:17

Az ilyen kapcsolat már veszett fejsze nyele, hidd el. Kár ragaszkodni hozzá.


Szóval azt tanácsolom, hogy szakítsatok. Mindkettőtöknek jobb lesz. Úgy gondolom, fiatalok vagytok mindketten, találtok mást, akivel jobban passzoltok.

7. Ghost👻 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 31. 19:17

Ja, hogy régebben is sírtál.

Az vésd a fejedbe hogy a sírástól egy pasas ideggörcsöt kap, mert sarokba szorítva érzi magát és nem tud vele mit kezdeni.

20 évünk alatt miatta soha nem sírtam.

Gondolod hogy te semmiben nem hibáztál?

6. kisj
márc. 31. 19:14

A pasik nem tudnak mit kezdeni egy gyakran síró nővel.

Egy ideig talán tolerálják, de sokáig biztos nem.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Ghost👻)
márc. 31. 19:10
Igen ez valóban így van :/ nem tudom esetleg benne is akkora lehetett a sérelem felém hogy így reagáljon rám? Vagy ezt csak én gondolom tovább és en szepitek rajta és ennek így nincs értelme? Nem esett jól hogy így reagált a sirasomra. Nem vette komolyan. Ez előtt viszont ez nem így volt. Figyelt rám ha sírtam. Nem tudom mi változott meg.
4. kisj
márc. 31. 19:08

Csak a te szemszögedből látjuk a dolgot.

Lehet jót tenne, ha önvizsgálatot tartanál,hogy te valóban nem vagy hibás semmiben.

3. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 31. 18:58

Sokszor olvastam a történetedben, hogy sírtál.

Egy férfi sem ér ennyit!

Az ember lánya nem azért van valakivel, hogy szenvedjen hanem, hogy boldog legyen.

Ez pedig nagyon messze van a boldogságtól.

márc. 31. 18:46
Jó, hogy ezt így kiengedted magadból, ezt a rengeteg sérelmet.
márc. 31. 18:43

Az utóbbi időben elidnult köztünk egy eltavolodos időszak. Kicsit ugyereztem nem törődünk már ugy egymással én ezt neki nem túl szép formában mondtam. Nem ereztem hogy szeret így Meg mondtam neki és azt hogy folyton piszkal mert tényleg így éreztem. Kotoszkodott folyamatosan. Ő azt mondra csak fel akart viditani. De akkor is csinálta mikor már mondram hogy ne mert nincs kedvem hozzá folytatta tovább. Nem kellett volna de kicsit úgy éreztem direkt basztat es egy rosszabb állapotomban ezt ki mondtam neki. Azt mondta ez nagyon rosszul esett neki hogy ezt mondom. Attól a pillanattól kezdve folyamatos szocsatak mennek meg se akarjuk hallgatni egymást. Egyszer el is sírtam magam neki majd annyit mondott csak rá hogy mit bogok el kezdett kicsit gúnyolodni velem hogy nekem túl nagyon az elvarasaim néha.(most mondok egy példát :nem fog úgy ugrálni senki ahogy én elkopom magam) . Aztán úgy tunt megbeszéltük de nem. Mikor találkoztunk olyan szinten össze vesztünk azt mondta úgy érzi mostanában nem hallgatom meg, ha el kezdene valamit mondani ami zavarja azt mondom neki hogy csak eltulozza, tényleg így láttam helyzeteket amiket mondott. Elkezdett mindent a fejemhez vágni hogy én milyen vagyok vele sok mindent el várok tőle,csak magammal törődok sokszor.es amit jól csinál alig veszem észre. De én mindezt nem értettem. Ezt nem gondoltam így. Meg miért akkor vágja hozzám. Annyi mindent mondott amit nem is gondoltam volna hogy úgy érzi. Én úgy voltam vele hogy meg hallgatom annak ellenére hogy néha tényleg egyes dolgoz túlzásnak éreztem. A veszekedesunkek alig akart vége lenni csak úgy dobaltuk a szót meg se hallgatott, ha mondtam valamit csak morgott magában. Elkezdett ordibalni majd ami a keze ügyébe került teimbolt mintha ott se lettem volna. Sírtam de akkoe sem figyelt rám. Nagyon eldurvul ez a veszekedés. Régebben is voltak már ilyen düh kitörése ilyen nem tudja kezelni a komolyabb veszekedéseket. Mintha ott sem lennék csaj saját maga sérelmet mondogatja. Ha én mondomtam neki valamit az volt hogy persze o a hibás mindenért, közben meg csak azt mondtam el mi esett tőle rosszul. ebben az időszakban azt mondta voltak dolgok amiről felt beszélni velem felt a reakciómtol. Ezt sem értettem miért nem lehetett megbeszelni normálisan.

Nem értem miért nem vesz észre ilyenkor engem is? Szerintetek ennek van még értelme? Mert amíg nem vesztünk így össze teljesen másképp éltük meg ezt a kapcsolatot.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook