Miért történhetett így? (beszélgetés)
többnyire akkor nem sikerül ha a megoldás kulcsát örökké magunkon kívül keressük.
:)
egyénileg választott dogmákkal nyílván nem lehet vitatkozni.
én viszont alábbit vallom.
Csak annak nincs másik lehetősége,aki képtelen önálló emberként ,akár egyedül is élni .
Ő döntött így,nem akart válni.Vagy megérti és elfogadja a helyzetet,de az is lehet ,hogy senyved miatta,ki tudja?
Mindenesetre lelkileg neki kell feldolgoznia a betegségét,ezt az egész helyzetet,és ha jobban belegondoltok,Tinának is éppúgy fel kellett dolgoznia ,hogy vége van,nincs többé testi kapcsolata a férjével.
Nem.
Úgy élj, hogy ne hazudj, ne légy önző,ne légy zsarnok, ne légy pénzéhes, ne gázolj át másokon, de légy egyenes, becsületes, erős és más embert ne tégy tönkre, hanem törekedj arra, hogy boldoggá tegyed.
akkor én lemaradtam egy körrel.
ha ez közös választás eredménye, nem értem mi a probléma?
nem hát.
Na erről van szó!:))
Itt szeretik egymást,és kommunikáltak is,és erre a megoldásra jutottak,és ez nem fér sehogyan sem az emberek fejébe.
Én sem:))
Tehát két lehetősége volt a férjnek,jobban mondva választása,és bárhogy is úgy tűnik,hogy a csaj döntött,nem így volt.
A férj döntött ,és nem volt semmi féle kényszer.
és persze kzben hűséget követeljek, akár úgy, még kommunikálni sem tudunk az ezzel kapcsolatos érzéseinkről.
egy ilyen elven működő kapcsolat, a szexet leszámítva is döglött ló, a sokat emlegetett tisztelet hiány miatt.
szerintem itt a határon van a hangsúly, nyílván egy eü. gondokkal küzdő embertől nem elvárható az, hogy nap mint nap azt nyújtsa, amit egy egészséges tudna, de szerintem létezik az a szint és az a határ, amit meg lehet tudni a párunkért, és magunkért.
Én, mint írtam, sosem tudnám a párommal azt tenni, hogy évekig még egy szikrányit sem próbálkozom, mert xyz bajom van és értse meg, és pont.
így van, ennyi.
ahogyan írtam önző és a mártír találkozása, semmi értelme.
Zsebi.
Csak gondolj bele.
Ha egyáltalán nem lenne libidód,sem vágyad ,sem semmi,akkor szívesen foglalkoznál a szexxel nap mint nap,csak hogy a párodat kielégítsd,és tudd azt is mellette,hogy mindez csak egy kis pótlék lehet ahhoz képest,amit mint férfi nyújthatnál számára?
A lényeg az,hogy gondolom a feleséged azért nem hagyott parlagon két évig,és te sem őt.
Ha mégis így történt,akkor ez nem más mint mártíromság a részedről.
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Mi történhetett valójában?
- Rímbe forgatott történet, csak rögtönözve történhet.
- Kutyások, szerintetek hogy történhet az, hogy a saját gazdáját megtámadja a kutya?
- Peteérés előtt három nappal történhet fogantatás?
- Szerintetek mi történhetett?