Miért történhetett így? (beszélgetés)
Gondolod,hogy ez az egész csak úgy simán ment.
Biztos vagyok benne,hogy érzelmek ,lehetőségek kavalkádját járták be ,míg eljutottak idáig...
Gondoltam,hogy ez számodra elképzelhetetlen lesz!
De ez a normális párkapcsolat alapja nem?Nem csak az a lényeg,hogy mekkorát élveztünk az imént,hanem az is,hogy életem párja mennyire számíthat rám!
Na hát rám számíthat bármikor!
És rád? Ha a párod ne adj Isten egyszer már nem lesz olyan fickós az ágyban akkor majd kidobod mint egy elhasználódott vibrátort,vagy keresel egy szeretőt mint a fórumindító?
Ez a jövő titka,eddig még csak ez az egy volt ,ha jól olvastam,és még nem biztos,hogy vége van,lehet,hogy rendeződik a "csakszeretői" viszonyuk.
:)))
Elveszítí a napi kontaktust, ha csak nem egymás melleti lakásban/ikerházban laknak.
Ezt te is és én is tudom.
"Talán azért ,mert a te szexuális igényed igen alacsony."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem, nem alacsony, csak tudok különbséget tenni érzelemmel lévő szeretkezés,avval az emberrel akit szeretek és érzelem nélküli szeretkezés között.
Tudod van aki inyec, van aki mindenevő:)
Talán azért ,mert a te szexuális igényed igen alacsony.
De ne csak magadból indulj ki,van ,akinek az életében igen fontos szerepet játszik a szex.
Egy egészséges embernek szüksége van a testi vágyai kielégülésére,már ha vannak persze.
"Volt idő mikor gondoltam rá , illetve neki is említettem , arra kért , hogy ne váljunk el.
Mi vagyunk csak az élő rokonai , nem tudná elviselni az elvesztésünket.
Igen tudom ez érzelmi zsarolás :(
Maradtam nem tudom , hogy mit tartogat számomra még a jövő , meglátjuk."
Ezt írta Tyna még az elején a topiknak,ő maga fogalmazta meg hogy érzelmi zsarolásban él....
Kicsit úgy érzem elsiklanak a vélemények.Mi ez ha nem birtoklás?? Na jó én elmondtam a véleményemet.Tyna sok szerencsét!
"évekig nem mehetett volna, csak a kéz és más semmi. "
Tévedsz.
Mehet-ha az ember szereti(nagyon mélyen) a másik embert.
"Az akkori fejemmel,lehet a legvégsőkig harcolok Érte,és sokat tennék magam kárára is,hogy neki jó legyen."
te is tudod,hogy évekig nem mehetett volna,csak a kéz és más semmi...:)
Persze ,hogy érez valamit,a nőknél még mindig nem működik a "szimplán szex,semmi érzelem" dolog!:)))
Viszont nem akar elválni ,sem semmi komolyabbat a szeretőtől,akivel ezt tisztázták is már az elején.
A szerető bekavart,Tina pedig kereshet mást,ha a szerető nem tesz le a komolyabb kapcsolat lehetőségéről.
Kicsit fúrcsa nekem,hogy egy nőnek kell ezt elmagyaráznom!
Nem volt belenyugvás sem!Így hozták a körülmények!A nejem a legnagyobb ajándékkot adta meg nekem ezért a minimum az,hogy tekintettel voltam az állapotára!
Amúgy igazán nem értem,hogy titeket miért irritál ennyire minden toleranciával rendelkező ember véleménye!
Talán azért mert belőletek mindez hiányzik!
Szerintem aki így gondolkodik mint ti az messze menőkig önző és csak a saját kielégülését hajszolja.
Igazán örülök,hogy nem tartozom közétek!
Félre értetted amit írtam.
Ő döntött,és neki kell feldolgoznia ezt az egészet.
De igenis dönthetett volna úgy is ,hogy elválik,mert képtelen volna elviselni a tudatot,hogy a felesége másik férfi által elégíti ki a testi vágyait.
Másodszor is megkérdezem?
Ha elválna a gyerekei megszűnnének létezni,köddé válnának?Vagy mi a fene?
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Mi történhetett valójában?
- Rímbe forgatott történet, csak rögtönözve történhet.
- Kutyások, szerintetek hogy történhet az, hogy a saját gazdáját megtámadja a kutya?
- Peteérés előtt három nappal történhet fogantatás?
- Szerintetek mi történhetett?