Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi hatásos a hajhullás ellen? fórum

Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)

10354. Vali72 (válaszként erre: 10353. - Anda83)
2011. okt. 3. 12:43

Mikor mész?

Egyébkét egyetértek Korival én se mondanám meg, hogy mi a bajom, vagy a tünetem, csak azt mondanám, hogy mostanában nem vagyok jól, fáradékony, ideges, meg ilyen bla-bla dumákat. Ha hiszünk a gépekben, akkor úgyis tudja. Nekem az nem világos, hogy a mi kezelés? Azt hittem, valami kencéket kennek a hajadra, de már rájöttem, hogy nem, de akkor mit csinálnak? Ha most nem tudod, nem baj, de feltétlen írd meg, a voltál. Engem nagyon érdekel.

10353. Anda83 (válaszként erre: 10351. - Kori54)
2011. okt. 3. 12:35

szerintem okosan ki van találva, hogy ne lehessen megbontani, nem hiszem, hogy csinálnak kezelést vizsgálat nélkül, ez még okés is lenne, de a 4500as konzultációt lehúzásnak gondolom, pláne, hogy igényel az ember utána vizsgálatot-kezelést. Azt se egészen vágom, a vizsgálat és a konzultáció miért nem egynek számít, miért külön kell fizetni. Na mindegy.

agneees, ja, ha beválik, mindenki menjen, mert akkor tuti minden hullást megállít:)), mert barátnőmnek tuti nem a festéktől hullott, hanem ki tudja, mitől. Remélem, nem valami jutalékot kap, ha odavisz valakit:))))))

Vali, elvileg elég jó eredményeket érnek el, főleg allergiás és bőrgyógyászati eseteknél, nekem pont ez kéne, ezért is vettem rá magam.

Igazság szerint ott tartok, hogy ha tutira megmondanák, hogy megállítja a hullásomat, és ez ezer százalék, akkor a többszörösét is bevállalnám. (gondolom, nem vagyok egyedül...) na de , ilyen ugye nincs.

Nem tudom már, mit lehet leírni, mit nem, a szalon neve szerintem annyira nem is lényeg, de ha elmondom, hogy IBR system, és annak az alkotó orvosa, akkor ki lehet nyomozni, priviben szívesen megírom, de több helyen is végeznek ilyen kezelést.

Mindenesetre addig senkinek nem mondom, hogy rohanjon, amíg nekem nem bizonyított, addig csak felvetem, mint egy ötlet, aminek én leszek a kísérleti tengerimalaca:)

Már tökre izgulok :D

10352. agneees (válaszként erre: 10342. - Anda83)
2011. okt. 3. 12:23
ok! Remélem használni fog és megtalálod a megoldást mindannyiunk közös bajára :)))
10351. kori54 (válaszként erre: 10348. - Anda83)
2011. okt. 3. 12:22

Ez csak akkor derülne ki igazán, ha Te nem mondanál nekik semmi konkrétumot, hogy szerinted mitől hullik. DE, ha nem mondod meg akkor félrevezető megállapításra jutnak és azt is kifizetheted. 22-es csapdája.:(

Szerintem csak kezelést kellene kérned a festékallergiádra, hiszen attól kezdődött a hullásod. Lehet ez így olcsóbb is lenne.

10350. Vali72 (válaszként erre: 10348. - Anda83)
2011. okt. 3. 11:53

Nem is olyan rossz a penészgomba:)) Csak állandóan vakarózik az ember mindenhol:))

Ha Neked a festék tette be a kaput, az nem penész, csak gondolom valami allergia. Mondjuk az is tud egy álom lenni:))

Nekem régen volt allergiám + ekcémám, sosem találták meg, hogy miért, egyszer csak elmúlt.

10349. Vali72 (válaszként erre: 10346. - Anda83)
2011. okt. 3. 11:50

Szia!

Ez hol van és milyen kezelést csinálnak?

És mi a viszgálat?

Már ha le lehet írni ide.

10348. Anda83 (válaszként erre: 10347. - Kori54)
2011. okt. 3. 11:48

hát ajánlom nekik, hogy ne penészgombát találjanak:)))

amúgy asszem ezt leírhatom, mert nem egy helyen, hanem sok helyen végzik, ibr system. kicsit szkeptikus vagyok azért, ha barátnőm nem itt jön rendbe, tuti humbugnak gondolom, ha viszont nem próbálom ki, tuti emiatt enne a fene hetekig. Nincs más választásom egyszerűen :D

10347. kori54
2011. okt. 3. 10:39
Na és hát a nice-ban nagyon sokaknak van ennyiért penészgombája:D
10346. Anda83 (válaszként erre: 10345. - Lufa22)
2011. okt. 3. 10:30

4500 a konzultáció, 14,000 a vizsgálat meg az első kezelés. Az sokkolt le, hogy egy alkalomra ez így 18,500 lesz:))

További kezelés 7000 ft.

Hát meglátjuk. Remélem, nekem is segíteni fog...

10345. Lufa22 (válaszként erre: 10343. - Anda83)
2011. okt. 3. 10:21
Szia, mennyibe kerül?
10344. ice kuszi (válaszként erre: 10332. - Hairloss:()
2011. okt. 3. 09:48

Csajok, lenne egy fontos kérdésem!

Próbálta már valaki a diófalevél főzetet külsőleg hosszabb távon, öblítéshez vagy fejbőrbe dörzsölni?

Nagyon fontos lenne! Köszi

10343. Anda83 (válaszként erre: 10342. - Anda83)
2011. okt. 3. 09:32
Ahh, bejelentkeztem, most próbálom összeszedni magamat, kicsit lesokkolt az ár:)))))))
10342. Anda83 (válaszként erre: 10341. - Agneees)
2011. okt. 2. 20:13
szia, mindenképpen tájékoztatok a fejleményekről, remélem, lesz is miről:))
10341. agneees (válaszként erre: 10339. - Anda83)
2011. okt. 2. 19:44
Szia! HA beválik, légyszi írd meg, h hol voltál!!!!!
10340. Anda83 (válaszként erre: 10320. - Hairloss:()
2011. okt. 2. 18:21

Figyu, a neonfényre ne hagyatkozz azért, mert annál nincs is kegyetlenebb fény. Még talán ha vakuval kifejezetten a fejbőrödre fotóznál. Én ez utóbbit csináltam, amikor nem volt hullásom (a lenövést akartam lefotózni), lesokkoltam mikor megnéztem a képet, basszus, alig volt hajam, mert a vaku annyira kivilágította a fejbőrt, hogy konkrétan eltűnt a hajam. Vaku nélkül teljesen okés volt (és akkor még nem is hullott)

A neon kb ugyanaz. a vékony hajszálat kvázi átvilágítja, és a fejbőr meg visszaveri, szóval klasszisokkal szarabb állapotot mutat, mint valójában. ettől még idegőrlő a hullás....

10339. Anda83
2011. okt. 2. 18:17

Csajok, van egy barátnőm, annak 2 éve kezdett hullani a haja, már kilátszott a fejbőre, mikor elkerült a net alapján egy rendelőbe, ahol valami kezeléssel 2 hét alatt elmulasztották neki.

Ha nem ismerném , nem biztos, hogy elhinném, de tény, emlékszem rá, tényleg hullott akkoriban a haja, és utána mesélte is, hogy elmúlt, csak nem nagyon figyeltem, mert nekem ugye semmi bajom nem volt. Most nyáron meséltem neki, h elkezdett hullani, mondta, menjek oda, ahol volt, nem nagyon fontoltam meg. MOst megint beszéltünk, megint mondta, utánanéztem a helynek, és úgy vagyok vele, egy próbát megér. Szerintem hasonló lehet a nice-shez. A vizsgálat elvileg 10, a kezelés 7e, neki kb 50,000-be fájt az egész (ebben voltak a kezelések, vizsgálatok, plusz valami kiegészítő termékek) 6 hétig járt a kezelésekre, de már a 2.-3. hét között elállt szinte teljesen a hullás. Elméletileg a módszerrel allergiát meg ilyeneket is lehet gyógyítani.

Úgy döntöttem, megpróbálom. Max megint kidobok egy rahedli pénzt:SSS de már idegileg kivagyok. A 100-as, mosással 180-200 hullásom a szteroid óta felment 200-mosáskor 500-ra, és elegem van.

10338. hairloss:( (válaszként erre: 10337. - KollaGen)
2011. okt. 2. 15:39

Akkor így:

Köszönöm szépen!:)

;)

10337. kollaGen (válaszként erre: 10335. - Hairloss:()
2011. okt. 2. 15:28

Ugye nem sértődtél meg? (smiley nélkül nehéz kibogozni)

Én csak azt írom meg, amit én annak idején rosszul csináltam, szívből örülnék, ha más ezt el tudná kerülni!

10336. kollaGen (válaszként erre: 10331. - Kori54)
2011. okt. 2. 15:21

Igen, voltam, pajzsmirigy negatív, inzulinrezisztencia pozitív és itt tartok most (a hajgyógyászhoz a héten kellene visszamennem). Írtam, hogy volt egy jó fél évem, ez tartott körülbelül augusztus közepéig, amikor megint bedurvult a hullás... az a furcsa, hogy akkor is nagyon hullik, ha egészségesnek érzem a fejbőröm, azt már tudom, hogy ha gyulladt, akkor potyog rendesen.

Szerintem a darabszám nem objektíve érdekes, nekem 50-80 már rengeteg, mert eleve nagyon kevés van... nem nagyon van miből hullania és mégis hullik.

Jaj de elegem van már!

10335. hairloss:(
2011. okt. 2. 13:47
nagyon rendesek vagytok, köszönöm szépen!
10334. Vali72 (válaszként erre: 10332. - Hairloss:()
2011. okt. 2. 13:15

Szia!

Szerintem húzni kéne egy vonalat, hogy ez eddig volt, eddig kicsinált a probléma, mostantól nem hat Rád! Bármikor amikor eszedbe jut a probléma cseréld le a gondolatot egy pozitívra. Nem mondom, hogy könnyű, de nem szabad a negatív gondolatoknak tered hagyni, mert depi lesz a vége.

Nővérem gyógyíthatatlan tüdőbeteg volt!!! Egész nap feküdt, meg siránkozott, fulladt, aztán egyszer megrázta magát és azt mondta, hogy elég volt, "mostatntól egészséges vagyok". Na nem rögtön, de kb. egy hónap múlva, már úszni járt, és úgy élt mint annak előtte. A tüdőgyógyász meg nem érti, hogyan javulhatnak egy "gyógyíthatatlan" beteg leletei.

Na ezt már én is gyakorolom, de elég nehéz még nálam sem tökéletes, de muszáj! Próbáld meg, nem veszíthetsz semmit, csak jobb kedved lesz!

10333. Vali72 (válaszként erre: 10330. - Kori54)
2011. okt. 2. 13:07
Ezek a vízerek mozognak, lehet,hogy egy ideje van csak alattam + kell idő is amíg legyengül tőle az ember és aztán jönnek a bajok. Mindegy én eltolom:))
10332. hairloss:( (válaszként erre: 10329. - KollaGen)
2011. okt. 2. 12:17

igen, rohadtul nehéz. a legrosszabb a dologban a bizonytalanság, hogy nem tudom, mit hoz a jövő, mi lesz 5, meg 10 év múlva? basszus, én nem tudok így élni! minden nap csak szenvedés, meg aggodalmaskodás!

egyébként mostanában kapom a fejmosást. itthon is, barátnőimtől is, hogy ha így folytatom ebbe megyek tönkre. annyira tudom, hogy igazuk van de ebből szinte lehetetlen kijönni!:(

Azok előtt meg le a kalappal, akik még így is teljes életet tudnak élni! Minden elismerésem!

10331. kori54 (válaszként erre: 10328. - KollaGen)
2011. okt. 2. 12:16
Egy egész hónapja? Lehet, hgy ez a normál őszi hajhullás. Ha kb 80 szálnál nem több, akkor az még normálisnak számít, főleg, ha semmi egyébb nem látszik a fejbőrödön. Először csak egy normál labor süllyedés, vas, vesfunkció, pajzsmirígy stb is elég. De mintha olvastam volna, hogy voltál a mensmentisben, de nem endokrinológusnál?
10330. kori54 (válaszként erre: 10327. - Vali72)
2011. okt. 2. 11:59
Szerintem, ha hatna akkor már régen is hullott volna a hajad. Nekem két évvel ezelőttig feltűnően nem hullott. Az ágyam meg egy helyben áll a harmadikon folymatosan. :)
10329. kollaGen (válaszként erre: 10320. - Hairloss:()
2011. okt. 2. 10:33

Hairloss, én kerülöm az éles neonfényt fölülről :), aljas és rosszabbnak mutatja a helyzetet, mint amilyen (mint a próbafülke tükrök egy része is a tragikus fények miatt).

Próbáld meg leszarni, én sokkal rosszabbul állok, mint te, de néhány kivételtől eltekintve (pl. ma :)) sikerül kikapcsolni és iszonyúan bánom azokat az éveket, amikor még viszonylag ok volt a helyzet, de én már kitűnően tönkretettem magamnak a mindennapokat. Kár volt. Tudom, hogy nagyon nehéz...

10328. kollaGen (válaszként erre: 10308. - Kori54)
2011. okt. 2. 10:26

Köszi, kori!!

Elvileg ha hormonprofilt csináltatnék, akkor:

- mit kell nézni?

- ki értékeli ki?

Érdemes elmenni mondjuk egy magán endokrinológushoz (először, és utána a laborba)?

Annyira elegem van már tényleg, egy hónapja nem javul a hullás (mondjuk korpa most nincs, ez is valami), én már nem is tudom, honnan hullik, biztos van valami dugi szuperhajas terület a fejemen, amit nem veszek észre. :)

Komolyan, annyit költök már erre és annyit foglalkozom vele, hogy iszonyat, az eredmény meg valahogy elmarad... mindig röhögök az alkesz csöveseken, kannás boron élnek és olyan hajuk van, hogy elképesztő, én meg szenvedek ezzel az öt szállal, babusgatom őket meg minden, aztán ha a hajszál tudna nevetni , biztosan visítva röhögne rajtam. Hú kicsit dühös vagyok, bocsánat. :)

10327. Vali72 (válaszként erre: 10326. - Sunflower978)
2011. okt. 2. 09:10

Szia!

Lehet, hogy elektro akupunktúra, tulajdonképpen nem tudom micsoda. Egyik kézzel egy réz rudat kellett fogni, a másik kezemen meg az újamat nyomkodták egy elektromos ceruza szerű dologgal. Ahol sípolt a gép ott volt a baj.

A férjemmel megtárgyaltuk a vízér dolgot(Ő fizikus- matematikus) és azt mondta, hogy utánanézett, és tényleg sugároznak amit lehet mérni, hogy ez hat-e az emberre az még kérdéses, de miért-ne hatna, ha egyszer sugárzás?

Jól eltértünk a témától:)), de hátha annyi a megoldás, hogy máshova tesszük az ágyat. Én kipróbálom, mit veszíthetek?

10326. sunflower978 (válaszként erre: 10318. - Vali72)
2011. okt. 2. 08:21

sziasztok!

Vali, elektroakupunktúrával néztek?

A vízerekről én is polvastam, de vajon milyen szintig hatnak? Én pl panel 4. emeletén lakok, és nem hinném, h ilyen magasra is felér a hatásuk. Vagy? Vki erről tud bővebbet?

Hormonsort csináltasson mki, ha csak kezdődő hajhullása van, abból sok kiderül(vitaminhiány, androgén hormon túlsúly stb) Bőrgyógyász hajjal nem sokat tud kezdeni, max hajszeszeket ír, és elküld góckutatásra, ha ott semmi, pajzsmirigyvizsgálat, végén az említett hajklinikán skalpdiagnosztika. Sajnos nekem se volt rá pénzem, h a termékeikkel kísérletezzek, így nem tom, h milyen hatékonyságúak.

10325. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 10317. - Kori54)
2011. okt. 1. 16:31

Süssetek otthon kenyérkét:-)

Én dolgoztam anno multiknál...szerencsétlen kenyérke amin keresztül megy..hát..megértem, h megpenészesedik..

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook