Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
én azt nem értem, hogyha valaki annyit tornázik mint Réka, akkor alkalomadtán miért nem ehet lisztet, cikrot, stb.?!
a viselkedésükre meg nem találok szavakat.
Tényleg nem kell belekeverni ebbe Kossuth-díjat, származást, de a pöszeséget sem. ez emberi kérdés, nem bántok meg valakit, aki azzal töltötte a napját, hogy vendégül lásson. Joggal van itt mindenki kiakadva, bár tényleg színpadias volt ma a beolvasás - valószínűleg a kamera tette és a felindultság -, de Bangó M-nak igaza volt. csak az kár, hogy nem tegnap ment be az étkezőbe, és mondta, hogy most már húzzanak a büdös francba. Belegondolt valaki, hogy mit szóltak Margit lányai, unokái, akik végighallgatták, amint gipsy-style-nak meg pereputtynak nevezik őket, és ezt veszi közben ország-világnak a tévé? én elsírtam volna magam, már csak a gyerek miatt is. detto ugyanaz, mint amikor a szigeten szólogatott be a norbi-réka páros a szerintük hozzájuk nem méltó "csürhének", és végül rajtuk röhögött mindenki.
tragikomikus, hogy nem is értik szerintem valójában, hogy mit tettek. megjegyzem, kevés ember zabált (bocs, de szó szerint) úgy a műsorhéten, mint schobert norbi - 6 után, kétpofára a minimum update 103-as kajákat. ennyit Rékának a tisztesség mellett a következetességről, így kérje számon a lisztmentes lisztes japán kaját. Gratulálok.
Kedves Mo0nlight!!!
Szerény véleményem szerint, nem nehezebb jobban kinézni a Rubint Rékánál, szegényt jól megbüntette a sors ezzel a ló fejjel és a kedves Norbi ráköltheti a fél gázsiját a plasztikai műtétekre lehet az se segítene rajta. Jó példát mutatott a 2 kisgyerekének vagyis hogy viselkedj vendégségben rubint módra:) A pösze Szilvi meg szóra sem érdemes eddig se volt egy nagy szám a szemembe most viszont egy senki lett...A kozsó a gusztustalan zsíros loboncával valóban csak egy "napraforgó" volt, egy gerinctelen kétszínű. a Ganxta egy fasza csávó kellemesen csalódtam benne:) a Bangó Margit pedig remekül kiállt magáért én is leosztottam volna a kettő ócska libát.
IMÁDLAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ NAGYON TETSZETT:D
De van merszük magukat a nyílvánosság elé kitenni.Ha Így is lehet pénzt keresni,akkor minek menne egy gyárba szalagon dolgozni?
Lefogadnám te sem mernéd magad mutogatni? Ki lenne rád kíváncsi-azért megnéznélek te mennyire rusnya lehetsz! Írigy!
Margit nénédnek csak tisztelekhedsz..vagy esetleg talán nyalhatsz..Egy kicsit sem sugárzik a szavaidból a rasszizmus olyan Hitleres beütésű az
akcentusod ! Talán ha meg spékelnéd egy pár horog keresztel.
Csak azt nem tudom hogy mikor elmulik a "szépség" mit kezdesz két ilyen retkes nővel?
Mert főzni nem fog rád max a bejárőnő...
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?