Mi a legjobb a száraz repedezett sarokra? (tudásbázis)
Nekem a munkahelyemen váltópapucsom van :)
És mindig kinevetnek a kollegák,amikor munkaidő után viszem a ksi törölközőm és felfrissítem magam és még a lábam is megmosom :)
Mikor hazaérek az az első ebben a melegben,hogy szépen lezuhanyozok és bekenem a lábimat vagy sima babakrémmael de használom a canestent is,bár nem mindennap.nincs gombás körmöm és nem repedt a sarkam. Bár szoktam habszivaccsal dörzsölni is,mert a súlyom azért le tudja strapálni a lábam rendesen...
a saru se semmi!
egész nap a lábán van, izzad, vonza a port, és aztán lerongyolja az amúgy kifogástalan nőt!
BOCS DE ez a fixa ideám.....
ha nő akkor áplot sarok, nem bírom látni hogy ápolatlan.....
lehet hogy láb fetisisiszta vagyok:))))))
a javítgatást pedig nem bírom:))))))))
De létezhet gomba nélkül is, bár tény és való, hogy a berepedezett avagy száraz sarok lehet gombásodás IS. Nekem is bőrgyógyász mondta, bár más jellegű problémával kerestem fel (messze áll a lábamtól :D), de beszédes kedvében volt.
Amúgy nem feltétlen kell 2-3 hónapos kezelés, azaz nem kimondottan bőrgyógyászi, lehet már lábgombásodás elleni kenőcsöket kapni, azok tökéletesek rá.
egyrészt: egy beszélgetés nem "mélyreszántó", ahogy te írtad, hanem mélyenszántó...
másrészt: megértettem, nyugi:)
a repedezett saroknál azért van csúnyább látvány is, nem olyan komoly téma ez, hogy ilyen indulattal nyilatkozz.
csak lazán:)))))))))))))))
pedig hidd!
pár hónappal ezelőt folytattam mélyreszántó beszélgetést, egy bőrgyógyász kucsaftommal, az ápolatlan, és gusztustalan, szétrohadt sarkakról!
akkor mondta el azt, amit leírtam!
ha ő hazudott akkor én is!
száraz repedezett sarok nem létezik!
gombás fertőzés viszont igen!
a repedezett sarok egyfajta gombás fertőzés eredménye, aki reszeli*/ gusztustalan!!!*/ az nem tesz mást mint mégjobban segít a gombának az új vadászterületek kiaknázásában!
egy jó bőrgyógyász 2-3 hónap alatt megoldja ezt a problémát, és onnantól reszelni tilos!
lehet viszont fürdés után durva frotír törölközővel dörzsölni, és aztán krémezni!
További ajánlott fórumok:
- Extra száraz bőr ellen mi a legjobb megoldás?
- Melyik a legjobb testápoló száraz bőrre, amely kevésbé tartalmaz vegyi anyagot?
- Melyik balzsam vagy hajpakolás a legjobb száraz, töredezett, sprőd haj ellen?
- Kirepedezett nagyon száraz sarokra mi a leghatásosabb?
- Melyik a legjobb kézápolószer száraz, berepedezett bőrre?
- Mit tegyek? száraz és repedezettek a pici lányom körmei?!