Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért teszi ezt velem a családom? fórum

Miért teszi ezt velem a családom? (beszélgetés)

1 2 3
34. Titkoskert (válaszként erre: 31. - Titkoskert)
2024. aug. 23. 10:01

fél őtf szintén nem kell, ha annyira

Testvérnek,aki felnőtt szintén nem kell.

Most láttam a mobil átírt erősen.

33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 31. - Titkoskert)
2024. aug. 23. 10:00

Nyar utan 10.000 ft a repulojegy kb es mindenhol jar hozza egy kis csomag arra a 4-5 napra ez boven eleg.

De miota nincs munkam nem segitem oket mert mondtam nekik h nemtudom tovabb.

32. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 30. - F6bc3125a2)
2024. aug. 23. 09:59
Nemtudok nemet mondani arra hogyha nekem van nekik szukseguk van ra akkor miert ne segitsek …. Tudom hogy nem kene mindig es mar volt hogy megfogadtsm hogy tobbet nem es mondtam is nekik. Hugom nem kert de anyukam elkezd manipulalni olyan szinten higy buntudatom lesz. Mert nem sokat ker nem is ker igazabol hanem sajnaltatja magat.
31. Titkoskert (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2024. aug. 23. 09:58

10 ezer Ft-ba hova lehet utazni?

Abba bizony csomag már nem fér.

Most komolyan,gondold át, hogy jogos lenne-e, megkérdezni, van-e mit enned, ha segíted őket? Nem lenne logika benne.

Ha dolgozik Édesanyád, nem kellene segíteni.

Testvéreket, aki fél őtf szintén nem kell, ha annyira rosszul álltak, miért vállalták gyereket, főleg a másodikat, úgy hogy neked kell, hogy segíts anyagilag, ez nagyon furcsa.

Spórolj magadnak!

Ha lesz kedved najd látogatod őket, ajándékok nélkül.

30. f6bc3125a2 (válaszként erre: 29. - Fórumnyitó (anonim))
2024. aug. 23. 09:56
Ilyen vagy? Változz meg, mert továbbra is így fognak bánni veled.
2024. aug. 23. 09:55
Igen sajnos en ilyenvagyok csak h nekik jo legyen. Mar elmondtam es tesom felfogta o probalkozik de anyukam abszolut nem . O inkabb nem beszel vele ha meghallja ezt a temat.
28. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - L’Engel)
2024. aug. 23. 09:54
Igen ugyan ezt erzem es nagyon nagyon belefaradtam . En vagyok az aki hivja oket higy jojjenek ki nyaralni par napot hozzam es en vagyok az aki menni akar hozzajuk. Ja es hozzateszem kb 3 honapja nincs munkam egyikse kerdezte meg hogy van e penzem vagy van e mit ennem.
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Globus)
2024. aug. 23. 09:53
Kb 4 honapja nem kuldtem mar de tudjak hogy ha nagy baj lenne ugyis kuldenek.
26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Matutinem)
2024. aug. 23. 09:52

Beszelnk telon beszelunk szinte 2 naponta de ha barmirol elmondom a velemenyem vagy barmi van ramnyonja a telefont. De inkabb az a resze faj hogy kb semmibe nez…

Van apukam is de velem mar nem beszelek mert o egyetlen egyszer nem keres csak ha penzt ker kolcson amit visszaad de sosem abban az idopontban es csak is akkor keres .

Es valahogy mindig ezzel nyugtattam magam hogy anya legalabb keres engem ketnaponta..

25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - F6bc3125a2)
2024. aug. 23. 09:51
Igen sajnos ezt mar tobben is mondtak. Nem hiszem azt hanem mindig megsajnaltam oket higyha tudok segiteni miert ne segitsek… csak aztan ez igy valahogy megszokassa valt higy mindig mindenre adtam vissza sose kaptam stb
2024. aug. 23. 09:50
Testveremnek segitettem a kulfoldi kikoltozesben amit havonta vissza is utal nekem .
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Biciklis_)
2024. aug. 23. 09:47
Igen ilyen velem de csak ilyen teren viszont amikor itt volt velem par napot mert en kihivtam megvettem a repjegyet stb akkor meg teljesen jol el vagyunk. Bevasaroltam fozott nekem segitett mindenben azalatt a par nap alatt. Csak nemtudom ha en hazarepultem es o ertem jott kocsival a repulotetre eltette azt a 10.000 fr ot benzinkoltsegre siman amit adtam. En soha nem vennem el a gyerekemtol.
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Semleges)
2024. aug. 23. 09:45
Igen pont igy dontottem es meg is mondtam nekik.
2024. aug. 23. 09:08
Önként alárendelt, mártír szerepet töltesz be a családban. Van egy ilyen nővérem. Sosem állt ki magáért, a családban mindig lekezelik (én nem). Felnőttként láttam meg, hogy ő mindig utolsó helyre teszi magát, így ez nem is fog változni. Állj ki magadért! Borítsd az asztalt, mondd ki az érzéseid!
20. andi6020 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
2024. aug. 23. 09:07
Mondd el a problémádat anyukádnak.
19. L’Engel (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
2024. aug. 23. 08:33

Inkább úgy tűnik, hogy a tőled kapott a pénz tartja össze a családot. Tartják veled a kapcsolatot, hogy segítsd őket, de valós erőfeszítéseket nem tesznek.

Ebbe én is belefáradnék mind lelkileg, mind anyagilag.

18. globus
2024. aug. 23. 08:12
Próbáld ki, hogy nem küldesz pénzt, támogatást.
2024. aug. 23. 08:07
Rossz volt olvasni. Anyaként ezt nem is értem, hogy lehet így viselkedni. Nekem is kint él a fiam, de két-három naponta beszélünk. Lelkileg neki is és nekünk is szükségünk van a kapcsolatra. Így megértem miért fáj neked ez a mellőzés.
2024. aug. 23. 07:15
Azért, mert hagyod. Azt hiszed, ha pénzeled őket, szeretni fognak? Nem.
2024. aug. 23. 06:54
Mert nem szeretnek, magukkal vannak elfoglalva, stb. stb. 30 éves felnőtt nő vagy, ideje abbahagyni olyan után kajtatni, akit te nem érdekelsz. Sajnos ez a helyzet, te is látod. Alakítsd ki a saját életed, barátok, pároddal stb. és ahogy más is írta, max. születésnapra meg karácsonyra hívd fel őket. A pénzcsapot meg zárd el sürgősen, főleg a testvéred irányába, ő is egy felnőtt ember aki a saját felelősségére vállalt 2 gyereket, egyáltalán nem a te dolgod eltartani őket semmilyen szinten.
2024. aug. 23. 06:05
Szerintem se foglalkozz velük. Várd meg mig ők keresnek téged. Csak a jelesebb ünnepnapokon hivd fel őket.
13. Biciklis_ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. aug. 23. 05:51

Soha nem volt jó a kapcsolatotok, ha idáig fajult a dolog.

Valami oka van hogy anyukád ilyen veled, ha erre nem tud magyarázatott adni, engedd el. Éld az életed, rövid.

2024. aug. 23. 05:49
Ez igy nagyon nem jó. Én picit most hátralépnék. Ha hiányzom keressenek ők. Ha nem, az is beszédes. El kell engedni ezt mert látható, hogy téged ez bánt és frusztrál.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Ágio8405)
2024. aug. 23. 01:44
Igen az lehet en nagyon szeretnem mintha en tartanan ossze a csaladot , mindenkivel en foglalkozok stb de velem senki. Nehez ezt igy beismerni magamnak ezert is irtam le mert nincs kivel ezt meg beszelnem es rendesen en erzem magam h*lyenek mar de tenyleg mintha velem lenne a baj. Nem is tudom mit csinaljak most ezek utan…
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Violet18)
2024. aug. 23. 01:42

Mar megprobaltam … hugom o keresett de anyukam abszolut nem . O az anyukajaval nem beszelt 20 evig.

Egyszer osszevesztunj majd annyit mondott “ anyammal sem beszeltem 20 evig veled is kibirom” ez nagyon rosszul esett 3 honapig nem beszeltunk en irtam neki de meg se nyitotta az uzenetet telefont sem vette fel … tesom segitett a bekulesben.

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Violet18)
2024. aug. 23. 01:41
Nembaj ha nem vagyok a kedvenc csak egy pici szeretetet torodest vartam volna vissza … merthat csak az anyukam es a testverem es en szeretem oket akarmilyenek is.
8. Ágio8405 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2024. aug. 23. 01:17
Ez nem jó viszony. Lehet te azzal ámítás magad mert azt szeretnéd, de nem, ez nem az és ezekszerint soha nem is volt. Sajnos valószínűleg tényleg az van hogy bármit csinálsz úgysem lesz elég jó. Simán lehet, hogy anyád egy manipuláló, bántalmazó személyiség.
2024. aug. 23. 01:00
....Talán ha hanyagolod őket észreveszik hiányodat....
2024. aug. 23. 00:52
Egyértelműen nem te vagy a kedvenc, és bármit is teszel értük az életben sosem fogják értékelni viszonozni, vagy megbecsülni. Sajnos. Tudod, nem mindig a vér jelenti a családot, de fogadd el h te sajnos nem vagy olyan fontos nekik mint ők neked. Keress barátokat, legyen saját családod ❤️
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Ágio8405)
2024. aug. 23. 00:43
Persze rengetegszer … hugom igazat ad anyukam pedig ramteszi a telefont hogy en ot csak b*sztatom… volt mar hogy lenis tiltott mindenhol. Olyan is volt mar hogy 3 honapig nem beszelt velem .. nem ertem ot egyaltalan. Ma is ramtette a telefont a semmiert. Aztan o ugy bekuk ha akar higy elkezd videokat kuldeni vicces videokat. Soha eletebe nem kert bocsanatot tolem soha semmit nem beszelt meg velem barmikor vita volt. Kicsit ugy erzem mintha en lennek anyukam lanya o meg egy 16 eves tini lenne…
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook