Miért telefonálgat egy családos embernek egy nő? (beszélgetés)
Nem akarok vészmadár lenni,és azt kívánom NE nekem legyen igazam.
De ez a telefonálgatás nagyon gyanús.Ha valakitől semmit se akarunk, nem tartjuk vele a kapcsolatot, telefonon SEM!
Annál is inkább, mert anno az én férjemnek is telefonálgatott az a nő,akivel végül félrelépett...
Egy jó ismerőse élettársa volt,és olyanokért felhívta, hogy otthagyta Pesten a párja a forgalomban egyedül,most mit csináljon(jaj szegényke!)
Neki panaszolta el búját baját a nő,vajon miért?
Azért ,mert már évek óta szemet vetett a férjemre...és idővel a mi házasságunk is málypontra jutott, eljött végre a nő ideje....
Szóval,azért légy résen.
Néha tényleg elkanyarodunk az adott témától,de az csak azért van,mert már minden elhangzott,és jobbat nem tudunk...
Viszont azt én is bírom,hogy találok egy engem érdeklő,jó kis fórumot, vagy tudásbázis kérdést,és csak pár ember közt megy rajta napi szinten a csevej.arról,hogy ki mit főzött, hogy van,stb...
én nem gondolom jó ötletnek hogy fel kéne hívnod a nőt. De azért a telefonszáma legyen meg, jegyezd meg!
Figyeld a férjed, de ne tudja meg hogy figyeled! Tartsd nyitva a szemed, de ha a férjed rájön hogy féltékenykedsz, még óvatosabban fogja csinálni a dolgokat (ha csinálja egyáltalán) és sokáig nem fogsz rájönni.
Szerinted, ha ennyit telefonálgatnak, nincs semmi de semmi köztük? Nem volt elég, hogy a nő lerakta neked a telót?
Amúgy, ha neked is volt a múltban ilyen szitud, akkor nem tudok mást mondani, csak azt, hogy most lesztek kvittek, szóval ha volt, akkor örülj neki, hogy nem derül ki a tied is, lehet, hogy nem is nagyon akarod kideríteni, hogy köztük volt, vagy nem
Nyilván hajnali 3-kor nem arról, hogy na, milyen szép időnk van...
szóval tök mindegy, hogy nem tudod lehallgatni, ez csak arra az esetre van, ha elkezdi törölni a hívásait, sms-eit, te így is tudsz arról, mekkora a forgalom. De ha neked teljesen mindegy, mert szemellenzőt hordasz, akkor az is mindegy, hogy mit beszéltek igazából, mert amit ki akarsz magyarázni magad előtt, azt ki fogod akkor is, ha szexről dumáltak
Valamiért nem törölte ki, talán nem gondolta, hogy megnézem a telefonját.
Azóta is azt mondja, hogy nem érdekli a nő, én se foglalkozzak vele. Meg hogy szeret.
Az a vicc, hogy a férjem pont nem ezt látta otthon. Apukája nagyon is sokat segít, bármit megcsinál otthon, a főzéstől a vasalásig, takarításig.
Hát nem, átnevelni tényleg nem lehet.
További ajánlott fórumok:
- A sok rosszindulatú embernek miért jó, hogy mást földig tiporjanak?
- Nagyon nehezen tudok az okostelefonommal telefonálni
- Bevallom úgy érzem sok embernek nincsenek érzései miért...
- Miért jó ha az embernek fia van?
- Repülőn lehet telefonálni, mulatós zenét hallgatni?
- Mit szóltok hozzá, hogy állandóan zaklatják az embereket a telefonálgatással, hogy hány éves, volt-e már üdülni stb.