Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Szóval Silvio, az a helyzet, hogy egy vérvétellel egybekötött belgyógyászati kivizsgálás igen fontos.
Aztán, hogy bőrgyógyászhoz kell-e menni erről nem vagyok meggyőződve. Gyerekcipőben jár ez a tudomány és nincs jó véleményem a bőrgyógyászokról.
A belgyógyászati eredmények ismeretében az ember körülnéz a piacon és a fórumokon, mert sajnos csak magunkra számíthatunk. Egy biztos: bármit kipróbálsz, legalább 4 hónapos kúrát csinálj, ennyi idő alatt nagyjából eldől, hogy segít-e a készítmény, s ha nem, akkor jöhet a következő próbálkozás. És még valami: ritkán segít, ha csak kívülről kenegetjük a fejünket, vitaminokra, nyomelemekre vagy egyéb anyagok pótlására is szükség lehet.Türelem! Türelem!
Most őszintén,a sok putriban élő kisebbség,meg a hajléktalanok azok méregtelenítenek?Dehogy.És mégis mennyi hajuk van.
Elolvastam a cuki hozzászólásokat,és hipp-hipp hurrá,azt írták,hogy szinte mindenkinek használ az anti-androgén kezelés.Tehát engem ez is meggyőzött.
Nekem erre a megállapításra hogy a hajam hullik,az első bőrgyogyós akit felkerestem,megrántotta a vállát és azt mondta,hm,másnak is hullik!
(majdnem úgy hangzott,hogy ki nem sz@rja le)Nem is mentem hozzá többet.
Úgy igazából én sem.Egy egészségmániás barátnőm javasolta,hogy olvassam el,hát nem igazán győztek meg.Világéletemben zsírosan fűszeresen ettem,dohányoztam,egészségtelenül éltem,és lám a rengeteg kivizsgálás azt mutatja,hogy tök egészséges vagyok,még a koleszterinem sem magas.Na erre varrjanak gombot az egészségmániákusok.Persze csendben megjegyzem a hajam azért hullik.
Most nézettem,az érték a felső kétharmadban van.
Főleg, ha már a gyógyteák alapanyagaiba is beivódott a méreg. Ki tudja?
Lehet,én akkor se hiszek abba,hogy gyógyteát iszogatok,meg csírát eszegetek és minden oké lesz.Lehet,hogy a hajhullás nőknél civilizációs betegség,de akkor a méregtelenítés se fog rá használni.
Volt egy olyan írás azon az oldalon amiben a búzafűlét javasolták hatásos méregtelenítésként.
De ez már nem újdonság. Biztos sokan kipróbákták már. Kíváncsi lennék az eredményekre én is.
DE 100 éve nem is volt ennyi méreg,amit megettünk vagy magunkra kentünk.
[link]
Alul lehet oldalt választani és szemezgetni a sok más kérdés között.
Hát én nem tudom,100 éve se méregtelenített senki.Én nem hiszek az ilyesmikbe.
Ez már velem is előfordult, semmi baj:)
Cinket sem szedsz? Annak is van köze a dht gátláshoz.
Hol lehet a doki hozzászólásait elolvasni?
Egy hajbajos oldalon,egy doktornő írta,de már annyi helyen olvastam,hogy nem tudom pontosan.
Túl sokat gépeztem ma,már nem tudom értelmezni amit látok:bevont nem egyenlő a forgalomból kivont.Az előző hozzászólásaim visszavonva.
Sztem az a neve, hogy cypromux bevont tabletta :)
Sajnos nem vagyok Szeged környéki,de a válaszaiból kiindulva én is csak dicsérni tudom.
Rákerestem a cypromixre,és a gyógyszerkereső írta ki,hogy kivonták a forgalomból,de ha anonima mostanában vett,akkor téves az infójuk.
Hello,kicsi Derrick!A hajvitaminokat illetően hasonló a véleményem,nem is szedek már semmit,illetve csak vasat,azt is a lelkem megnyugtatására.Hol olvastad,hogy a DHT érzékenység lehet átmeneti,mit jelent pontosan?Én itt vagyok,csak átléptem a colonix fórumra olvasni,hátha a méregtelenítés segít.
Sziasztok! Ha valaki Szeged környékén bőrgyógyászt keres, ajánlanám Dr. Kohán Józsefet. Magamnak is!,csak én sajnos túl messze lakom. Ez itt nem a reklám helye, egy közösségi portálon adott válaszokat hajhullás és egyéb gondokra, meglepően alaposan és sokrétűen, újakat is olvastam tőle. Sajnos már nem lehet tőle kérdezni, mert nagyon elfoglalt:(
Hééééé,hova tűnt mindenki?
Már tisztára olyan vagyok,mint Derrick:-)
Ja,és azt is kinyomoztam,hogy a dht érzékenység lehet átmeneti és végleges.(pici remény itt is)
Igazad van,értelek.Én is mérlegeltem,infókat gyűjtöttem.És nagyon sok mindenre rájöttem a kutakodásaim alatt,és hogy néhány orvossal társalogtam a témáról.
Így tudtam meg azt is,hogy a hajhullások nagy többségére az a sok fantasztikus vitamin,amit drágán árulnak sz@rt se érnek,a vitamintartalmuk alacsony,placebo az összes,és aki azt mondja,hogy rendbe jött tőle a haja,annak amúgy is javult volna.Ha már a haj jelez,akkor sokkal nagyobb gáz van,minthogy azt vitaminokkal rendezni lehessen.
Most nézem,létezik,hogy a cipromixet kivonták a forgalomból?
Hát,igen,ilyen hozzáállás kell a dolgokhoz.Csak én már a másfél év alatt annyi reménykeltő dolognak bedőltem,hogy kicsit óvatos vagyok.Persze ne érts félre,nem a gyógyszeredre értettem,csak nem igazán szeretnék hormongyógyszert szedni ebben a korban,ha nem muszáj.
További ajánlott fórumok: