Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Miért jó a nagy női mell? fórum

Miért jó a nagy női mell? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
507. mr.az (válaszként erre: 504. - Shyrkahn)
2011. febr. 11. 12:31
Nah,nem hiäba huztam ki eddig,mostmär megvan a korrekt lätleletem miért is vagyok alapjäraton pedofil:)))
2011. febr. 6. 12:53
Szerintem a túl nagy nem szép. Lóg, semmi alakja. Nekem pici cicijim vannak. Nem is hordok melltartót. Szerintem nem a méret a lényeg, hanem a formája!
2011. febr. 6. 11:35
Mert a nagymellű nőket jobban megnézik a pasik. Sokaknak jobban is tetszik a nagy mell, mint a kisebb, mert feltűnőbb, nőiesebb. Én 15 éves koromban ilyen téren megálltam a fejlődésben.... Azóta hordok 70/B-s melltartót, és most lassan 21 évesen is ugyanakkora. Azért nem zavar, mert én is alacsony vagyok, és ez illik hozzám. Komplexusaim sosem voltak emiatt. Mert ne a mellemért szeressenek. Mindenki fogadja el olyannak magát, amilyen.... Ha valaki szeretni fog, vagy nem fog, az úgysem a melled miatt lesz.
504. shyrkahn (válaszként erre: 503. - 9a6eb33632)
2011. jan. 25. 11:17

Ez a manapság általánosan elhintett közhelyes szöveg csak árt a közszemléletnek, ha sokat mondogatjuk, írogatjuk, mert bár igaz néhány esetben, de nem általános szabály és csak néhány feszes vonalú nőre igaz (a feszesség ráadásul korral csökken is).


Tegyük fel két nő tök ugyanolyan kívül is és belül is, csak a mellük méretében különböznek. Melyiket választanád? Meggyőződésem, hogy a férfiak többsége a nagyobb mellűt választaná. Sztem te is.


Persze vannak férfiak, akik nem így gondolják. Nos, Ők a természettől nagyon távol állnak. Miért? Mert a természet szerint nem véletlenül lett megáldva széles csípővel és nagy mellel a nők egy része. Ezek az adottságok már szemre azt mutatják, hogy a gyermeknevelésre jobban alkalmasak, mint azok a társaik, akiknek nem széles a csípője, nem nagy a melle, hiszen széles csípő a szülésnél kevesebb gonddal járhat (nem nagyon lehet szülésnél szorulási probléma), a nagyobb mell pedig látványra több tejet tartalmazhat (ez utóbbinak igazságát mostanában cáfolták, de látványra ezt mutatja). Márpedig a szexuális vonzalom alapvetően a gyermeknemzés miatt létezik. Nem csak az embereknél, de manapság már az ember kivétel.


Több ezer éve kívánatosak a termékenynek tűnő, ilyen adottságú nők... a régi korok termékenységi szimbólumai, a milói vénusz nem véletlenül néz ki úgy ahogy. Az nem divat volt akkor, hanem a természet rendje szerint való. A mai divat - azoknak, akik hiszékenyek - azt ülteti a fejekbe, hogy ezt felül lehet írni. Nos ez nem igaz. Legalább is a természeteshez közel álló férfiak többségénél a biológia és a természet törvénye nem törhető meg. Csak ugye az összes médium löki a hülyeséget arról, hogy miért jó a gebe modellalkatúság. Szépnek, szép tud lenni (az esetek egy részében), de ez önmagában a szexualitás terén: kevés.


Manapság ráadásul a többség nem tudja megkülönböztetni a fogalmakat. A szexi azt jelenti, hogy szexuálisan kívánatos. A nőies (a külső tekintetében) azt jelenti, hogy nőből van, azaz a természetes női vonalakat őrzi. Széles csípő, nagy mell, minél inkább domborodó vonalak (azaz mondjuk vékony derék, hogy a csípő jobban kidomborodjon). Az ellentéte a férfiasnak, ami inkább széles vállúságot jelent. A domborodó női vonalak szexualitást sugároznak a férfi felé és azt mutatják, hogy ez a nő alkalmas a gyermeknemzésre, így szexuálisan kívánatos. Manapság hallani olyat, hogy a körte alak nem szép. Ha ez a szélesebb csípőt, mint derekat jelenti, akkor ez alapvetően egy kapitális marhaság, hiszen ez a vonal a természetes nőiesség ideájának része.

Nézzük csak meg, hogy a legtöbb rajzoló, festő miként emeli ki egy nő nőiességét. Persze nem sok nő vastag ezeken a rajzokon, festményeken sem, hiszen a domborulatok a kevés zsírtartalom mellett láthatóak a legjobban.


Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy a sok defektes marhaság, ami manapság elárasztja a világot abból a félreértésből ered, hogy a szép és kecses nő a jó nő, a szexi nő és a nőies nő egyben.

Ezeknek a fogalmaknak kicsi a közös metszetük, hiszen a szép és kecses nő egyáltalán nem biztos, hogy nőies és szexis. Főleg akkor nem ha lemeztelenedik, mert ruhában minden másként mutat.


Alapvető igazság: attól sosem lesz nőiesebb egy nő, hogy ha lekicsinyíti a mellét. Se nem, ha idős, se nem, ha van rajta felesleg, se nem ha vékony és fiatal. Sohasem. Sőt! Éppen ellenkezőleg.


Szerintem a legzavarosabb elméjű nők olyanok, mint például Simona Halep (a műtétje több, mint két éve volt és mégis a neten nem a műtét utáni képeit találjuk meg első körben... hiszen nem arra kattint a legtöbb ember, nem az tűnik látványosnak, nőiesnek), akinek istennő teste volt és mégis megcsonkította magát (még csak nem is hátfájásra meg ilyenekre panaszkodott)... most valószínű már bánja döntését, mert ettől nem lett jobb teniszező, pedig állítólag ez lett volna az eredeti célja. Ő egy a tipikus elrettentő példák közül. Őt nagyon elítélem, mert 100.000 nőből egynek, ha van ilyen alakja . És Ő volt képes ezt egy szürke alakra váltania. Olyan alakra, amiből tizenkettő egy tucatot találunk manapság.


Nem mellesleg a műtétjével foglalkozó oldalakon több ezer férfi írta elkeseredettségét és előtte próbált üzenni, hogy ne tegye ezt magával meggondolatlanul.


Visszatérve a kérdésre:

A férfiak, akik elrugaszkodtak a természettől alapvetően vagy

- homoszexuálisak

- pedofil hajlamúak (ti. a vékony nőket szeretik, akik kb. testileg úgy néznek ki, mint a gyerekek)

- bedőltek a médiának, mert még sosem voltak együtt nőies nővel és nem hallgatnak a természetes ösztöneikre


Ezzel nem azt mondom, hogy elítélem őket. Mindenki azt szeret, amit akar, csak azt kérném (sajnos hiába), hogy a közízlést ne Ők akarják megszabni, mert Ők a kisebbséget képviselik és a többségre akarják ráhúzni a nézeteiket.

Ezzel pedig azt érik el, hogy az érzelmileg labilis nőies nőknek azt sugallják, hogy váljanak meg nőiességüktől. Nagyon szomorú dolog ez.


Amelyik férfi nem ért egyet az először nézze meg mondjuk az álomszép és nőies Denise Milani képeit, majd utána az anorexiás Meg Ryan (aki bedőlt a hoolywoodi baromságnak, miszerint a vékonyság alapvetően szépet jelent) képeit.

Vajon melyiket választanánk? Aki tökös férfi, annak sztem ez nem kérdés.

2011. jan. 2. 14:52
nem kell nagy csak formas legyen es passzoljon a no testehez..van sok lany akinek kicsi a melle es megis sexy
502. bogosi (válaszként erre: 499. - Shyrkahn)
2011. jan. 2. 14:33
Tökéletesen egyetértek.
2010. júl. 7. 21:42
Nálam nem látaszanak a 06. 09-nél későbbi hozzászólások. Nem értem miért.
2010. jún. 9. 10:21

Napi 30 perc edzés elég lenne hátra... Fél évig kellene csinálni és nem lenne gond. 30 perc naponta nem egy hatalmas dolog.


A feleségem is mindig nyafog azon, hogy Ő nem szereti, hogy az átlagnál kicsivel nagyobb neki, de ilyenkor sorolom is neki az okokat, ami miatt felejtse ezt el. Egyszerűen borzasztóan kiábrándító ilyeneket hallani... mintha a női világ nagy része a gebe modellalakúságot venné példának. Beteg ez a világ.

2010. jún. 9. 10:13

Végre egy jó téma a nagy női mellekkel kapcsolatban! - gondoltam, amikor a topikra akadtam, de végigolvasva a hsz-ek nagy többségét totálisan kiábrándultam.


Miért jó a nagy mell? Ezer okot fel lehetne sorolni.


Megértem, ha valaki nagy orrát le akarja műteni, megértem, ha bibírcsókát el akarja távolítatni magáról, mert ezek mindenki számára csúnyák, vagy visszatetsző látványt nyújtanak, de azt, ha vki kap ajándékba valamit az élettől, olyat ami a másik nem nagy többségének tetszik és mindezek ellenére különböző okokra hivatkozva ezt el akarja veszíteni az alapvetően személyiségzavaros, vagy nincs tisztában a lehetőségeivel.

A kissebbítést nemcsak nem értem meg, hanem kiábrándítónak és alapvetően elítélendőnek tartom. A nagy női mellek gyönyörűek és sokkal szexisebbé teszik a viselőjét. Ez evidens számomra férfiként.

Mint ahogyan az is, hogy kiábrándító valakit kisebb mellel látni, mint amilyen korábban volt neki. Egyszerűen szexuálisan nem kívánnám annyira, mint előtte.


Meggyőződésem, hogy az itt felvetett problémák többsége csak álprobléma.

Olvastam olyat, hogy hátfájást okoz... Nekem is hátfájást okozott a kajakozás kezdetben, sőt hátsérüléseim is voltak a túlzott terheléstől... egészen addig, míg a hátamat meg nem erősítettem konditerembe járva.

Azóta nincs hátfájásom. Érdekes nem? Mint ahogyan az is érdekes, hogy mennyire elterjedt kenguruk használata kisbabák hordására. Pedig bizony nekik nagyobb a súlyuk, mégis ott hordják őket és nincs panasz. A túrázok sem panaszkodnak... a kisiskolások sem, pedig hordanak táskát a hátukon.

Egyszerűen erősíteni kellene. Ez ilyen egyszerű lenne, de ugye inkább csak jajgat a többség és választ egy könnyebb utat, ami ráadásul nem is az esztétikusabb út.

Ha sportol az ember az minimálisan fogyaszthat a mellből is (sajnos), de ami ennél sokkal fontosabb, hogy a mellizmokra dolgozva feszesebbé lehet teszi a melleket, ami nyilván alapvetően esztétikus dolog.


Egy másik ok: izzad, viszket és ez nagyon zavaró.

Borzasztó. Ilyet bármely férfi tudna mesélni, mégsem nyafognak. Alpári leszek: Férfiként a tököm is beizzad, bepálik a melegben, de ezt természetes dolognak veszem és nem akarom

ezért leműtetni, vagy kisebbre műtetni a tökömet.


Harmadik ok: A férfiak megnézik. Ez miért probléma egyeseknek azt nem tudom? Ha nekem baszott széles vállaim lennének és megnéznék, akkor baromira nem érintene rosszul... sőt... büszke lennék rá, hogy megnéznek e miatt.


Negyedik ok: A férfiak csak azt szeretik bennem, úgy méricskélnek, mintha hús lennék. Butaság. Ismét azt tudom mondani, hogy ha nagy vállam, vagy izmos testem tetszik egy nőnek, attól

még nem fogom azt gondolni, hogy egy hosszabb távú kapcsolatban csak ez lenne a meghatározó és ebbe lenne szerelmes a nő.

Két kapcsolatfajta van ui. Az egyik az egy-pár éjszakás szórakozás (ezt bizonyos korban nagyon is szeretné kihasználni az ember és bizony a nagy mellel rendelkezők ebben is nagyon nagy előnyt élveznek), ami a testiségre épül, a másik a hosszabb távú kapcsolat. Aki azt mondja, hogy az utóbbiban csak a belső számít az nagyon naív, vagy hülye. Egy hosszabb távú kapcsolat legalább annyira a szexualitás függvénye, mint a lelkiségé.


Ötödik ok: Disznó vicceket mondanak rám. Ki nem kap az életben pofont? Vannak, akik nap mint nap totálisan meg lesznek alázva... és ráadásul nem is egy pozitív dolog miatt. Ezek a viccek alapvetően ui. pozitív visszajelzést jelentenek többségében, amik azt mutatják, hogy a másik nem

megnézi és észreveszi ezt. Ezt el kell fogadni.

Edzésen, ha baszogat az edző, akkor azért teszi, hogy jobban hajtsak és ezzel érzékelteti, hogy figyel rám és törődik velem. Az emberek

törődnek azzal, akihez beszélnek, vagy akit megnéznek/megjegyzést tesznek rá. Mit nem adna néhány szingli, ha törődnének velük! Így kellene ehhez hozzáállni. Alapvetően pozitívan és akkor nincs gond. Ezt könnyű mondani, de mindenki a maga sikerének kovácsa és nem akarásnak nyögés a vége, azaz meg kell dolgozni a pozitív szemléletért, de érdemes.


Hatodik ok: Elveszítek férfit miatta. Minden ember csalódik életében. Nem mindenkinek jönnek be a nagy mellek, de a többségnél

ez előnyt jelent. Ezt kellene felfogni és nem egy-egy esetből általánosítani.


Szóval szerintem ezek a kifogások és "problémák" tipikusan annak megnyilvánulásai, hogy miként lehet az egyéb problémákat (saját magunk és testi/lelki értékeink elfogadása) erre kivetíteni. Nem magyarázkodni, meg jajgatni kellene, hanem olyan megoldást találni, ami az előnyöket megtartja és az állítólagos hátrányokat

rendbe teszi a fejben, testben.


Szívesen megkérdezném azokat a nőket, akiknek párjuk ellenezte a mellkissebbítést, hogy vajon a műtét után szexuális téren történt-e

legalább rövid távú visszaesést tapasztaltak-e. Sztem a többség igen. Ennek egyezerű oka, hogy kiábrándító egy korábbi E, vagy nagyobb kosaras mellű nőt, C, vagy D kosarasként látni. Persze fontos a mell szépsége, de egy kisebb mellű nőnél a megereszkedett mell sokkal kevésbé vonzó, mint egy nagyobb mellű nőnél.


Egyszerűen csak pozitívumokat tudnék mondani, hogy miért jó férfi szemmel a nagyobb mell és miért érdemes kihasználni egy nőnek

ezt és nem abban gondolkoznia, hogy megcsonkítassa magát. Én az állam helyett nem a mellkissebbításre adnék támogatást, vagy legalább is nem ebben gondolkodnék (ami alapvetően

egy nagy hülyeség, mint fentebb írtam), hanem azon, hogy az ilyen nők kondibérletet kapjanak, vagy hátizomerősítő gépre kapjanak kedvezményt. Eleve egészségtelenül élünk és még ebben is értunk magunknak. A férfiaknak azért, mert megfosztják a nők egy jobb lehetőségtől, egy esztétikumtól őket, a nők pedig azért mert egy potenciális előnyt veszítenek el.


Hála Istennek volt kivétel azok között aki itt írt, illetve van a nagyvilágban is olyan nő, aki nem gondokozik mellkissebbítésen. Francois Boufhal, Miosotis Claribel.

Keressetek rá a neten. Nem halltak még bele és gyönyörűek mind a ketten. Követendő példák.

498. agnesss0129 (válaszként erre: 497. - Aquarel)
2010. máj. 16. 18:22
mert ez van!
497. Aquarel
2010. máj. 12. 21:09
Miért???? Jó????
2010. máj. 4. 20:28

493 Hsz-hez csk annyit valóban akinek túl nagy melle van annak fájhat a háta..

a tartószalagok - v agy mi is a pontos neve - meglazulnak..


anno a keresztanyámnak volt is ilyen műtétje mert nagy melle volt és már alig bírt létezni annyira fájt a háta stb...

495. o.andi
2009. nov. 1. 05:13
látványos....
Panarom FÉNYLŐ CSILLAG ILLÓOLAJKEVERÉK
494. porcicus (válaszként erre: 492. - C502273b01)
2009. aug. 24. 18:48
ez így van, mindenki érezze magát szépnek! midegyiknek van előnye-hátránya
493. porcicus (válaszként erre: 490. - Belle Morte)
2009. aug. 24. 18:47

ezt a hátfájós dolgot sose értem meg, biztos táposak, kicsit mozognának nem fájna a hátuk, jóhogy nem a fejüket nem bírják el.. :)

egyébként, szép, nőies, szexis, jól jöhet ;) nem kell kivágott póló h látszódjon, bár ahhoz nehéz hozzászokni, h nem a szemedbe néznek, és nálam ez a nőkkel is előfordul nem csak a ffiakkal...

2009. júl. 18. 17:25
Szerintem nem az a jó kifejezés,hogy jó a nagy mell,hanem másabb,mint a kisebb...de mindegyik szép a maga nagyságában.
2009. júl. 10. 11:03
Minden pasi szereti nézni, és felkelti a figyelmet. Bár sokszor inkább akarják tapizni, mint nézni, ám utóbbiak sem elégednek meg sima szemmeresztéssel, sokszor durva beszólásaik vannak. Eléggé pirulok néha. Nekem 14 éves koromtól kezdve mindig is nagy volt, túl nagy is a vékony alakomhoz mérten, így nem tudom igazából rejtegetni, meg nem is akarom. Hadd nézzék, ha van. A barátom nagyon szereti simogatni és fogdosni, és a szeretkezésig is hamarabb eljutunk. Előttem volt vagy öt barinője, de én vagyok az, akivel a leghamarabb eljut odáig, és ezt a hatalmasra nőtt cicijeimnek tudható be.
2009. febr. 17. 10:52
Nem biztos, hogy jó. Unokahúgomnak és unokanővéremnek 14-15éves koruk óta fáj a hátuk... nekem nincs nagy, de nem is akarok, nem véletlen vagyok olyan, amilyen...
489. Bcicus (válaszként erre: 450. - 8ee31e318f)
2008. dec. 18. 21:54
Itt ül mellettem a saját gépénél, ráadásul, már egy pasit elvesztettem, mert megtudta, hogy képeket rakok fel.
2008. dec. 18. 00:51
!Buenos Noces!
487. dor@
2008. dec. 18. 00:50
adios!
2008. dec. 18. 00:48
Jó éjt!:)
485. dor@ (válaszként erre: 484. - 87dcc92a81)
2008. dec. 18. 00:47
provokátor! :)
Kvizlabirintus.hu Kérdések, felfedezés, stratégia
484. 87dcc92a81 (válaszként erre: 483. - Dor@)
2008. dec. 18. 00:44

Örülök, hogy többen ültök a számítógépnél így hajnali 1 körül.Jól bírjátok.

Lehet, hogy valóban nem merült fel stilusra utaló jel, igy nem volt mit keresnem. /ismét csak válaszoltam/

483. dor@ (válaszként erre: 482. - 87dcc92a81)
2008. dec. 18. 00:41

no, igen!

a stílus a másik dolog!


van egyáltalán? ez itt a kérdés, naívan!de igen, fogtuk, dekódoltuk. köszönjük!

482. 87dcc92a81 (válaszként erre: 480. - Dor@)
2008. dec. 18. 00:37

Igazad van. Minden relatív.

Mondataid sok mindenről árulkodnak.

Ez nem az én stílusom. ?Comprende?

481. 87dcc92a81 (válaszként erre: 479. - Dor@)
2008. dec. 18. 00:35
Ezt tettem volna? csak válaszoltam egyszerű kérdésedre-nem állt szándékomban.
480. dor@
2008. dec. 18. 00:30

ízlésről meg nehéz vitatkozni, ugye...

nacsakmert minden ralatív, ugye...


lehet, hogy amit a te ízlésed szépnek, jónak tart, azt másé pont fordítva, ugye....


üdvözletem!

479. dor@ (válaszként erre: 478. - 87dcc92a81)
2008. dec. 18. 00:29

jajj!


most mélyen a lelkembe gázoltál! :)

478. 87dcc92a81 (válaszként erre: 477. - Dor@)
2008. dec. 18. 00:27
A jóizlésem.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Idősebbek is elkezdhetik online és ingyenes rejtvényfejtő játékunkat
Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook