Miért jó a nagy női mell? (beszélgetés)
Mert a kismellü nőknek még nem volt nagy mellük!
Nem tudják mi az hogy fáj a hátad, mert elég cipelni. Nem tudják milyen nehéz melltartót kapni elfogadható áron.
Mert nem tudják milyen érzés nyáron, amikor izzadsz kidörzsölődik a melled alatt.
Viszont a nagymellü nők tudják ezt és szeretnék azt az előnyöket élvezni, amiket a kismellü nők.
Sajnos az idén már nincs.
Pedig a jó ég látja, azért vannak tartás problémáim is.
Milyen érdekes,a nagymellű nők kisebbet szeretnének.
A kismellű nők nagyobbat!
Miért is van ez így??????
Sokszor iszonyú zavaró tud lenni, még a hétköznapi teendők során is. Az mellett, hogy az embert nap-mint nap érik "beszólások" ezzel kapcs. Mondjuk engem már nem zavar, mert megszoktam. A legdurvább eset az volt az én életemben, és őszintén szólva utána köpni-nyelni nem tudtam, pedig pofán kellett volna csapni a palit! Szóval az történt, hogy tavaly nyáron mentem haza meló után, nem messze a sétánynál ahol lakom 2 pali jött velem szemben, láttam, hogy néznek és valszínű rólam beszélgetnek, majd miközben elhaladtak mellettem, egyszer csak arra figyeltem fel, az egyik hirtelen odalép és megszorítja a mellemet... Annyira váratlanul ért, hogy paff lettem.
Na ez volt a legdurvább nálam.
nem midnig áldás, de sajna ez van!!!!
az én párom belehalna ha nem lenne!!!!hihihihi
Sziasztok!
Engem a jó ég "mellesleg" igen erősen megáldott. :) Aki hasonló cipőben jár, biztosan találkozott pár érdekes beszólással, sztorival az életében. Remélem itt majd felvidítjuk egymást, és kiderül, nem is olyan rossz, ha nagy a mellünk...
Csöpp
További ajánlott fórumok:
- Mivel tudnám elérni, hogy nagyobb mellem legyen?
- Miért gondolja sok nő/férfi, hogy milyen szuper, ha valakinek nagy a melle?
- Ki szereti az eredeti nagy melleket?
- Nagy mellekre szép melltartót miért nem gyártanak?
- Miért mondják nagyon sokan, hogy fiatal független nő ne állapodjon meg olyan férfi mellett, akinek van gyereke? Milyen különbségek vannak?
- Szoptatok és észrevettem, hogy hiába ürítem ki a mellemet, az egyik jóval nagyobb lett mint a másik. Tudja valaki miért? Mi rá a megoldás?