Mi történik, ha valaki nem hajlandó a népszámlálással kapcsolatos kérdőívet kitölteni? (tudásbázis)
Erre úgyis tudja mindenki a választ. :)
Ennyi hercehurca utána most már aztán számoljanak meg!!!! :-DDDD
Nálunk is ez volt...Ettől függetlenül semmi kedvem nem volt még utána telefonálgatni,hogy akkor pluszban még ennyit...
Logikus ez lenne, ddde én már nem keresek itt logikát:)
Örülj neki, ha nem leszel "megszámolva" :)
:-DDDD Titeket már a társadalom se tart számon :-))))
Majd jelentenek rólatok a baglyok :-DDD
Bedobja a postaládába...
Egyik rokonnál is azt tették.
Nekem pedig az lenne a logikus,hogy oda küldik,ahol be vagyok jelentve...Már csak azért,mert ha ide nem küldik,meg oda se,ahol pl. ideiglenes lakcímen vagyok,akkor így nem küldik az enyémet sehová..?
Mindig így volt, mindenhol így van, nem csak nálunk...
Ma meg már ezer helyről adják ki az adatainkat mindenfelé, azért hívnak telefonon, írnak e-mailt, levelet reklámokkal biztosítók, bankok, utazásszervezők, kozmetikumokkal kereskedők....
Szerintem teljesen felesleges ezen kiakadni.
Mi az előző népszámláláskor családilag nem töltöttük ki, mert nálunk senki nem járt kérdőívet hozni, pedig a város közepén laktunk egy társasházban. A kutyát nem érdekelte!
Most pedig kint lakunk az erdő közepén, kiváncsi leszek: ide hogy talál ki bárki, amikor még GPS-en sem vagyunk rajta!:D
Mi nem voltunk otthon,mikor hozták..De azért nem fogok otthon ülni egész nap,hogy vajon mikor jön a népszámláló..:-)
A népszámlálótól kellett kérnem telefonon,és elhozta.
tőlem kérdezték hányan lakunk a lakásban és annyi papírt adott csak mint írtam én sem figyeltem és rossz címet adott ide:)
Azért, mert ahova be vagy jelentve papíron, nem biztos hogy életvitel szerűen ott is laksz...
Igen, én a hitelekkel kapcsolatos kérdéseket "hiányoltam"
nem kell telefonálgatni, a kérdezők viszik, nekem azt mondták.
Akkor ne népszámlálásnak hívja!!!
Örülök neki,hogy ilyen ratyli kérdések izgatják őket,nem pedig olyasmi,hogy elégedett vagyok-e a fizummal,jut-e mindenre pénz,stb....
a népszámláláshoz kapcsolódóan készít a ksh egy csomó statisztikát, ilyenkor a legegyszerűbb.
Nekem azzal volt tele a hócipőm,hogyha már úgyis tudják,hogy egy lakcímre hányan vagyunk bejelentve,akkor már nem lehetne eleve annyi kérdőívet adni a borítékban?Miért kell még nekem pluszban telefonálgatni azért,hogy hozzanak már még ennyit?
Akkor minek hablatyolnal a névtelenségről:D
ha neten töltöd ki, akkor a befejezés után ad egy visszaigazolást arról, hogy kitöltötted, és hogy hány személyes lapot töltöttél ki a lakáshoz, ezt kell odaadni a számlálóbiztosnak.
Akkor ez milyen névtelenség?
Egyébként én rossz borítékot kaptam, a szomszédét.:)
Attól még ugyanúgy látni fogják,hogy nem töltötted ki se papíron,se neten..Ugyanott leszel.
Ennyit a névtelenségről:)
Én már kitöltöttem...Hát,nem igazán értem miért jó azt nekik tudni,hogy hány perc alatt érek be bringával a munkahelyemre....:-)
Mivel névtelen a kitöltés, de lakcím alapján azonosítják az embert
ok belépek kóddal és nem teszek semmit?(csak kíváncsi vagyok:)
Pedig nem lennél egyedül, mert én sem tartom helyesnek, hogy olyan kérdéseket is feltesznek benne, amihez a népszámláláshoz semmi köze
További ajánlott fórumok: