Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? fórum

Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)

❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
1995. 4c35511f0b (válaszként erre: 1978. - E71af41436)
2008. dec. 12. 11:27
Igen, ebben igazad van, de akkor is a Réka viselkedett minősíthetetlenül Margittal szemben, nem fordítva.
1994. Laura2 (válaszként erre: 1988. - Igényes)
2008. dec. 12. 11:21

Szia,

sztem ezt írt fel nekik az oldalukra,bár talán ők is tudják, de hát valamiért kell őket sajnálni. Ha így lenne, hogy nagy a baj, mint embert sajnálnám, mindegy kiről van szó. De mielőtt a bulvár lap leír valamit, legalább lenne tisztában az értelmével!

Szilviről még annyit, egy elötted lévő hsz-t olvastam, arra válaszolva: a logopédus már régen rá fért volna! A teste mint egy nehéz bombázó, és igen is kövér! De mivel mindenre húzza a száját, nem is tudom, talán a levegőtől is hízik. Gondolom a képeit szépen retusálják, mert másképp már nem igazán megy. És ne felejtsük el, az a tipus, aki jó helyen volt jó időben.... csúnyábban írva: jó helyen feküdt:-)....

1993. Laura2 (válaszként erre: 1979. - Zuzu6)
2008. dec. 12. 11:15
Én nem láttam a végét, de ahogy a Bódi8y) Szilvi tud beszélni, komolyan pofán tudnám vágni. Rékába pedig hatalmasat csalódtam! Amúgy lehet h kockás a hasa, de a köldöke annyira visszataszító h inkább jobb, ha nem mutogatja a hasát! Tegnap mit egy hülye p...-csa úgy viselkedett.
1992. Ancika (válaszként erre: 1991. - Klimpírozi)
2008. dec. 12. 11:12

de még mennyire :))

ismerten harcias amazonok vagyunk :DDD

1991. Klimpírozi (válaszként erre: 1990. - Ancika)
2008. dec. 12. 11:01
Ancikám, ha ezt velünk teszi a két rinya, tuti kipofozzuk őket a lakásból...nem tévedek, ugye???
1990. Ancika (válaszként erre: 1984. - Igényes)
2008. dec. 12. 10:59
nagyon tetszik és nagyon igaz amit írsz :D
1989. Klimpírozi (válaszként erre: 1984. - Igényes)
2008. dec. 12. 10:55
tökéletes anamnézis:)))
1988. igényes (válaszként erre: 1987. - Tücsimücsi)
2008. dec. 12. 10:43

Lehet, hogy ez csak kacsa, mert Norbi szerinthárom billentyűből neki kettő van csak. Pedig négy billenytyű van a szívben.

A szív ütemesen mozgó izom, amely folyamatosan pumpálja a vért a testben. A szívben négy billentyű nyit és zár precíz sorrendben, hogy a véráramlást megfelelő irányban tartsa. A deformált vagy sérült billentyű nem zár megfelelően, így utat nyit a vér visszaszivárgásának. Ez az állapot a billentyűelégtelenség.Az egészséges szívben két billentyű szabályozza a vér áramlását a felső üregekből vagyis a pitvarokból az alsó üregekbe vagyis a kamrákba. A két másik billentyű hajtja a vért a kamrákból a tüdőbe és a szervezetbe.Az oxigéndús vér a bal pitvarból a kéthegyű billentyűn át a bal kamrába megy. A kamra az aortabillentyűn keresztül pumpálva juttatja el a vért a szervezetbe. Az oxigénszegény vér a jobb pitvarból a háromhegyű billentyűn keresztül a jobb kamrába áramlik, majd a tüdőverőér-billentyűn át a tüdőbe kerül, ahol oxigént vesz föl.A két pitvar-kamrai billentyű, a kéthegyű és háromhegyű billentyű, vékony, rostos szövetszalagokkal, a chordae tendineae-vel, más néven ínhúrral csatlakozik a kamrákhoz. A papilláris izom mentén húzódó ínhúr tartja helyén a billentyűk vitorláit vagy csúcsait. Amikor a kamrák összehúzódnak, a billentyűkre eső nyomás a kéthegyű és háromhegyű billentyűk csúcsait összezárja. Ha nem elég feszes az ínhúr, a billentyűcsúcsok nem zárnak megfelelően és a vér visszaszivároghat. Ezen a példán a kéthegyű billentyű csúcsa előreesik, és nem zár megfelelően. A vér a kamrából visszaszivárog a pitvarba.A két alsó üreg billentyűi, a tüdőverőér-billentyű és az aortabillentyű a pitvar és a kamra összehúzódásaiból fakadó nyomásváltozás hatására húzódnak össze. Ezek a billentyűk is hajlamosak megbetegedésre, így a rosszul záródó billentyűk miatt visszaszivárgás alakulhat ki.Mivel a szívben szivárog a vér, ezért kevesebb oxigéndús vér kering át a testen, ami a szívet fokozott munkára készteti. Ha ezt nem kezelik, a billentyűelégtelenség szívkárosodáshoz vagy további billentyűkárosodáshoz vezethet.

1987. tücsimücsi (válaszként erre: 1984. - Igényes)
2008. dec. 12. 10:27

Off!!!!

A S. család már tényleg nem süllyedhet mélyebbre. Pont most olvastam, hogy Norbikának 3 éve van hátra, súlyos beteg szegényke.....Épp kedves neje undorító viselkedése után kellett egy ilyen hírverés....Pfúúúj!!!!!!!!

2008. dec. 12. 10:25
már nem arról szól ki mit főz hanem arról ki hogyan tudja a másik kedvét szegni (most még finom voltam és nőies)
1985. 2577cdcc12 (válaszként erre: 1983. - 12e44458f8)
2008. dec. 12. 10:25
Mi köze a vegaságnak a "hurkákhoz". Köztudott, hogy nem a húskészítmények hízlalnak. A kenyér, tészta, rizs, süti és társai mind ehetők nekik...
1984. igényes
2008. dec. 12. 10:14

Kedves elöttem véleményt alkotók!

Szerintem nem szabad lesújtó véleményt alkotnotok erről a két hölgyről. Szilvike megszületett és egyre növekedett, majd nővé vált és önmaga mutogatásával sikerült ismertté válnia. Valószínűleg valaki felfigyelt rá és sinre tette. Sokan segítik -helyesen- a hátrányos helyzetűeket. Csak azon csodálkozom, hogy segítői, miért nem viszik logopédushoz. Vannak nagyon szép fotók macskákról egyéb állatokról melyek tényleg szemetgyönyörködtetőek, a fotók megtekintésekor szintén nem jön le, mennyire értelmes az állat. Nem szabad bántani Szilvit azért sem, mert vega létére is látszik, mennyire hízásra hajlamos. Nagyon kell sajnálni, mert élete igen nehéz lehet, képzeljétek el, hogyan ismerkedhet, hiszen hús nem érhet a szájához.

Rékát illene nem bántani, hiszen Norbi a férje.

Ez bizony egy írtózatos nagy büntetés. Szánalmasak, de a TV nézettsége fontos. Azt hittem Győzikénél alább nem lehet senki, tévedtem.

2008. dec. 12. 10:11

Ahhoz képest, hogy B.Szilvia vega,jó "húsban" van!

Kész horror volt amikor Réka megmutatta a hasát, tényleg erre van kereslet?? Gusztustalan:x

2008. dec. 12. 09:51

A Dezsőhöz hasonlóan én is ugy gondolom hogy első nekifutásra nem tudja az ember leirni amit gondol.

Biztosan sokan voltak emberek akik az adás után a világba ordították volna a véleményüket..hát én is

rögtön szaladtam az internethez hogy a müsor honlapján szóljak hozzá...Hát a szokásos téma

megirod a véleményed a moderátor pedig ugy dönt hogy meg semirtad és ennyi. Hozzá teszem trágár nélkül.Hát persze ! Csak küld az 600ft.-os S.M.S

és a pofádat meg fogd be.A pénzed az kell de a véleményedet tarcsd meg magadnak.Ez van!sajnos

De szerencsére rátaláltam erre az oldalra és hát

ha nem is tudunk változtatni egy kicsit megnyugszik az ember ha leirja a véleményét...

2008. dec. 12. 09:51
Elég érdekes a hangszín és a stílus ezen a fórumon. Szerintem attól, mert valaki buta, vagy vega, talán nem kéne így beszélni róla, nem mintha nekem speciel a "szívem csücske" lenne bármelyik is, sőt én sem bírom őket. De én mint egy mezei, nem Kossuth díjas ember, ha meghívok magamhoz valakit, és tudok a "evési szokásairól" azt azért figyelembe veszem... Főleg akkor, ha ennyi segítségem van, és nem egymagam kell megbírkózzak a többféle menüvel...
2008. dec. 12. 09:45
Kimondtad a lényeget, nálad a pont.
1979. zuzu6
2008. dec. 12. 06:57
felhábírító volt a tegnapi adásban a két utálatos nő viselkedése, eddig is utáltam őket, de most nem bírtam nézni, átkapcsoltam, hogy valakinek csak az legyen a problémája, hogy mit egyen
1978. e71af41436 (válaszként erre: 1969. - 4c35511f0b)
2008. dec. 12. 06:30

mondjuk én azt vallom,hogy egy embert ne az érdemrendje miatt ítéljünk meg és ne is az eddigi életvitele miatt,hanem ahogy most viselkedik...

sajnos igaz,hogy ez a két nő ma nem viselkedett sehogy....

2008. dec. 12. 01:11
Még irok 1 pár sort mert még mindég bosszant ez 2 Fa.....Ó!!! Nem értem ,akiről kőztudot,hogy sötét azt minek meghivni a műsorba a nézetség rovására megy ,az tuti,hogy én ezentul elöre megnézem a szereplöket ilyen primitiv mü nök nem fognak hiányozni szerintem senkinek ,a sylvi is már lejárt lemez.kérjenek nyilvánosan bocsánatot igy nem viselkedhetnek 1 KOSSUTH dijas müvésszel ez felháboritó.Lehet ,hogy irigyek a dijra és az elismerésre ,de az igazság az ,hogy felsem tudják fogni ,hogy milyen elismerés ez.
1976. emily32
2008. dec. 11. 23:35
Gyalázatos volt.Beszüntethetnék már ezt a műsort.Vagy itt is meg van előre írva az egész?
1975. gyöngyszemü (válaszként erre: 1974. - 4c35511f0b)
2008. dec. 11. 23:15
:-))
1974. 4c35511f0b (válaszként erre: 1973. - Gyöngyszemü)
2008. dec. 11. 23:07
Az a probléma, hogy a Réka nem a nézettség miatt ilyen buta...
2008. dec. 11. 22:59
Az elején szerettem de egyre sz@rabb!!!!!! Sok mű balhé!!! Nemhiszem hogy így kell viselkedniük hogy nagyobb legyen a nézettség!! Nézném ha normálissak lennének! Már a bemutatót elég megnézzem és eldöntsem hogy nem nézem meg!! :-((
1972. stón
2008. dec. 11. 22:58

A müsor jó!A vendégek?Hát,vagy kellemesen csalodsz,vagy...

Már sok gázos szereplője volt ennek a műsornak,de a mostani...

Bangó Margitnak minden tiszteletem,Ganxta Zolee-neked is,Kozsó-sokkot kapot a wasabitól,Silvy-hát...nem tudom/gáááz/,"KEDVES"Réka-ha valaki még nem utálta meg a szigetes műsora után,akkor most gondoskodott arról,hogy minden ép eszű ember leírja!!!!!!Jó éjszakát!

1971. fammim
2008. dec. 11. 22:17

Megnézem,ha tehetem.Feltéltelezem a müsor szerkesztőnek az alap gondolata adecember 11.-i adásban nagyon nem valósult meg.

Ennek okát én a két "hölgy"ben látom.Sajnálatos,hogy ahelyett ,hogy kikapcsolódást -uj ismeretet kaphattunk volna,ha Ők nincsenek ott.Javaslat: meg kell válogatni a vendégeket.

Alapvető igény ,ha meghivnak valakit az a vendégjoggal nem élhet vissza.Nem sértheti vendéglátóját-bárki is az-ha már el ment hozzá.

Ha nem akar enni tegye ezt csendben.

Felháboritó,igazságtalan és gusztustalan amit a két vendég művelt.

Leirom-hátha tudnak olvasni

1. Tiszteld vendéglátódat,ha betetted lábadat az otthonába.

2.sértő megjegyzést akkor sem tehetsz,ha Te--Ti-- legalább olyan inteligens vagy -mint aki asztalához ültetett.Adott esetben ez Makó és Jeruzsálem.

3 Önkontroll-nem csak a napi megjelenéshez.

4,tanácsadót javaslok mind a két nőnek viselkedés alapvető elsajátitásához.

5.A jó izlés mindkét nőtől megköveteli a bocsánatkérést-nyilvánosan a művésznőtől-miután a sértés is nyilvánosan történt.

6.Saját vélemény.A sáros cipője sarkához nem ér fel sem Réka sem Szilvi.Undoritó amit csináltak-Réka nem alkalmas szereplésre-modora-.stilusa -n agyon el van szállva Szilviről nem tudok semmit -és ez igy marad-nincs ami ép eszű ember érdeklődését felkelthetné.Kettőjük között Réka mélyen a béka feneke alatt van az inteligecia hányadosa nem mérhető.

A müvésznőtől magam és jóérzésű társaim nevében kérek elnézést,és kérem még csak ne is bosszankodjon-a szinvonal alatt viselkedő lányok miatt. Csak csukja be ajtaját előttük.

1970. Petra3
2008. dec. 11. 21:39
Okádékok voltak, igaz csak itt-ott figyeltem. Tudjátok..? Kifejezetten csúnyákká váltak a szememben. Mint a Hamupipőkében a két bibircsókos mostohanővér. Még annál is rosszabb. Picsajátszó műpicsák.
2008. dec. 11. 21:29

A héten néztem bele először ebbe a műsorba, kár volt...nos a Rékát eddig is utáltam, de amit itt művelt az minősíthetetlen!

Lehet szeretni/nem szeretni B.Margitot, de SENKI nem viselkedhet így egy Kossuth-díjas emberrel!

Mit tett le az asztalra a Réka, hogy ezt megengedi magának? Undorító.

1968. 9a46bc4b75 (válaszként erre: 1967. - Tücsimücsi)
2008. dec. 11. 21:20
tücsimücsi Külömben igazad van csak idegesit ez két mű nő.
2008. dec. 11. 21:14

Dezső, egy kicsit finomabban...igazad van amúgy.

Ez a Réka olyan ijesztően ronda, ha éjjel elémállna és kivillantaná a fogsorát esküszöm szörnyethalnék....

Bódit nem is minősítem.

Margit pedig egy úrinő.

2008. dec. 11. 16:16

Jobban hangzana, de nem így van...

Viszont néha egész hangulatos, akkor tetszik, és szivesen nézem. Ha meg cirkuszos, azt nem szeretem.

Én az unalmas műsorokat kedvelem... :P

❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook