Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
Margit Néni egész héten kritizálta a többiket. Ezt biztos nem Ő főzte, valaki van a konyhába... Nála is volt segítség, talán nem kellett volna másokba hibát keresni. Ha valakinek van kitüntetése az feljogosítja, hogy igy viselkedjen?
De neki ez alanyi jogon jár, csak úgy mint etnikai társainak.
Kedves Laura!
Persze, hogy sajnáljuk őket, de Magunkat végképp. Hagyjuk a bulvárt, magunk legyünk!
A logopédus témához (nem vagyok az): A Szilvi interdentális szigmatizmusa kitartó gyakorlással (félreértés ne essék , nem az ő gondolatvilágában vagyok.)egy év alatt javítható lenne, igényesség akaraterő lenne szükséges. Valószínűleg drukkolnának neki!
Még az előző szériában összehoztak egy roma társaságot, az egyik éppen Bangó Margit volt. Olyannyira klassz volt az a hét, példát lehetne venni tőlük.
Azt nem értem, hogy "Unicum talán, de magyarnak én nem nevezném". Miért ki a magyar? Cigány származású magyar. Hivatalosan ez dukál neki.
Rubint Réka egyszerűen bunkó volt. Az ember nem dicséri magát nyilvánosan, hogy ő miben szuper, és nem cigányozza le a másikat, még ha az is....
Ebben az esetben, már bocsi, de leszarom az alakját, a viselkedése volt közönséges.
Réka intelligenciáját emlegeted, miről beszélsz...Bangó Margit magyarságát vitatod,
miről beszélsz????
Felháborító volt, ahogy ez a két nő viselkedett tegnap.
Kiváncsi lennék rá, hogy azokon a fogadásokon, partykon is, ahova villogni járnak külön főznek nekik ?
Külön vágódeszka, külön Norbi alapanyag ?
Minden eliserésem Bangó Margitnak, mert én biztos nem türtem volna !
Zoliba kellemesen csalódtam.nem 2 színű.ami a szívén az a száján.
Kozsót is kedvelem.de benne több szeretet van(ne mennyünk messzire)mint egész Magyarországba.és sajnos ezért nézik le sokan.
Rubint...hátmiért hiszi h egy üveg nyitására bicepsz kell?nekem egy kés is elég.oksa h patkány feje van.erről nem igen tehet.(vagy mégis?)de ennyire alpári beképzelt számító szukát még nem láttam.pofátlan.hogy mer így viselkedni más házába...?
Bódi(y)..."addig szép egy nő,míg ki nem nyitja a száját"..na fiúk most az egyszer igazat mondtatok a nőkről:)a másik pofátlan szuka.mit képzelmagáról?köpköd más lakásába.mennyen a disznó ólba azt ott köpködjön.megnézném szívesen a lakását mikor épp nem forgatnak ott...gusztustalan
Bangó Margit...jófej,arany torkú,és kimerem állítani h Magyar Unicum.róla ennyi,de ebbe minden megvan
Én kedveltem Rékát, amikor még sérült gyerekekkel foglalkozott, az jól állt neki (jab, akkor még nem volt a felesége S.N) De ahogy most vielkedik az nagyon gáz, szerintem sokan elpártolnak tőle, azzé egy Kossuth-díjas művésszel így viselkedni......
Szejpítős meg egy buta rib..c és az is marad, ha vega ha nem:)
Mi is megmondjuk otthon, ha nem tetszik a akaja(a csomagolás nem mindegy), de nem fogunk hozzá köpöködni, anyám vert volna szájon...
Hasonló cipőben járok, mint az egyik korábbi hozzászóló. Azért regisztráltam és kerestem meg ezt a fórumot hogy én is kimondjam végre, milyen visszataszító volt a két nő viselkedése ! Legfőképpen Réka volt kiborító, lehet hogy nem jól nevelték, lehet hogy csak jó dolgában már nem tudja, de nem szokás így viselkedni vendégségben?!
A hideg is kirázott, mikor az agyon szoláriumozott hasát mutogatta az asztalnál !!!! Brrr.. Nagyon gáz volt.....
Ganxsta nagyon jó fej volt :D
Nagyjából egyetértek a neg. véleményekkel,mert én szívem szerint elzavartam volna őket haza, hogy otthon játszák nyugodtan a fejüket!
A Rékát eddig sem bírtam, jól mondta a Ganxta, hogy tényleg kevés észt tud osztani :D
Remélem ma helyreteszi valaki a fejüket!
óriási humora van :))
ahogy mondod :)
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?