Mi történik, ha valaki nem hajlandó a népszámlálással kapcsolatos kérdőívet kitölteni? (tudásbázis)
Mindenképp mindenkiét kitöltöm :) Köszi!
A gyerekeknek is kell külön kérdőívet tölteni?
A nethez nem kell több lapot kapnod, címenként van egy kód, amivel be tudsz lépni a neten, és ott kitöltöd mindenkire aki ott lakik.
A biztos látja valahonnan, hogy kitöltötted-e a neten, ha okt 16-ig nem töltöd ki, akkor a hónap második felében ismét meg fog keresni, legalábbis nekünk ezt mondták...
Nálunk direkt becsöngetett, megkérdezte, hogy neten akarjuk-e kitölteni, vagy papíron (mert akkor ad több személyi lapot), vagy vele, mert akkor beszéljünk meg időpontot, mikor visszajön. Teljesen normálisan működött a dolog, mondtam neki, hogy majd neten megoldom, mondta, hogy oké, ha mégse menne, rajta van a telefonszáma a papíron, hívjam fel nyugodtan.
Mondjuk még nem bontottam fel a borítékot, úgyhogy a kérdéseket még nem kommentálnám :P
itt a kezemben a papír, a személyi kérdőívnek nincs saját kódja (semmilyen kódja sincs)
csak a lakáson van egy azonosító és egy internetes belépési kód
a személyesre kell rámásolni a lakásnak a kódját
Na éppen erre akartam kitérni...
mi köze van hol lakom,milyen házban,milyen a nyelvi kötődésem avagy a népszámlálást előző héten dolgoztam e....vagy épp mikor dolgoztam utoljára.
Ez megint egy undorító magyarstílus...már csak azt hiányolom hogy mikor sz@rt utoljára!!!!!!!
Én úgy tudom nem..
Ennyi erővel az egész utcáét megcsinálhatnám egy kóddal.
Annál oda van írva választható opcióként,hogy "nem kíván válaszolni"...
De javarészt ez egyébként az utolsó oldal,ott ki is van emelve,hogy nem kötelező a válaszadás...
Majd holnaptól él a honlap.
miért is?
kóddal kell kitölteni, a kód pedig a lakás kérdőíven van
egy lakásban élők egy kód alatt szerepelnek
ez alapján fogják látni, hogy ha egy kóddal mondjuk 3 kitöltés érkezik, akkor abban a lakásban 3 személy él
én úgy értelmeztem, hogy igen (nekem kisbabám van)
ő is magyar állampolgár, őt is meg kell számolni
nála nyilván egy csomó adatot nem fogok kitölteni, bár minden válasznál van gyerekekre vonatkozó lehetőség is (pl munkahelyes kérdésnél lehet azt választani, hogy iskolás/óvodás...)
minden csomagban 1 lakás és 1 személyes lap van
rá van írva, ha több személyes lapot akarsz (kell) kitölteni, akkor kérni kell a biztostól annyit, amennyi még kell
na erre is azt kérdem, hogy most fel kéne hívnom szerencsétlent, hogy jöjjön már vissza, és hozzon még kettőt? (de én nem cseszek ki vele, mert neten töltöm)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Görögországba való utazásnál, elég volt online kitölteni azt a kérdőívet, ami után qr kódot kapsz?