Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
A nagy Feró biztos kibaszta volna őket!:D
De egyébként ez mindenkinek rosszul esne, van aki képes lenyelni, de ez semmire sem jó...Remélhetjük csak hogy tanultak az esetből a lányok...........:)
Nem veszem bántásnak, ennél okosabb vagyok.:)
De ki tudja mi az igazság? Igazság alatt mit értessz?:) Van e igazság egyáltalán...Felőlem filozofálhatunk erről...szerinted mi az igazság?:)
Te olyan címszavakat hangoztattál itt, mint amiket párt politikai érdekekhez szoktak felhasználni, de ezek nem éltező fogalmak, a magyarságot tekintve...:) érv-ellenérv!:)
"Kedves" vagy....és nagyon jól tudod, hogy nem vagyok hülye.
De ez nem az én dolgom, majd Hoxa intézkedik.
Ez a viselkedés tegnap a "hölgyek" részéről nem korfüggő ,hanem neveltetésfüggő volt!
Ha pedig ezt a viselkedésformát elfogadjuk mert fiatalok akkor frankó kis jövőkép sejlik fel....
Én sem mai csirke vagyok,de még aznap úgy kirúgtam volna őket,hogy csak úgy csattannak.Mondhatom ,az egyszerű cigányasszony Bangó Margit nemesebben viselkedett akkor velük mint sokan viselkedtek volna!!
Hát igen... Ha választanom kellene hogy hol egyek?
Biztos nem norbit választanám választanám vendéglátomnak. Jöhetne a panír, a rizs a hús....
inkább a zabálásba dögöljek bele mint az éhségbe.
Jobb lenne ,ha inkább filmeket csinálnának!
Miért jó nekünk ezeket a szarságokat lesni nap mint nap ! Többre nem képesek?
18 karát???
18 IQ ?
Vagy inkább 18 EQ
A csúnya az egészben az,hogy ezek a "celebek"azok akikkel tömnek minket nap mint nap..
De visszatérve a konkrét mai estére,kicsit szimpadiasra sikeredett,de itt nincs helye faji hovatartozásról beszélni,mert nem a cigányság volt a "setét állat" a héten!
Egyébként akkor fogunk előrelépni ,ha szilikon agyakkal is túrbózzák majd a jövő celebjeit...
Valóban tudják?Akkor csak nem gyakorolják?
Vagy a celebség első szabálya ,hogy légy büdös bunkó,akkor felfigyelnek rád,nem?A negatív hír is hír!
Te biztos nem ismered a mai fiatalságot!
Régen a fiatal korúak Einstein -ek voltak .ügye ?
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?