Miért történhetett így? (beszélgetés)
:DDDD
Mondom én, hogy fennakadt a tű nálad:)
Szerintem, ha egy cseppet is lenne tartásod, nem váltottál volna reg-et.
Majd ha az eddig itt ezen a topikon használt reg-el irsz, majd akkor válaszolok.Addig meg komolytalannak tartalak:)
Felőlem mindenki annyit szexel és annyi hapsival amennyivel akar!
Én pusztán azért akartam a fórumhoz hozzászólni,mert napról napra azt olvastam,hogy a "normális" emberek és a "normális" kapcsolatok nevetség tárgyát képezik!
Nem veszitek észre,hogy egy kicsit a nyúl viszi a puskát?
Szégyeld az életedet,mert nem vagy olyan otromba,hogy beletaposs annak az embernek a lelkébe,aki évek óta a házastársad!
Jó példát mutat minden kardoskodó a gyermekének!Belőlük lesznek a jövö "elszedtem egy nős hapsit a családjától,veregessetek hátba mert nagyon ügyes vagyok" topikindítói!
És itt már nem a szegény fórumindítóról beszélek!
Legyen szerencséje az életben és találja meg a társát!
De amit Pl.Fata Morgana csinál az egészből szerintem botrányos!
Na akkor amit ebben a hozzászólásodban leírtál azt olvasd el még egy párszor,mert pont rád jellemző,hogy semmibe veszed az emberek őszinteségét és odaadását!
Nem hiszem,hogy az elmondottak alapján marhára megtudnád ítélni,hogy valaki álszent-e vagy nem!
Pont te vagy az aki szerint csak az a toleráns,aki elfogad egy önző élvhajhász meglátást!
Ha kicsit olvasnál a hsz-eim között, tudnád hogy nem én vagyok aki a topikot indította, ne légy már korlátolt.
Én azért azt észrevettem hogy tudsz rendesen lovagolni valamin,olyan vagy mint aki felvette a szemellenzőt, és csak azért sem akar se jobbra, se balra látni.
Értsd meg végre hogy ha a pasinak ez jó, és a csajnak is akkor ennyi is kész.Megegyeztek,hogy igy is jó, akkor miért kell mindenáron ráhúzni a sablont.
És ha nem szeretik egymást,és akkor is együtt vanak, közösen folytatják?Akkor sem lehet beskatulyázni.
Ők igy döntöttek szerintem ezt így ennyibe is kéne hagyni
" még ha nem is értünk vele egyet."
Ez nem tolerancia-inkább számító viselkedés. Érdemes lenne tovább kutatni, mondjuk a "miért" kérdésre. Miért cselekszik valaki igy, mi az érdeke?
Tolerancia?
Az a tolerancia szerinted,hogy csak a te elveid,életszemléleted a helyes,másé meg elítélendő ,és gusztustalan?
A tolerancia az ,ha el tudjuk fogadni másik ember érzéseit ,igényeit,gondolatait,tettei,még ha nem is értünk vele egyet.
Tudod a kinevetés csupán az álszentségnek szólt,amit kis nari oly hűen képvisel.
No..én ebbe belefáradtam..:)
Sziasztok:)
Maradhattál volna az eddig itt használt reg-ed mellett, felesleges volt váltanod:)
A te általad itélkező embereknek titulált emberek egyike se tette volna ezt-mint a topikinditó, avval a férfival szemben, akit állítólag szeret.
Én ezt kérdeztem ,mivel erről nem írtál még.
Tehát ez volt a helyzet,amit leírtam ,és mindkettőtöknek sikerült átvészelni ,és megoldani.
Miért gondolod ,hogy számomra elképzelhetetlen?
Mindenki úgy éli a házasságát,úgy oldják meg a problémákat ,ahogy tudják,nem igaz?
Akkor miért olyan elképzelhetetlen,hogy számukra ez a jó megoldás?
Mondd már megbocsáss, visszaolvasod amiket itt összeírtál?
Mármint nem ebben a hsz-ban,hanem úgy összességében...Javaslom olvasd vissza,mert ha arra volt időd hogy ezt a sok baromságot összeírd akkor talán értelmezni is legyen.
Bocs a személyeskedésért, de ha már itélsz.....
Egy fenéket beszéltél te eddig erről!
Olvasd már vissza a hozzászólásaidat Kisszszivem,hogy képben légy!
Fata!
Te mit tennél?:)
Értem én:))
Tehát tulajdonképpen,te sem tudnád elviselni a szerető tartás lehetőségét,inkább elválnál.
Erről beszélek végig,amúgy!:))
Ez az egészséges hozzáállás.
Vagy lehetőséget adok,hogy egészségesen éljen és megértem,elfogadom,feldolgozom,hogy mi így élünk együtt,amúgy teljes és jó életet,vagy képtelen vagyok feldolgozni,és akkor elválok....de nem várom el a feleségemtől,hogy aggszűz életet éljen mellettem,és mondjon le a testiségről.
Aki ezt elvárná a társától,az egy önző,egoista ember.
Szerintem soha sem fog addig eljutni!
Túl önző!
A fenéket.Senki, aki ismer nem mondd T.anyának-csak te:)
De tudod van olyan ember, akinek egyetlen érintése többet ér, mint 100 pasival való f.félés:)
Talán egyszer lesz olyan szerencséd, hogy azt a fokú érzést megtapasztalod. Ha meg nem akkor úgy jártál:)
Amúgy meg nem értem miért űzöl gúnyt a másik ember érzelmeiből!
Az a természetes,amit kinevetsz és nem az az élvhajhász nyüglődés,amit csinálsz!
Komolyan botrányos,hogy a férfiakat vádoljátok érzéketlenséggel,miközben benned annyi tapintat és tolerancia van mint egy tyúkban!
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Mi történhetett valójában?
- Rímbe forgatott történet, csak rögtönözve történhet.
- Kutyások, szerintetek hogy történhet az, hogy a saját gazdáját megtámadja a kutya?
- Peteérés előtt három nappal történhet fogantatás?
- Szerintetek mi történhetett?