Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
Az a baj, hogy lassan az ilyen bunkó hirességek lesznek Magyarország szimbólumai. Őket sztárolják akik meg letettek az asztalra Őket akár éhen veszni is hagynák.
Annak két pi..ának meg kár megjátszania magát, ketten együtt nem érnek még nullát sem. Beszélni sem tanultak meg rendesen akkor meg mit akarnak.
Réka azt sem tudta mi az 1-es kód, meg teljes kiőrlés mig Norbika magához nem vette. Gusztustalanok!
Még mindig nem léptetek túl rajta?
Jövő héten kik főznek?
Segítsen már valaki megérteni, hogy Norbinak miként számolhatták el orvosai a billentyűit. Nyíssátok meg a küldött linket. "három szívbillentyűje helyett csupán kettő fejlődött ki, így az elhasznált vér mindig visszafolyik a szívébe. A fitneszguru állítja: mindenre felkészült." Kettő hiányzik? Ez lehet?
A baj csak annyi, hogy a szívben négy billentyű nyit és zár precíz sorrendben, hogy a véráramlást megfelelő irányban tartsa.
Hát szerintem Norbi úr megérdemli Réka asszonyt,ezegyik kutya másik eb...
Bóódi kisasszony pedig asszem pártában marad a nyusziság ellenére hiszen azért a nyuszilányok alapvetően szaporák kellenének hogy legyenek...:D
Kedves Csalánlevél!
Hímnemű vok. Isten ments, hogy a voksomat a "cicababák" mellett tenném le. Jól tudjuk, hogy réka mellett az nem magas norbi tette le a voksot. szilvike mellett senki, ki merné felvállalni, hogy elvegyen egy vegát és a vega világrahozzon egy gyermeket.
Vajon miért szakítottak?
Bódi Sylvi két hónap után szakított barátjával, a modell és kórista Bertram Kamp LeMercier-vel. A modell a Borsnak elmondta, szeretné még élvezni az "életet és a szabadságot", negyvennégy éves barátja viszont már komolyabb kapcsolatra vágyott és a családalapítást is tervezte. Bódi szerint a kapcsolat azért sem működhetne hosszabb távon, mert míg az olasz férfi nyugisabb típus, ő rajong az izgalmas programokért. A modell elmondta, továbbra is tartja a kapcsolatot LeMercier-vel, viszont magánéletéről ezután soha nem beszél.
Te is ugyanolyan rühes vagy, mint az két körömmaca!!
Fúúúj!
Ha ennyire szereted ezeket a "csajokat" vidd mind.Nekik egy a fontos,hogy éljenek jól.
És igaza volt a Bangó Margitnak.Nem a hátuk mögött mondta,amit mondott hanem a szeműkbe.A Kozsoról is annyit, azt sem tudja miért mondják valakire,hogy olyan mint a napraforgó.Hozzá kell tegyem,véletlenűl néztem tegnap az adást.
Huhaaaa megszólalt valami nagy OKOSKA.-)))))
Szeretnéd tudni mi,hogy honnan jöttem,na ezt nem fogod megtudni:-)))))
Ehhez még annyit tennék hozzá,hogy mennyi pénzért turkáltak,és megjátszották a nagyasszonyt.
Elfelejtették honnan jöttek.
SZÁNALMASAK voltak........
Sziasztok!Valóban nem mindennapi volt tegnap a műsor.Csak azt nem tudtam kinézni, hogy mi a fenét keresett Réka azzal, hogy túrkálta a panírt? Vagy sütés után meg lehet állípítani, hogy a panírban fehér lisz volt-e vagy teljes kiőrlésű?????
Margitt egy kicsit megkésett, ott nála a helyszínen kellett volna ezt mindjárt szóvá tenni.Nekem az a véleményem, hogy ha valaki nálunk így evett volna mint ahogy azt és amilyen módon azt a két hölgy tette, háááát..., enyhén szólva is lenéző.Turkálni és mindent megszagolni és fintorokat vágni hozzá...
Kérdezem én, hogy melyik az a háziasszony, aki egész nap ugrál a konyhában és utána így viszonyulnak a kajájához, és nem borul ki??
Ez nagyon csúnya dolog, akkor nem kell megenni, és nem kell elmenni a vacsorára,de nem tórkálni benne mint a kakas a szemétdombon!
És akkor utána megjegyzést tenni a család tagjaira, hogy "annyian vannak mint a 100 tagú cigány zenekar" Ki az az egy szál ember, aki ennyi évesen egymaga helyt tud állni, de úgy hogy 20 fajta kaja legyen, de minden frissen sülve és kitűnően tálalva.Ehhze azért akár hány évesen is fel kell gyürekezni.
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?