Miért történhetett így? (beszélgetés)
Már értem:)))
Csak azért kavarodtam bele,mert ugye ott is eü-s problémák vannak,és ott sem tett a férje semmit ,hogy kompenzálja a nejét,sőt tényként fogadott el egy betegséget,ami nem is biztos,hogy nem lenne kezelhető,valamilyen szinten.
...és igen ,che dolgában is egyetértünk,pontosan így gondolom én is.
Amit írtam ,az inkább csak viccelődés volt:))
"Úgy élünk, ahogy helyesnek gondoljuk"
Ez nem így van.
akkor visszaszívva.
:)
Szerintem nektek semmi sem elég jó!
Szegény férjeitek!Ha van egyáltalán olyan őstulok,aki bírja követni a fejetekben cikázó gondolat foszlányokat!
Most én állok a pellengéren!Hát legyen!
Te meg drága azt sem érted amit leírtál!
Nem a megcsalásról beszéltem, hanem a párok egymás iránti szeretetéről.
én nem hagynám évekig szenvedni a páromat eü. bajok ellenére biztosan kitalálnám, hogy mivel kompenzáljam el, sőt ha ezt nem tenném, nem várnék el tőle semmit.
Vessetek követ rám, de én nem tudnám megtenni.
Nem tudom elképzelni, hogy utána hogy néznék a férjem szemébe.
Egyáltalán mit tennék utána? Hogy beszélgetnék vele, vagy hogyan tudnék önmagammal elszámolni.
Én..hangsúlyozom...én ezt soha nem tenném meg.
Nem tudnám megalázni..már csak azért sem, mert biztos vagyok abban, ha nekem lenne valami bajom, Ő sem hagyna "cserben".
Olvass vissza:))
A dícséretest Che-nek írtam,nem a fórum kiírónak:))
Mi a nem dícséretes?!
Az hogy nem húztam meg az első nőt aki szembe jött velem az utcán?
És még a férfiakra mondják,hogy a f@rkuk irányít!
Én nem választanék olyan párt magamnak, aki két évig-és természetesen nem az egészségügyi akadályba ütköző aktusról beszélek hozzám sem érne, vagy meg sem próbálna kompenzálni engem.
a szex ahogyan már itt is leírták nemcsak testi vágyakról szól.
az önzőt és a mártírt sajna nem tekintem dicséretes kombinációnak.
Na ez a másik része!
Ha szereti a férjét,akkor nem nagyon értem,hogy az ő teste miért nem elég!Más módon is el lehet valakit juttatni a csúcsra!
Ha ilyen problémával küzdenék gondom lenne rá,hogy a nejem ne szenvedjen hiányt semmiben.
Nekem egy kicsit amúgy műbalhé szaga van a dolognak.A hölgy önmagát próbálja igazolni!
szerintem egyákltalán nem dicséretes, amit tett, vagy nem tett.
Nem hárítok én semmit.
Ha elolvasok egy fórumot,akkor nem az én életemet vetítem ki másokra,hanem megpróbálom az ő helyzetüket szemlélve hozzászólni.
nagyon dicséretes amit tettél,remek fickó vagy,ha ezt akartad hallani:))))
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Mi történhetett valójában?
- Rímbe forgatott történet, csak rögtönözve történhet.
- Kutyások, szerintetek hogy történhet az, hogy a saját gazdáját megtámadja a kutya?
- Peteérés előtt három nappal történhet fogantatás?
- Szerintetek mi történhetett?