Mi a véleményetek a szigorúbb katolikus iskolákról? (beszélgetés)
Nézd, ez is egy vélemény.
Én meg úgy látom, hogy a kereszténység 1000 éve okozott felmérhetetlen károkat.
Ez meg az én véleményem. És én remélem, hogy egyre kevesebbet fog.
Elnézést, igaz.
És a két idézet?
A sorrend talán fordítva lett volna szerencsés, ha van könyved és az alapján vádaskodsz.
Nekem egyébként nem tisztem megvédeni senkit, a saját véleményem a témáról (az eredetiről) pedig a világ kincséért sem fogom ideírni, amikor minden szó olaj a nem létező tűzre.
Bocsi de ez NEM HITTANKÖNYV, ez egy hoax.
Persze nyilván jobban tudjátok, a te gyereked ebből tanul, igaz? A könyvből, ami nem létezik, teszem hozzá.
A 150 év török uralom nem rombolt annyit hazánkban, mint az 1945-1989 közötti idôszak.
Csak így tovább. :(
Tényleg nem?
"A házassságon kívüli nemi érintkezés bűn"
"Nem tartjuk elfogadhatónak az azonos neműek nemi érintkezését. Ezt már az Ószövetség is elítélte."
De itt egy fotó is:
Tényleg nem ugyanaz :D
Melyiket? És hányadikost?
Mivel aktuálisan érintett vagyok két gyerkőccel is, elég jól képben vagyok, láttam katolikus és református hittankönyvet, valamint erkölcstan könyveket is. Többet is. Melyik érdekel? :)
Mi lenne? Szerinted?
Én sosem hallottam, hogy a hindu téríteni akart volna...:)
"lehet járni erkölcstanra is"
Persze...aztán milyen az az erkölcstan...csak nem a keresztény erkölcsöt tanítják ott is?
Én inkább Svédországot választanám, csak sajnos ott hideg van :)
Szerinted mi lenne velünk?
Bocs, de nem értelek.
Az izraelita hogy jön a négy keresztény felekezethez?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok, vélemények az alternatív óvodákról, iskolákról (Waldorf, Montessori) ?
- A XVIII. kerületi általános iskolákról szeretnék véleményeket, tapasztalatokat
- "A világ legszigorúbb szülői" - vélemények?
- Újpesti általános iskolákról kérnék szépen véleményeket. Melyiket ajánljátok?
- XVII. kerületi vagy e kerület közelében lévő általános iskolákról szeretnék véleményeket hallani!
- Szociálpedagógia - Vélemények iskolákról