Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi hatásos a hajhullás ellen? fórum

Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)

1234. kerkira (válaszként erre: 1228. - Berka01)
2009. szept. 25. 16:41

Természetesen én már ott is voltam :)))(a thai cuccokat forgalmazó cégnél)

A hajvizsgálat ingyenes, de csak annyiból áll, hogy megkapargatják a fejbőrődet valami izével, majd azt mikroszkóp alá teszik, és utána közlik veled, hogy van e atkád vagy sem. Nekem nem volt. Magáról a hajszeszről azt állították, hogy csodákat művel, de csak két férfi előtte-utána fotóját mutatták meg. Azon tök kopasz hapsiknak nőtt valamiféle szőrszerű vissza a fejükre, de én azt nem nevezném hajnak. Inkább olyan piheszerű volt. Lehet, hogy később megvastagodik, és megerősödik...

A hajszeszt reggel és este is kell használni, és minden nap hajat kell mosni a speckó samponjukkal. Az ára elég borsos. Egy havi adag hajszesz 20 ezer Ft, a sampon kb. 200 ml, és 2-3 ezer körül van.

Talán annyi előnye van, hogy csak gyógynövények vannak benne.

2009. szept. 25. 16:36

Nektek egyébként magas a tesztoszteron szintetek?

Nekem legutóbb 2,5 nmol/l volt és a határértékek 0,22-2,9-ig voltak meghatározva.

Nikike! Én is kíváncsi vagyok ezekre a thaiföldi hajnövesztőkre.

1232. berka01 (válaszként erre: 1231. - 5e48d37001)
2009. szept. 25. 11:30

szia anonima, háát, majd akkor magasztalom ha tényleg kinő a hajam tőle. Egyelőre még csak 4. hete csinálom és még kell idő (3-4 hónap után látom, hatásos-e a hajamra és bőrömre).

Amúgy 6 hónapos gombaellenes Candida diéta (semmi édes, fehér liszt, ecetes, élesztős dolog) és belsőleg gomba+parazita+baciölő ezüstkolloid, meg homeo bogyók. Egyelőre. Ja meg biorezo kezelés. Meg pár előírás, pl lúgos víz, és min 3 liter. De télleg nemtom beválik-e. Írok majd. részletek a hajralanyok.blogspot.com-on.

2009. szept. 25. 10:32
Berka légyszi írj róla pár sort,hogy milyen szisztéma szerint méregtelenítesz.Kell valami szert is szedni,vagy csupán csak táplálkozás?
1230. 5e48d37001 (válaszként erre: 1228. - Berka01)
2009. szept. 25. 10:28
Igazad van,az Én bőrdokimnak is van kamerája ,de nem is ezzel állapítja meg a javulást.MIndenkinek máabb a hajhagymája,és nem biztos ,hogy azért mert egészségtelen.Nálam az szokott lenni,hogy nem szabad mosott hajjal menni,legalább 3 napos legyen és 24 órával a vizsgálat előtt lehet utoljára fésülködni.Ott ki kell fésülni a hajat és egy kartonlapra kigyűjteni.Az Én dokim így állapíja meg a javulást,és utána kamerával megnézni a fejbőrt.
1229. 5e48d37001 (válaszként erre: 1219. - Rovely)
2009. szept. 25. 10:25

Mindenféleképpen írok,még nem jelentkeztem be hozzá,de készülök menni.Annyira sajnálom azt az 5000 forintot pár perc konzultációért,de hát mennem kell,még van 1 levél dianem és lehet iratok fel vele egy új 3 havi adagot,de az is lehet abbahagyom.Attól függ mit mond.

Amúgy az Én bőrdokim azt mondta,hogy 1 év a kúra és utána abba kell hagyni,gyógyszer szünet vagy végleg is,ha esetleg átprogramozta a hormonokat.Mert ilyen is van.A cypromixet meg csak fél évig lehet szedni ,dilemázott is,melyiket írja fel legelőszőr.De lehet tovább is szedni őket ha a labor ok.De semmi képpen nem örökre!!!Legalább is az Én dokim szerint.

Na mindenképpen írok majd ide:)

1228. berka01 (válaszként erre: 1221. - Nikike26)
2009. szept. 25. 09:05

haj"gyógyász"ok sztem nem sokat érnek (a mikrokamerával sztem nem tudja mindig ugyanazt a területet befogni, elég ha kicsit odébb csúsztatja egy hajasabb részre, és máris "bizonyítja", h mennyi hajad nőt a kezelés hatásásra...)

Rising-ot esetleg próbáld külfödről megrendelni, ha mégis mellette maradsz. lehetnek oltári nagy különbségek. pl 43 ezer kontra 28,5. tök ugyanazért a termékért

még vmi. nem biztos, h a hajhagymák miatt nincs vkinek haja. lehet simán csak, h nem kapnak elég tápanyagot belülről, pl mert a belekből nem szívódik fel szinte semmi. Akkor aztán lehet szedni a különféle vitaminokat, és lehet kenni a fejbőrt drága szerekkel..

a thai-ról írjál lécci!! olvastam róla jókat. az is ilyen drága lehet vajon????

1227. berka01 (válaszként erre: 1221. - Nikike26)
2009. szept. 25. 09:05

haj"gyógyász"ok sztem nem sokat érnek (a mikrokamerával sztem nem tudja mindig ugyanazt a területet befogni, elég ha kicsit odébb csúsztatja egy hajasabb részre, és máris "bizonyítja", h mennyi hajad nőt a kezelés hatásásra...)

Rising-ot esetleg próbáld külfödről megrendelni, ha mégis mellette maradsz. lehetnek oltári nagy különbségek. pl 43 ezer kontra 28,5. tök ugyanazért a termékért

még vmi. nem biztos, h a hajhagymák miatt nincs vkinek haja. lehet simán csak, h nem kapnak elég tápanyagot belülről, pl mert a belekből nem szívódik fel szinte semmi. Akkor aztán lehet szedni a különféle vitaminokat, és lehet kenni a fejbőrt drága szerekkel..

a thai-ról írjál lécci!! olvastam róla jókat. az is ilyen drága lehet vajon????

1226. berka01 (válaszként erre: 1221. - Nikike26)
2009. szept. 25. 08:54

szia, én használtam rising-ot 1 évig, v 1,5 évig(?)

kicsit jobb lett, de nem annyira.- sokkal többet vártam. és q drága.

viszont az illata nagyon jó :PPP

1225. berka01 (válaszként erre: 1219. - Rovely)
2009. szept. 25. 08:51

szijjja rovely, ez tök "jó", gócos fogtól nagyon is hullhat! dejó lenne, ha meglenne az ok!!!!

megjegyzem, a rogain is tök drága, és ha visszaosztjátok éves szinten/hó -ra a kerastase költségét, akkor az is megáll havi 5 rugó körül, ha neten rendelitek, és ez szinte tuti szer (én csak jókat hallottam, és ugye én is szedtem évekig és télleg kinőtt a hajam, csak nem szabad abbahagyni.)

1224. berka01 (válaszként erre: 1221. - Nikike26)
2009. szept. 25. 08:46

szia, én voltam voll-on. 26 rugó.(!!!banyek) 3 hónapig homeo bogyókat kapsz, aztán 20 rugó (!!) a kontroll és kellhet több kontroll is (!). diétázni kell, nem cigizhetsz, max 1 kávé, no rágó, semmi mentolos, stb. Aztán asszem semmi szénsavas, stb stb. Még megvan a papírom, ha akarod begépelem miket kell betartani.

a vizsgálaton konkrét nem derül ki (!!!), csak csillagocskákat kapsz egy listán a vizsgált szervek mellé (máj, tüdő, gyomor, stb), h hol van góc, energetikai blokk.

Engem zavart, h 3 hónapig nincs visszajelzés, és végül is megfoghatatlan az egész, mi az OK? MITŐL vannak ezek a blokkok? erre nem adtak választ. Még azt sem tudtam miket szedek. Csak a 6 különféle színes üvegekből öntögettem ki az 5 db bogyót reggel és este. Mindennap más üveg volt, hétfő kék, aztán kedden zöld, stb stb

Akkor már a bioenergetikusomat javasolnám (itt van kezelés, plusz hiomeo bogyók, plusz csomó más. De eredményekről majd ha lesz kézzelfogható javulás és tudom mellékelni a fotóimat a kinőtt hajamról! :P)

Jaaa és a voll-on nincs is bioenergetikai kezelés.

A nő sztem kicsit bunkó is... Tőlem el sem köszönt a végén (!!!)

1223. Nikike26
2009. szept. 24. 20:45
Jaj még azt elfejeletettem, hogy vagy még egy tejfogam, és a csontfog az ott van ínyemben szépen keresztbe. Van 1-2 fogam amit majd még betömetek, de egyébként minden rendben. Szerintetek az hogy ott van az ínyebe a fog hatással lehet a hajnövekedésre? Mert nem foltokban hullik a hajam, de kitudja lehet nálam másképp van. Ááááá kész vagyok. Nem baj decemberben lesz fogszabályzóm és akkor szépen lejön onnan a fogam, remélem...
1222. sárgakörte (válaszként erre: 1219. - Rovely)
2009. szept. 24. 20:39

Mikor voltam góckutatáson a gégészeten mondták, hogy a mandulától lehet foltos, de éppen úgy lehet diffúz hajhullás is! Remélem megoldódik a problémád és tényleg a fogad a baj okozója.

A Dianétól vagyis az én esetemben Cypromix-tól én is tartok pont azért, hogy mi lesz abbahagyása után, de sajnos a kevesebb hormontartalmú tabi nem használ. Én a Neocapilt használtam, - nem sokáig - mert elkezdett tőle korpásodni a fejem és még jobban hullott a hajam.

1221. Nikike26 (válaszként erre: 1207. - 5e48d37001)
2009. szept. 24. 20:38

Szia(sztok)!

Már nem is vártam tovább, ma felhívtam a chuleevandevi vagy mi hajgyógyászatot, és kértem időpontot, úgyhogy jövő hét szerdán megyek vizsgálatra. Nagyon kíváncsi vagyok mit mondanak majd, mert ebből a stressz dumából már elegem van. Ennyi erővel sztem senkinek nem lenne haja. Vagy lehet hogy én érzékenyebb vagyok rá...? Na mindeny majd kiderül. Utána még elmegyek Voll állapot felmérésre, meg candida vizsgálatra, aztán befejeztem. Ha ez a thaiföldi szer sem jó akkor maradok a risingnál. Majd kevesebbet használom és akkor nem fogy el olyan hamar. Mert már e miatt is annyit idegeskedek hogy egy csomó pénzt ráköltök, de a hajam se akarom elveszíteni. Ja meg ami még nagyon zavar hogy a szempillám is kevesebb. Tényleg már az is alig van, pedig már 3 éve azt se festem, sztem biztos az is árthat neki. Mondjuk mondta a hajgyógyász hogy az olajesszenciából egy cseppet kenjek a szemöldökmre és az hátha hat valamit. De megmondom őszintén hogy azt mindig elfelejtem bekenni, vagyis elég ritkán, aztán így biztos nem hat.

Elés sok hozzászólásban olvatam, hogy nem javasolják a hajgyógyászokat, én meg viszont csak bennük bízom. A fejbőrt és a hajhagymát sztem mindenképp jó ha megvizsgálják mikrokamerával, mert úgy többet látnak a hajhagyma állapotáról.

Nekem például mikor először megnézte a hajhagymámat tök átlátszó volt az egész, aztán egy pár hónap kezelés meg vitamin szedés után szép sötét lett. Meg a fejbőröm is vékony volt, lehetett látni a hajszál ereket, aztán később az is helyre jött. Úgyhogy nem rossz ez a rising, csak vhogy mégse nő annyi hajam amennyi kéne.

Meg szeritem mindenképp olyan szerek a jók ami gyógynövényes, nem ilyen gyógyszer alapú, kémiai vegyi anyaggal teletömött akármi. Én is voltam egyébként bőrgyógyásznál és írt fel vmi gyógyszertári hüyeséget, de attól csak rosszabb lett, és akkor megint elkedztem a rising-ot.

Sztem is a diane-t ne szedd, én is sok rosszat olvastam róla, főleg ha nem hormonális a problémád.

Majd írok hogy mi volt a vizsgálaton, addig is hajdúsulást kívánok mindeninek!!!

1220. sárgakörte (válaszként erre: 1218. - 5e48d37001)
2009. szept. 24. 20:26
Ó, igen ezekre én is gondoltam és a cukrot még sikerül is kerülnöm, viszont a lisztet azt nehéz lesz.
1219. rovely
2009. szept. 24. 18:09

Én most voltam fogászaton és gócos a fogam, meg kell műteni, nem tudom pontosan h ez is oka lehet-e a hajhullásnak, mert azt hallottam, hogy akkor csak foltokban hullana.

És éppen ma voltam egy újabb neves bőrgyógyásznál, aki ismét ugyanazt mondta, mint a másik ismertebb doki mégpedig: Alpicort-f, vagy Regaine (ezt a fajtát folyamatosan kell használni, kül visszatér az eredeti állapot), Plantur-39 sampon váltogatva a sima Alpecinessel. Valamint a Diane-35...ó igen...a számomra is rettegett fogamzásgátló...no persze a doki szerint nincsen rá panasz, de én is attól félek, mi lesz ha abbahagyom, de szerinte sose hagyjam abba. Emellett fogok szedni szója kapszulát a fitoösztrogén miatt. A doki szerint ha változatos az étrendem nem kell vitamin, max egyek sok répát, meg kivit, meg citrusféléket. Anonima lécci írj majd ha megjártad a bőrgyógyászt és meséld el mit mondott a Diane-ról! Szép estét Mindenkinek!

1218. 5e48d37001 (válaszként erre: 1212. - Sárgakörte)
2009. szept. 24. 17:31
Igen,fontos a folyadék,és próbáld meg száműzni az étrendedből a cukrot és a finom lisztet áés a savanyított tejtermékeket.
1217. 5e48d37001 (válaszként erre: 1208. - 31bc25d879)
2009. szept. 24. 17:30
Én is örülk,hogy van Nálad változás.Én is látok már apró hajszálakat,csak nem merem kijelenteni,hogy a javulás utján járok.Nem akarom elkiabálni:)De tényleg örülök,végre valami pozitív ezen a fórumon:)
1216. 5e48d37001 (válaszként erre: 1212. - Sárgakörte)
2009. szept. 24. 17:28
Hát nem tudom,én már 12 év küszködök a hajammal:(Voltam mát candida diétán is,de sajnos semmi eredmény.Nálam egyedül az használ,ha nem használok semmit.Megfigyeltem akkor javul az állapotom:)
1215. 31bc25d879 (válaszként erre: 1212. - Sárgakörte)
2009. szept. 24. 16:20
A sok folyadék nagyon jó!!! Jó ha iszol, egyrész valóban megkönnyíti a méreganyagok kiürítését, másrészt kell a víz a sejteknek. Arra viszont vigyázz, hogy ne egy féle ásványvízet fogyassz, hanem felváltva, mert az ásványi anyagok és az ionok nem egyformán magasak a különböző vizekbe, ne egyoldalúan legyen mondjuk a Na sok.
1214. ice kuszi (válaszként erre: 1211. - Sárgakörte)
2009. szept. 24. 15:50
Bocs, hogy belekotyogok, de szerintem a Diane-t ne szedd!!! Többet ártasz vele magadnak, mint amennyit használsz! Nekem még sok évvel ezelőtt írta fel egy idióta nőgyógyász. A második naptól hányni kezdtem, minden kijött belőlem, sajna csak egy hét után jöttem rá, hogy a tablettától! Azóta sem szedtem semmi fogigátlót, és soha nem is fogok!!! Ha fogigátlót akarsz, akkor irass valami alacsonyabb hormontartalmút!
2009. szept. 24. 15:38
Ja, és már mezoterápián is túl vagyok, de hatása nemigen volt.
1212. sárgakörte (válaszként erre: 1208. - 31bc25d879)
2009. szept. 24. 15:37
Én is szedek vitaminkészítményt: Forcapil, E vit., C vit.,vas + csalánöblítés. És elkezdtem inni 3 napja rengeteg mennyiségű ásványvizet, mert én mindig is olyan voltam, hogy sohasem kívántam a folyadékot. Éppen ezért gondoltam, hogy lehet felgyülemlett egy csomó méreganyag a szervezetemben és ennek van ilyen kihatása a hajamra.Szerintetek ez lehetséges?
1211. sárgakörte (válaszként erre: 1206. - 5e48d37001)
2009. szept. 24. 15:33

Szia!

Igen tudom, hogy nem a legjobb megoldás a fogigátló, csak már annyira elegem van a hajhullásból..... Több éve halogattam már a Diane-t, mindig találtam újabb és újabb szert amiről azt gondoltam, hogy biztos ez lesz a megoldás a hajamra és aztán jött a csalódás.

Nekem egyébként terhesség alatt is hullott, de nem ilyen mértékben mint most.

2009. szept. 24. 14:57
Köszönöm szépen, csak maradjon is így:-)
1209. kerkira (válaszként erre: 1208. - 31bc25d879)
2009. szept. 24. 14:49

Szia!

Örömmel olvasom, hogy végre van javulás nálad is!!!! :))))

2009. szept. 24. 14:37

Lányok!

Vannak nálam sokkal hozzáértőbb és "tapasztaltabb" egyének ebben a témában. Én pajzsmmirigy beteg vagyok és attól kb. 2 hónap alatt elment a hajam fele...de a kétharmada biztos, vékonyabb lett és sokkal gyengébb állagú. Leírom, hogy én mit szedtem/szedek. Ugyan a pajzsmirigy működésem még közel sem jó, elég szarok az értékeim, de jelentősen csökkent a napi kihulott mennyiség. Volt, hogy napi 400-500 kihulott, mára ez lecsökkent 100 alá.

Tehát: revalid, forcapil, hairclinic, A vit, E vit, C+Cink, Varga-féle hajcsepp és erős csalánfőzet tea, amibe hajmosás után áztatom a hajam, jó 5 percig. Ez így kb-21-23 ezer forint volt. Valamelyik fogja, nem tudom melyik, mert mint látjátok 8 féle kegyszert szedek rá.

Véleményem szerint ha 1-2 hónab eltéltével sem tapasztaltok javulást, váltsatok, ne mérgezzétek magatokkal olyannal ami szart sem ér.

1207. 5e48d37001 (válaszként erre: 1203. - Nikike26)
2009. szept. 24. 14:26
SZia körülbelül az Én állapotomat íttad le,nekem sem hullik,csak nincs jelentősebb hajváltás,ezért folyamatosan ritkul.Engem is érdekel ez a csodaszer,szükségem lesz rá ,mert abba akarom hagyni a diane35 nevű mérget amit a hajamra szedek 7 hónapja..
1206. 5e48d37001 (válaszként erre: 1204. - Sárgakörte)
2009. szept. 24. 14:23

Szia:)

Én a 7. levéllel szedem most a diane35-töt ami ugyanaz mint a cypromix csak a neve más.A hajamra írták fel,de szerintem ettől semmit sem javult.Ha javult is valamit az a Hair clinic és az elevit amit 2 hónbapja szedek.MOst megyek vissza a bőrgyógyászatra,és meg fogom kérdezni,hogy hogyan tovább ,mert a diane-ről és a cypromixről nagyon sok rosszat írnak,sokan azt panaszolják miután hozzászokott a szervezet,és hónapokig nem jutott be a tesztoszteron a véráramba a tabletta elhagyását követően még az a kevés hajuk is még jobban megritkult,többet ártottak vele mint amit használt ez a méreg,a cyproteron acetát ami ezekben a fogamzásgátlókban található.A libidócsökkenésről,a gombákról és az egyébb apróságokról meg nem is beszélve:(((((

2009. szept. 24. 13:22
Még azon gondolkodom, hogy elkezdek méregteleníteni. Talán ha kipucolnám a szervezetem, rendbe jönne a hajam.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook