Miért telefonálgat egy családos embernek egy nő? (beszélgetés)
Egyértelmű, hogy tudta ki vagy... tuti a kapcsolat. Ha csak haver lenne a férjed, akkor üdvözölt volna, megkérdezte volna, hogy csak nincs valami baj, vagy ilyesmi.
Sajnos ez már biztos, mondhat a férjed, amit akar, tagadhat még egy darabig. Most gondolkozz el, hogy melyik megoldás áll közel hozzád? Leordítani a fejét a férjnek, kidobni mindenestől, a ribit meg megtépázni kicsit, van szép csendben megegyezni, hogy hogyan tovább.
Máshol írod, hogy a nyáron már többször nem ment éjjel haza, vagy későn, a kocsma téma nem biztos, hogy úgy van, valószínűbb, hogy a kocsma és a haverok volt az alibi csak.
Igy most azt mondom, hogy száz százalék, hogy a nővel már régebb óta tart a viszonya. Nem kell bevenni az olyan hülye szöveget, hogy a barátjának a volt nője... vagyis attól még lehet most az ő szeretője.
Engem meg nem érekelne a magyarázat,senkitől,sem a férjtől sem a nőtől.
Valamiért így alakult,mindkét fél hibázott az a házasságban.
Elkezdeném félvállról venni a férjem,és élném az életem ahogy nekem tetszik.
Utána ő kezdeményezné a beszélgetést.
De engem nem biztos hogy érdekelne,ez egyénfüggő...
Tuti, hogy kapcsolatuk van, csak még nem biztos a férjed a dologban.
Gondolom olyan 56-57 éves lehetsz, a férjed mennyi idős? és a nő?
Nem, nem, ne hívd fel, amúgy már biztos tudja a csaj már, hogy bebuktak nálad, ezért az sms sem jön be.
Irj neki face-en... beszélgessetek... Maradjon nyoma, hogy ki mit mondott, mert a férjed úgyis kiforgatja utólag a szavaidat! Olyankor, mikor otthon van a férjed és véletlenül tedd el valahová a telefonját, hogy ne tudjanak telefonon egyeztetni semmit. Pl. beleesett a ruháskosárba vagy ilyesmi.
Nyugodtan kérd számon a nőtől, hogy miért hivogatja.
Szerintem nincs férje. Egy kisfiú van a fényképein.
Egyébként mostanában azt furcsállom, hogy a férjem azt mondogatja, hogy szeret, naponta többször is. Már ez is gyanús. Délután még annyit mondott, örüljek, hogy csak beszélget vele. Kösz.
A nonek van ferje??
Esetleg megszerezni a telefonszamat es hivogatni :D:D
Szerintem nem csinalsz hulyet, illetve ha megis, nem igazan szamit. A ferjed a ferjed, a no pedig mindegy, hogy mit gondol, a napi eleteteknek nem resze.
Nem kell massal foglalkozni, mert igazabol mas se foglalkozik azzal, hogy te hogyan erzed magad.
Tedd, amit jonak latsz! Ha megnyugtat, hogy szimatolsz, akkor tedd azt. Senki se tokeletes :)
További ajánlott fórumok:
- A sok rosszindulatú embernek miért jó, hogy mást földig tiporjanak?
- Nagyon nehezen tudok az okostelefonommal telefonálni
- Bevallom úgy érzem sok embernek nincsenek érzései miért...
- Miért jó ha az embernek fia van?
- Repülőn lehet telefonálni, mulatós zenét hallgatni?
- Mit szóltok hozzá, hogy állandóan zaklatják az embereket a telefonálgatással, hogy hány éves, volt-e már üdülni stb.