Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
Na ezt lehet egy normális véleménynek nevezni !
Ez olyan vélemény amit az erkölcsösen írtak.
Egyet értek az eddig itt elhangzott véleményekhez, és még annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy sajnálom hogy azért mert Bangó művésznő őszintén kimondta az érzéseit,még a végén őt fogják támadások érni, és még őt titulálják méltatlannak a "vendégszeretetre... mert Kozsó vendéglátását sértette -de itt már ne is beszéljünk arról hogy Kozsó , Fosó, mekkora álszent, képmutató..., előadja itt a nagy szeretet...az ő vendég szeretét nem sértheti senki, de ő finnyáskodhat kislány módjára más családi házában...!
Még nagyobb tiszteletet érdemel Margit, amiért nem állt be a SORÁBA ezeknek a felkapott , képernyőre feltett sztároknak vagy miknek titulált szerencsétlenségeknek( legalább az idősebbekben még meg van a képesség az őszinteségre, ez az ami hiányzik a magyarokban, mindig csak az áskálódás, kibeszélés, rosszindulat...,elszomorító meg az is hogy tényleg ezek a nagy észkombájnok fel sem fogták hogy mennyire megsértenek ezzel az otromba viselkedéssel másokat, és mindenki ezt nézi a Tvben...szörnyű...remélem ez a kaja kiköpősdi nem válik a magyar ember szokásává, elég hiányos neveltetésre utal...-vagy ez is csak valami felvett nyugati póz a sznobság jegyében...ILLEMTANT RÉKÁéknak!:)
Sztárok közé emelkedett !
Pedig szinte gyerekkorom óta nem is lehetett hallani felőle !
Publist!
Kérlek bővebben írj és ne egy mondatokat, szerintem könnyítenéd a levelezést. Nem haragszol?
Ja és Bangó is beszált a bizniszbe !
Akkor mit sír .? Maradjon a háttérben mint eddig és akkor nem érik ilyen atrocitások .
Így jobban fogy az ő lemeze is !
NA JÓ ITT MINDENKI AZONNAL ABBA HAGYNI !
GYEREKEK....HOXA VAGYOK !
Kedves Publist!
Teljesen fehér vagyok és magyar. Ténylegesen tisztelnek ismerőseim és barátaim. Engem Bangó Margitban az ragadott meg, hogy kiismerte a két hölgyet. Nem kellett hozzá sok ész, mert adták önmagukat, primitívségüket. Hidd el nálam nagyobb magyar kevés van, de B. Margitot tisztelem. A pocakos B. Szilvi ellen sincs kifogásom, miért lenne, Réka pedig egy aranyos nemtudomki.
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?