Miért jó a nagy női mell? (beszélgetés)
Láttam már szép nőt, aki boldogtalan volt (nem érezte magát szépnek) és az én izlésvilágom szerint kevésbé szépet, aki BOLDOG volt, mert le..rta, hogy hogy néz ki, és nem a világnak akart megfelelni. Szét is szakadhatna.
Én azt szoktam mondani, azért van annyi féle külső, mert annyi féle izlés van.
Van akinek te vagy az álomnő.
Nem ez a butaság, hanem az, mikor nincs vége, hisz még "nem vagyok tökéletes".
Számomra a mérce a párom izlése, hisz neki jobban akarok tetszeni, mint magamnak.
Ne üljön a kilóin, és ne irígykedjen, ez igaz, akkor inkább step by step:-)
Miert lenne butasag, ha egy no szeretne jobban kinezni attol, mint ahogy van es tesz is erte?
Az nagyobb butasag, ha ul a kiloin es arra pazarol felesleges energiat, hogy masokra irigykedik.
Háát egy kicsit butaságnak tartom ezt de nem pejoratíve".
Igen sok lány nincs megelégedve pld, azzal a testrészével, amivel a pasik viszont nagyon.
Ez kicsit olyan mintha én akarnám eldönteni, hogy a másiknak mi tetszik.
De nem vitázom, azért értem amit mondasz.
A tökéletesség nem kívülről fakad, hanem a megelégedettségből, hisz akkor az ember leteszi a harcot a külső szépségért.
Persze ismétlem, az elhanyagoltság nem menő.
:-)
De nem is fontos, hogy így vagy úgy nézzen ki (mint más) persze ne legyen igénytelen ill. elhanyagolt.
Sokkal erősebben árad ki a nőiesség abból, aki elfogadta magát, és erre már nem fecsérel energiát.
Akkik mindenáron jól" akarnak kinézni, olyan érezhetően lefolytottak.
Szabadság:-)
Hmmm, az előítéletek...
Talán csak irígység?!
Ha valakinek szepek a mellei, arra mindig rafogjak a joindulatuak, hogy bizonnyara szilikon.
Nemreg voltunk egy hotelben, es a medencenel rajtunk kivul 2 csalad volt meg. Az egyik arrol beszelt (nem tudtak, hogy ertjuk, mert csak magyarul beszeltunk), hogy a masik csaladban a nonek szilikon nelkul a mellei biztos a terdeig ernenek. Pedig a no csak egyszeruen csinos volt, aranyos volt a teste, meg csak hatalmasak sem voltak a mellei, 2 gyerek mellett is latszott, hogy sokat sportol, vagyis nem latszottak rajta a szulesek. Ilyenek az emberek.
Na ezzel beletaláltál a közepébe!
A lényeget ragadtad ám meg:-)
A gyűszűre mindenki figyel, igazad van:-)
Néha úgy érzem, mikor egy pasi stíröl egy nőt, az olyan, mikor a piacon méregetik a húst.
"Hmmm, jó cici, kerek hátsó, ez pont megfelelő lenne, hogy kielégítse a gerjedelmeimet."
Jó hogy a fogakat nem vizsgálják, mint a paciknak:-)
Mire jó a nagy mell? Amire a kicsi nem.
Nem kell hozzá sok ész:-)
Mégis a kicsi is mell, és a mell önmagában csodás:-)
Bár azt gondolom ez a "mire jó..." kifejezés tárgyiasítja a dolgot.
Ne jó vagy rossz valamire.
Kicsi vagy nagy,ilyen vagy olyan, annak, aki szereti és imádja a tulaját, a cici egy csodás ékesség.
:-)Uff
További ajánlott fórumok:
- Mivel tudnám elérni, hogy nagyobb mellem legyen?
- Miért gondolja sok nő/férfi, hogy milyen szuper, ha valakinek nagy a melle?
- Ki szereti az eredeti nagy melleket?
- Nagy mellekre szép melltartót miért nem gyártanak?
- Miért mondják nagyon sokan, hogy fiatal független nő ne állapodjon meg olyan férfi mellett, akinek van gyereke? Milyen különbségek vannak?
- Szoptatok és észrevettem, hogy hiába ürítem ki a mellemet, az egyik jóval nagyobb lett mint a másik. Tudja valaki miért? Mi rá a megoldás?