Miért történhetett így? (beszélgetés)
Szerintem nem kell egyedül élnie-csak ezt sujkolja a csaj, hogy ne merjen lépni tőle. Komoly érdekei lehetnek a csajnak a pasitól-én pénzre tippelek+ félelmetébreszt a srácban (hogy ő már igy nem kell senkinek-ami nem igaz) alázza, és olyan lelki terror alatt tarthatja, ami a srác önbecsülését folyamatosan aláássa. Ez tudatos pszichikai ráhatásnak hívják.
Nekem ez a véleményem.
Botrányos?:)))
Ki ,vagy mi miatt?
Csak azért ,mert megpróbálom megérteni,és megvédeni a fórumkiírót a mocskolódástól?
Senki nem írt ,bele értve magamat is ítélkezve,mocskolódva,negatívan a hűségre,családra ,és egyebekre esküdőkre,csupán annyi kérés hangzott el,hogy értsétek meg azokat is,akik számára a testiség kicsit fontosabb ,mint nektek.
ejnye-ejnye-ejnye.
Ha már játszol, akkor azt egyenesen tedd, mert csak úgy érdemes.
ui: most én is soroljam fel a közel 100 nickedet itt a hoxa-n? nem teszem, minek...ha felsorolnám, akkor csak az alacsony szintedre jutnék:)
Tanuld meg: egy igazi harcos, az mindig tisztán játszik és nem ilyen alantas módón, ahogyan te teszed:)
Che!
Nem rólad szól a fórum,ha véleményt kérsz a te életedről,a tetteidről,akkor mint már említettem,írj ki egy fórumot.
Én itt ,ebben a fórumban ,a kiíró helyzetéből indultam ki ,az ő érzései,és a leírt gondolatai alapján írtam véleményt,nem a SAJÁT érzéseimből következtetve ,hogyan döntenék,tennék ha a SAJÁT házasságomba ,és A SAJÁT férjemmel ez lenne a nagy helyzet.
Értsétek már meg ,egyszer s mindenkorra,hogy nem rólatok van szó.
Kis narit pedig már régről ismerem.
Kb 7-8 nickje óta.
Biztos lehetsz abban,hogy eme jelző igen megalapozott ,és nem pusztán az általad feltételezett rosszindulatom eredménye:))
"". . . életbe nem talál magának olyan nőt aki szex nélkül leélné az életét vele. "-ez idáig igaz."
Ez szerintem nem igaz.
Az nem biztos.Ezért kellene több vizsgálatra is eljárnia,csak hogy kiderüljön tényleg nincs-e lelki oka is.
De amíg a fejét a homokba dugja, ez nem fog kiderülni.
És ha ezzel a nővel nem képes rá, mással sem fog képes lenni.
Így ha akar magának egy látszat családot,aki ha színből is de van neki,akkor el kell fogdnia a csajt,még úgy is ha tudja ennek következményét.El is válhat de az neki lesz rosszabb, mert az életbe nem talál magának olyan nőt aki szex nélkül leélné az életét vele.És ez az igazi önzőség.Magamhoz kötni valakit,a látszatot fenntartani vele mindenáron.Mert tudja ha a csaj elhagyja,magányos lesz amig él.
Az a baj hogy elszabadultak az indulatok.Pedig egyszerű.Ha két ember megegyezik valamiben, és elfogadják egymást,annak előnyeivel és hátrányaival.Akkor vége.Itt nem az a lényeg hogy ki van megalázva,meg ki nincs.Mindketten felnőtt emberek,és tudják mi a pálya.
A pasi elfogadta a csajt, úgy hogy tudja ez mivel jár,ha nem vált el az az ő baja.A csaj is elfogadta a manust azzal hogy tudja nincs szex.Azmeg az ő baja.
Csak halkan megjegyzem én ha impotens lennék, nem csak egy vizsgáltra járnék.Addig mennék utána míg ki nem derül, lehet-e gyógyítani.
Nah igen! Ezért kérdeztem :)))
Ez így a jó! Csakhogy a szóban forgó férj nem reménykedhet egy boldogabb kapcsolatban, mert nem képes a szexre sajnos.
Na jó én húzok innen a pitsába.Írtam pár értelmesnek mondható(direkt nem értelmest írtam.kekecek kíméljenek)Hsz-t és az egyetlen reagálás az volt rá, hogy én vagyok az aki a fórumot indította.Öcsém vazz....
Önkritka sehol sincs,elvitte a cica.Ugyan!
úgy látom egyeseknek nem szabad ellenkező véleményt mondani, mert üldözési mániájuk van.
Sokszor olvasok fórumokat, bevallom inkább olvasok, mint írok.És az ilyen jellegű fórumoktól óvakodok.Pont azért mert nagy az isten állatkertje, és nem lehet tudni melyik állattal fórumozok éppen, aki...mindegy is (ja tisztelet a kivételnek!!!)
Majd ha nem akarja senki rám ragasztani a fórumindító skatulyát akkor talán visszanézek.
Tudom mi a történet és őszintén ez már nem is nagyon érdekel!
Engem az amorbid fordított értékrend háborít fel,ami egyes hozzászólásokból árad!
Mi van?????
Komolyan nem értem.Olvass már a hsz-eim között, igaz nem is olyan sok, de van egy pár azért,talán rájössz egy-két dologra. DE ha csak azért mert másképp gondolkozom,mint te és ezzel akarsz cserébe takarózni,akkor lelked rajta.
Nem kell szégyenleni az életed,mert nem vagy olyan. de az emberek mások, nincs két egyforma ember.
Itt arról volt szó hogy két ember elvan egymás mellett, az egyik közülük impotens. Elválhattak volna és élhették volna külön is az életük, de nem így történt.A csaj felvázolta hogy váljanak el, de a pasi inkább szemet hunyt afelett hogy a csaj csalingázik, és elfogadja még olyan áron is hogy tudja van neki más.Ha ez nekik jó, akkor tegyék.Senki nem mondta hogy jó.Miért?Az érdekházasság talán jó?Sokan élnek úgy hogy csak azért vannak valakivel, mert az eltartja és ő saját maga a másik nélkül nem tud boldogulni.Nem is egy.Ott is megy a megcsalás, itt legalább publikus.
Ennyi a történet.Egyébként meg nem kell senkinek álszentnek lenni,mindenkinek van egy csontváza a szekrényben.Kinek ez,kinek az
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Mi történhetett valójában?
- Rímbe forgatott történet, csak rögtönözve történhet.
- Kutyások, szerintetek hogy történhet az, hogy a saját gazdáját megtámadja a kutya?
- Peteérés előtt három nappal történhet fogantatás?
- Szerintetek mi történhetett?