Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
Tartom magam az előző véleményemhez!
Nem akkora bunkó Gangszta Zoli, hogy ki tegye a beiglit az udvarra, ahol a kutyák voltak!
ESEMÉNY kellett! Hátlett!
Ami a legjobb "fejeket" illeti.
Bangó Margit nem igazságosan nyert, mert tudta, hogy Kozso lefőzte őt, s inkább kiverte a dilit.
Igaza van az előttem szólónak, így volt megjátszva.
Regina volt a nyerő, csak a Bangó néni valahogy lenézi a fiatalokat.
S ami az intelligenciát illeti --Gangszta Bejglijét illetően , mennyit kell megenni a kutyának a bejgliből, hogy tálalható legyen?
A stábnak megkellet volna még hívnia Nagy Ferot, hogy teljes legyen a kulturált csapat.
AZ EGÉSZ VILÁG!
Ezt így kellett megjátszani, így kellett, hogy történjen nem másképp!
Ez az én véleményem! Üdv.
Valóban, ezen a héten voltak a leg jobb "fejek", akik mellé még inteligencia is párosul. Éppen ezért nem hiszem, hogy ezek az emberek, bármelyike, ne értette volna meg, hogy -karácsonyos ételeket- kell készíteni.Ugyan-is ide nem tartozik a csirke szárny, paprikáskrumpli, /az magán ügy hogy valakinek karácsonykor azt készítenek, amit nem hiszek hogy így van!/.Szerintem a versenyzők is maximálisan tisztában vannak azzal, hogy melyek azok az ételek, amelyeket karácsonykor főzünk, vagy főznek szüleink.
Én elgondolásom szerint: SZÍNHÁZ
Bangó Margitról megvan nekem is a véleményem.
Nem tud veszíteni...azért lepontozni Reginát, mert a saját kedvéért megfőzte azt a paprikás krumplit amit az édesanyja náluk karácsonykor az ő kedvéért elkészít....no comment.
Ki mondta, hogy enni kell belőle?????Mellette még volt elég karácsonyi étel vagy rosszul látom???
Meg ez a szájra puszi körbe karikára...pfújjjj.
Nálam Regina vitte a prímet.
Igaza van az "alattam" szólónak, Bangó Margit is megéri a pénzét, valszeg ő is azon emberek táborába tartozik, aki nem tud veszíteni. Ebben a körben pedig biztosra veszi a győzelmét. Könnyű úgy egy 15 ételbőlálló menüsort produkálni, ha segít az egész "pereputty".
Regina velóban nagyon szimpatikus, szerény és szép lány! Én neki drukkolok!
Sziasztok!
A mai adást nem láttam, mert mindig a neten nézem vissza.
Meg kell mondjam, Dukai Regina előtt le a kalappal. Kedves bájos, jól főz, nem játsza meg magát, és szerénynek is tartom. Soha nem hallottam hírverést affelől, hogy ő hogy él, vagy milyen házban lakik, mert valljuk be, nem mindennapi kis lakban.
Most írom, amiért feljöttem.
Bangó Margitot, nagyon tisztelem, kedvelem, de az a bizonys vér és rafináltság, ravaszság benne van. Na meg a büszkeség.
Undorító, és megbotránkoztató volt, amit a 2 hölgyemény a vacsoráján művelt, de...
azért őt sem kell az egekig emelni. Nem tisztességes, és igazi rafinált sunyi vér folyik benne.
Nem tetszik az, hogy mindenkit leszól, mert valljuk be, nem sok bizalmat szavaz az embereknek, a főzés terén.
Pl. Dukai Regina.
Közel nem 3 pontos volt a teljesítménye, hanem legalább 4.
Minden jó volt, jól érezte magát, evett mindenből, mégis 3 pontot ad.
És ez nem szigorú pontozás, mielőtt valaki félre értené.
Ha szigorúan pontoznánk, akkor nála is lehetne miért levonni tizedpontokat, és nem 5-ös lenne a teljesítménye, de ugye vannak dolgok, amik felett fejet hajtunk.
Pl. nekem soha nem tetszett a tálalása, mert nem az én ízlésem, ettől függetlenül ezt nem venném mínusznak hiszen különbözőek vagyunk.
Azért 2 ponttal kevesebbet adni, mert a paprikás krumpli nem Karácsonyi étek, hát valljuk be, elég átlátszó, ergó, direkt alul pontoz, hogyha valami gixer is csúszna be, és valaki nem ad neki maximális pontot, azért még komoly esélye legyen a győzelemre.
Én nem mondom, hogy rosszul főz, hisz nem próbáltam, de azért mert valaki 40 éve főz, és cigány, és elviekben a vérében van a jó ízzel való, tutti főzés, nem biztos, hogy ez így is van, és nem biztos ez másnak is az ízlése.
Mert ugye, ő azzal is szokott érvelni ha kevés pontot ad, hogy nem az ő ízlésének megfelelő volt.
Ez így is van, ezért lehet kevesebb pontot adni, de megagyok róla bizonyosodva, hogya valaki neki nem a maximálisat adná, fel lenne magában háborodva, merthogy az nem lehet, hogy egy romaasszony főztje, ráadásul aki 40 éve főz, az ne tessen valakinek.
No, jó hosszú lettem, de azt hiszem, érthető amit írtam.
Ahogy Bangó Margit én szerintem kőkeményen taktikázik, és titkon elvárja hogy ő nyerjen és őt tiszteljék a fentebb leírtak miatt, és megszavazzák az év szakácsának, úgy tökéletesen tisztelendő pl. Dukai Regina azért mert ennyi idősen, úgy főz, ahogy, meg olyan az egész lénye, amilyen.
Szóval ő ugyanúgy, komoly esélyes a győzelemre, és drukkolok neki.
Meg a többieknek is.
Ja, és ha Bangó Margitnak lett volna tartása, és becsülete, nem vállalja el a döntő szereplést, mert hamég mondjuk kicsit magasabb ontokat is kap,akkor is Kozsó nyert volna, mert magasan az ő főztje ízlett mindenkinek a legjobban.
Bangó Margit kitett magáért, 40 éve főz, de akkor is, abban a fordulóban alul maradt és kész.
Ízlések, és pofonok.
Csillus
Mekkora a különbség Rubint Réka, Bódi Szilvi és Dukay Regina között?
Dukay Regina 5
Bódi Szilvi O, Rubint Réka 0
Jól látom?
5 és 00
Hali!
Megtudná nekem mondani valaki, hogy amit Dopeman öccse gitározott zenét ki az előadó és a szám címe?
Előre is köszi!
hááát, én elolvastam, és még mindig az a legelszomorítóbb, hogy ezek ketten tényleg nem látják, nem értik, mikor viselkedett Réka tiszteletlenül, felháborítóan...
(de azt legalább megtudtuk, mi mindent elért. vicc.)
Köszönöm az unfot, ezek szerint nem én kerestem rosszul az említett momentumot. :)
Nem akarok senkit védeni, vagy támadni, de nem szeretem az ilyen városi legendákat.(Valaki hallotta, ...)Mindenki csak egy kicsit mondja másként, mint, ahogy hallotta, és mi lesz belőle? :/
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?