Miért történhetett így? (beszélgetés)
Van amiben: soha. A topikinditóhelyzetpét alapulvéve: soha.
ui: akkor lenne igazad(de nincs) ha a srác nem lenne impotens.Akkor. De ebben a helyzetben nincs.
Erre a végeredményre jutottunk itt már egy páran...nem érdemes ezen tovább rágodni.
Lehet de nem mindenki gondolkozik egyformán.Náluk a pasi szemet huny, a csaj vele marad cserében, ez működik náluk (most még )
ennyi a történet.
Az hogy aztán más hogy élné meg a saját helyzetében már mellékes.
Viszont az élet produkál furcsa dolgokat, és ugyan ez is közhely, de:soha ne mondd hogy soha :))
Lehet, nem tudom.Ebben szerencsére nem vagyok járatos.
Amennyiben úgy döntenék, hogy válni akarok-akkor is külön mennék.Nem aláznám meg és nem tenném ki ilyen érzelmi fájdalomnak.
Egy idő után akkor is elválasztanak, csak igy hosszabb procedura.
Igen, de te ha mondjuk el akarsz válni, de a férjed nem, akkor ??Úgy nem lehet válni ha a másik fél nem akarja.És ezzel viszont sarokba szorulnál, mert szeretőt nem tartasz,viszont el nem tudsz válni.Nos?
"Azért az eléggé szegényes szexuális fantáziára vall"
:DDDDDDDDDDDDDDDDD azért próbáltak utánozni ezerrel-ugyi?:DDDDDDDDDDD
Nem tartanék szeretőt, hanem eldönteném: letudom-e így élni az életemet vele, vagy befejezem. De szeretőt nem tartanék. Az iránta való érzéseim miatt és a tisztelet miatt-én ezt tenném.
Azért az eléggé szegényes szexuális fantáziára vall, hogy ha valaki azt gondolja hogy egy impotens férfitől egy puszi csúcsteljesítmény. (persze akinek nem inge ne vegye magára)
Ha te így gondolod lelked rajta.De kérdem én ha neked lenne egy férjed és nem lenne képes szexuálisan kielégíteni,és ez visszafordíthatatlan.Te vágynál rá,mert hát ki nem.Vágysz arra hogy a férfi akivel naponta kelsz fekszel érzed a közelségét, és meggebedsz, hogy mást is csináljon,viszont csak átölel és ad egy puszit,majd annyiba hagyja a dolgot.Te mondjuk szóvá teszed, és ezt a férjed is tudja hogy azért másképp is lehet de nem teszi, akkor nem merülne fel benned az a tény hogy inkább szeretőt tartasz ha a pasi nem válik el,ki nem elégít még alternatív formában sem?Mert azt nekem ne mondja senki hogy örökre szex nélkül le tudná élni az életét.
Ezek után ez csúcsteljesitmény a pasitól.
Én sosem mondtam, hogy a férjnek nem kell semmit sem tennie, de lassan már ott tartunk, hogy érdemrenddel jutalmazzuk Tynát. Ő pont ugyanúgy tehetne a dolog érdekében, nem mellesleg neki van a szeretője is. Ez részemről nem mérlegelés, h kinek több a bűne, csak nem abból áll, hogy a férj nem megy orvoshoz. Sokkal összetettebb.
Igen, a szexen kívül mindent, de valahol azt is írta a férfi csak megérinti,megöleli stb... és annyiba hagyja a dolgot.Mármint hagyja parlagon a másikat.Hiába ad meg mindent, ha az ölelés után nincs semmi
de nem gondolod, hogy mindkét félnek kéne valamit tennie?
Nem. Érzésem szerint komoly pszichikai terror alatt van.
Ami az ő esetükben már rég eljött
Igen de lehet hogy a fiatalember tud valamit amit mi nem.
Lehet hogy sosem tud szexelni már, és fél attól hogy ha más nőt keres, az még el sem fogadja, ha nincs aktus.
De ez csak felvetés
Nyilván! Így Tynában is elválhatna, de nem teszi, mert kényelmes a férje mellett, a szeretőt meg mint mondta nem szereti.
Én mondtam vállalom.De ez fordítva is igaz.
Tehát "ne hagyj ott, cserébe inkább szemet hunyok".Így néz ki ha megfordítjuk.
egy nagy pont a végére-így van.
Azt mondta Tyna, hogy mindent megkap a férjétől. Akkor a férj is elvárhat ezek szerint, ha már két emberen múlnak a dolgok, mint írtad.
ó félreértesz, én nagyon nem pártolom, ha problémákat így kerülnek ki az emberek-én úgy gndlom, ha már összekerülnek az emberek valamiért tartoznak maguknak annyival, hogy megoldásban elmennek a végsőkig, viszont azt is tudni kell, mikor van az, hogy együtt már nincs tovább.
Ha nem jó neki, miért nem változtat rajta? Felnőtt ember.
A házasság is mint minden két emberen múlik.Nem várhatok el valamit a másik féltől akkor ha én nem teszek meg mindent.Csak annyit várj el mástól amennyit magad is megtennél..(tudod, közhely :D :)
Ha a pasi megtenne mindent hogy testileg valahogy boldoggá tehetné a feleségét, és ennek ellenére nem jó a hölgynek, és szeretőt tart az más, mert tudhatja hogy ő mindent megtett. De jelen esetben nem így van
igen jó megoldásról nem nagyon beszélhetünk itt, maximum kevésbé rosszról.
Hogy a srácnak egyáltalán legyen lehetősége bármiféle minőségi életjavulásra, akkor elkerülhetetlen az ő helyzetében.
Sok esetben nem, de a mostani állapot sem normális, ami így szól: Nem beszélem meg, nem is akarok, váljunk el így könnyebb. Ilyen elven mindenki elválhatna, mert lehet menni házszám szerint és mindenkinek megvan a maga keresztje.
Ha meg nem mondta volna meg, akkor az volna a baj, hogy nem elég gerinces.
További ajánlott fórumok: