Mennyibe kerül egy szülés Budapesten? (tudásbázis)
Hja aki szerint gyerek nem maradt benn stb... A szules azert egy veszelyes uzem. Mindenki felmerheti a sajat kockazatat. Nekem volt komplikacio, es nagyon jovolt hogy ott volt a szuleszno aki mindenrol tudott.
Ha nagy baj van, osszeszalad az ugyelet ugyis, de akkor is az informaciok szamitanak.
Eleg sok problema elkerulheto igy. Ha van mibol sporolni, en tuti nem az egeszsegen tennem.
Ha maganhoz jarsz, akkor keszenleti dij, vagy vmi neven konkret ar lesz. Nincs kiirva? Kerdezd meg a dokit egyszeruen.
Nekem vegul csak gondozodokim volt. (Nem a doki hibaja) es meg egeszsegpenztatas szamlat is kerhettem akar rola.
Ilyen zsebbe verzioba azert mem mennek vele. Ez mar eleg rendezetten megy azert joideje. A szuleszno is tudott siman szamlat is adni
Szia
Általánosan a tarifa,ha magánba 25000/vizsgálat,a szülés 250000ft+a szülésznőnek 125000ft.
Nem igazán lehet már csak egyiket,vagy csak másikat felfogadni.
Én véleményem... Egy gyerek se maradt még bent,kár ekkora összegeket kifizetni.
Amikor én voltam terhes, hazajöttem szülni.
Az aktuális kórház összes nőgyógyászát ismerem, ha más nem, futólag vagy hírből.
Volt fogadott orvosom, az, akihez kamaszkorom óta jártam itthon.
Fontosnak tartottam, hogy biztonsagban érezzem magam és a gyerekemet.
Ugyanúgy borítékoztam, amikor családtagot műtöttek, és igen, fogok is, mert megtapasztaltam, mekkora különbség van sztk ügyelet és fogadott orvos között.
Ez a sajnálatos helyzet nem az én szégyenem, és egyáltalán nem értem, miért kell lehülyézni valakit azért, mert úgy gondolkodik, ahogy.
Én sem kommentálom azokat, akik sorbanállnak az sztk rendelés előtt, mert bár jutna rá, sajnálják a doki zsebébe tolni.
Akinek volt már rossz tapasztalata, vagy megér neki 5000.- Ft ot, hogy egy héten belül, rövid (nem fél napos) várakozással bejusson egy vizsgálatra, az semmivel sem hülyébb, mint az, aki másra költi inkább a pénzét.
Én az éppen akkor ügyeletes orvosnál szültem. Ingyen. Még is megszületett mindkét gyermekem.
Ez valami hobbi hogy ennyire szabadulnátok a pénzetektől?
További ajánlott fórumok:
- Dr. Herczeg Szabolcs szülész-nőgyógyász orvosról tudtok valamit? Budapesten a Róbert Magánkórházban dolgozik
- Természetes szülés párti, jófej dokit keresek Budapesten. Kit ajánlasz?
- Tud valaki katolikus szülész-nőgyogyászt Budapesten?
- Hol lehet Budapesten Gruyère sajtot kapni? És kb. mennyibe kerül?
- Tudja-e valki mennyibe kerül Budapesten 1 kilowatt áram, 1 köbméter gáz és 1 köbméter víz?
- Mennyibe kerülhet Budapesten a repülőtérről a Délibe az út taxival?