Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Huhh :-O
Jajjj eszembe jutott egy régebbi esetem,szintén napokig nem tudtam wc-re menni,már fájt a hasam,na akkor bevetettük párom és én ötletemet,amiket próbáltam,de nem egyszerre,viszont egy napon : tej,kakaó,tejföl, semmi hatás,na akkor savanyú káposzta de nem ám simán,hanem egy jóóó adag étolajjal,aztán megint tej,wáááááááááá és még mindig semmi :D erre találtam a szekrényben egy hashajtó tablettát,na abból 2szem be és 1 órán belül "sima" ügy volt :DDDD ha én akkor ismertem volna a ricinust.... :)
Na látod! Attam is 1 ötletet :-D
Gondolhatjátok én is vihogok kínomban!
én a múltkor 4 napig nem voltam ott, ahova a király is...
hát én fogtam, rányakaltam :D nem akarod tudni a hatást :D a barátnőm a nappaliban fetrengett a röhögéstől, és néha megkérdezte, megyünk-e ügyeletre :D határeseten nem mentünk :D
Megyek is pihentetem magam:-) Rámfér :-)
Majd beszámolok a pilláimról!
Jóéjt!
hallod, nem megbántani akarlak, meg ne sértődj, de én most olyan jóízűt nevettem :)))
köszönöm szépen :)
:))
minden cseppje értékes :o)
RICINUSOLAJ!!!!!!!!!
Nem csukamájolaj :D meg ne edd :D HASHAJTÓ :D:D
összekeverted :))))
ez most nagyon édes volt :)
ÓÓ akkor irány a gyógyszertár! Köszi!
Emlékszem még a mamám mesélte hogy mikor kicsik voltak naponta kellett nekik 1 kanállal enni. :-(
Megmondom az igazat derékik ért a haja és gyönyörű dús is volt még idős korára is.
Csak hát az íze...
gyógyszertárban. Én kíváncsiságból kentem fel párszor, de baromi dús lett, és még hosszabb, pedig így is ritka hosszúak voltak :)
lassan olyan mint egy műszempilla :P valamelyik nap megpróbálom befotózni :)
Sziasztok!
Tényleg jó a szempillára is a ricinus?
Ha ez igaz akkor elkezdem kenegetni mint állat :-)
Hol tudom beszerezni?
Elvileg :o) valahol olvastam,aztán gondoltam ártani nem árthat,max maradok csíkos :DD
Én is kiváncsian várom az eredményt,ha csak halványodna már örülnék :)
Elhiszem :S
Nekem egyszer volt a hajam dauerolva,álomszép volt,semmi töredezés nem volt.
Hajrá :)
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!