Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Dr. Herczeg Szabolcs szülész-nőgyógyász orvosról tudtok valamit? Budapesten a Róbert Magánkórházban dolgozik fórum

Dr. Herczeg Szabolcs szülész-nőgyógyász orvosról tudtok valamit? Budapesten a Róbert Magánkórházban dolgozik (tudásbázis kérdés)

2017. júl. 11. 00:22
1995-ben fiam és 1999-ben lányom született. Mindkét gyermekem Herczegh doktor segítségével jött a világra. Egy maximálisan odafigyelő, jó szakembert ismerhettem meg a doktor úrban. Annál is inkább, mert mindkét gyermekem közel 5kg volt, de Herczegh doktor segítségével normál úton sikerült megszülni őket. Ha lett volna harmadik gyermek, biztos, hogy őt is a doktor úrnál szültem volna. Azóta is hozzájárok. Tavaly nőgyógyászati műtétem volt, a doktor úr műtött és a műtét tökéletesen sikerült. Személy szerint én nagyon elégedett vagyok és rendkívül hálás. Egy emberséges, hozzáértő, lelkiismeretes orvos, aki évek távlatából is emlékszik mindenre, mindig képben van és azonnal segít, félretéve bármit! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
27. Jenga
2016. jún. 21. 20:13
2012. aug. 20. 14:03

Herczegh doktorhoz már több, mint 6 éve járok. Nem akart összejönni a baba, ezért segítséget kértem Tőle. Lombik programokon vettem részt, közben volt műtétem és vetéléseim is. Nem a legegyszerűbb 6 év volt az életemben... A családomon kívül Ő állt mindvégig mellettem. A műtétem után, mikor ébredeztem a kórházban, az ágyam mellett állt - csak látni akarta, hogy rendben vagyok...!!!!- (ja, és nem volt ügyeletes, és 0 Ft-ot fizettem Neki!!!), a kapcsolódó kivizsgálásokra eljött velem, együtt ültünk a várókban majdnem egy délelőttön keresztül ( 0 Ft-ot fogadott el!), biztatott, mindvégig támogatott. A lombik programot vezető orvost rendszeresen hívta, volt bent nála konzultálni velem kapcsolatban úgy, hogy akkor erről nem tudtam. A 6 év alatt bármikor hívtam, képben volt, mindíg segített. A szükséges kórházi beavatkozásokat szakszerűen, hibátlanul végezte el.

Most augusztusban szültem Nála a kisfiamat. A szülésnél minden rendben volt, nagyszerű munkát végzett. Amég a kórházban voltam, minden reggel bejött megnézni, megvizsgálni (hétvégén és akkor is, amikor nem volt ügyeletes!).

Csak óriási szeretettel és nagy tisztelettel tudok Róla beszélni, mert EMBER A SZÓ LEGNEMESEBB ÉRTELMÉBEN ÉS KIVÁLÓ SZAKEMBER IS!!

25. Penny
2012. júl. 6. 16:55

A nővérem első szülésekor ő volt ügyeletben a MÁV-ban, tehát ő vizsgálta meg. Kijelentette, hogy 4 ujjnyi a tágulás, azonnal szülünk! Szerencsére tesóm kötötte az ebet a karóhoz, hogy várják meg a saját orvosát. Ez volt a szerencséje. A gyerek úgyanis faros volt és a kedves doktor úr nem vette észre! Akkor ott nagyon lebaszta a főorvos.


Én egyébként sem tudnék egy olyan orvosban megbízni, aki mellett a saját kórháza sem állt ki. Kirúgták, mert tudták, hogy alkalmatlan. Sajnálatos szerintem, hogy még mindig praktizálhat!

24. Ladybird12 (válaszként erre: 23. - Anita0211)
2012. máj. 28. 11:42
Maximálisan egyetértek :)
2012. máj. 24. 16:13

Sziasztok!

Édesanyám nagyon régóta hozzá jár!Én 2005 óta ismerem és 2007ben szültem meg nála a fiamat,a hugom tavaly nála szülte a kislányát,én a második gyerekemet és hugom is nála fogjuk megszülni,mert én 100%osan megbizom benne,nagyon segitőkész,nyugalmat sugároz,szeretek hozzá járni,lelkiismeretes.Volt hogy hajnal 2kor hivtam fel mert nem jol éreztem magam és felvette a telefont megnyugtatott,elmagyarázta hogy mi történik...Én csak ajánlani tudom!Szerintem mindenki ismerje meg mielőtt ítélkezik,minden orvosról írnak jot és rosszat is,de nem minden igaz!

2011. aug. 11. 11:31

Most, hogy így utólag visszaolvasom a hozzászólásaitokat...lehet előre kialakítottam vele szembe a szülések kapcsán egy rossz képet!!!

Tényleg nem árt ha valaki jókat is hall róla, akkor menjen el hozzá, ismerje meg, és majd úgy döntsön!!!

21. szandianya (válaszként erre: 8. - B6c82a1307)
2011. aug. 11. 11:26

A MÁV-ban dolgozott, és utána került a Schöpf Méreibe!

Én találkoztam is vele személyesen, és ezáltal az első benyomás nagyon szimpatikussá tette! Kedves volt, segítőkész....de szülni én sem szülnék nála, hiszen hallottam, hogy hogyan indította be a szüléseket!!!!

2011. júl. 28. 14:34
Egyik ismerősömnek császár után szétváltak a méhén a varratai.
2011. jún. 19. 18:18

Sziasztok,

ugyan még nekem nem aktuális, de mennyit kér egy szülés levezetéséért? Mert majd amikor aktuális lesz én is nála szeretnék szülni.

18. Sonnyh
2011. jún. 15. 11:51
Sziasztok!Még a MÁV körházban 1999-ben nála szültem.Több mint 60km-ről utaztam hozzá rendszeresen .Pedig abban az időben még autónk sem volt.Nekem a szülésről is csak szép élményeim vannak,ami neki is köszönhető.Maximálisan elégedett voltam mindennel!Csak ajánlani tudom!
2011. jún. 10. 17:04

Sziasztok.

Csatlakozom az előttem szólóhoz,én 10 éve lassan,hogy hozzá járok,és persze én is tudok a perről,ettől függetlenül nem törődtem vele,mert mindig figyelmes,segítőkész és nem cserélném le.Olyannyira,hogy kb. én is 6 hét múlva szülök nála,és nem izgulok hogy jaj mi fog történni,maximális bizalommal indulok neki.És még valami,a terhességem eleje,az fenyegető vetéléses volt,és még Ő hívott sokszor,hogy minden rendben van-e.Nem gondolom,hogy sok orvos megtette volna.Csak ajánlani tudom.

2011. jún. 9. 17:54

szia


én most fogok nála szülni kb 2hét múlva.:)

Nagyon elégedett vagyok az eddigi munkájával. Mindig kedves és figyelmes. Ha valami kérdésem van arra nagyon részletes és alapos választ szoktam kapni. szóval csak jókat tudok neked írni róla. A klinika ahol pedig dolgozik szerintem a magánkórházakhoz képest nem olyan drága és kedvesek az ott dolgozók.

2011. máj. 27. 11:03
Sziasztok, tegnap voltam Herczegh dr-nál, és ha valakinek esetleg kétségei lennének, és szívből ajánlom mindenkinek. Számomra nagyon megkapó és megnyerő személyiség volt, kedves, aranyos, határozott. Azt hiszem megtaláltam az orvosom :).
14. b6c82a1307 (válaszként erre: 11. - K.eva75)
2011. máj. 21. 17:31

Kedves k.eva75!

Köszönöm a kimerítő választ, jövő héten megyek hozzá. Kíváncsi vagyok nagyon rá, hogy milyen lesz. Párszor váltottunk e-mailt, abban mind nagyon szimpatikus volt.

Majd megírom a véleményemet róla.

13. hnora
2011. máj. 12. 23:18
Eszter, ha már eldöntötted, hogy elmész hozzá, hát menj, és nézd meg. Én voltam a perén, hát nem volt túl szimpatikus. Én tuti nem szülnék nála. Mondjuk mindenkinek másra van szüksége a szülésnél, nekem jobb volt, hogy egy szülésznő és egy női orvos volt ott a férjemen kívül, s olyan érzésem volt végig, mintha a barátnőim jöttek volna át, hogy segítsenek nekem világra hozni a lányom. Mindenképp férfi orvost akartam, nem így alakult, most már el nem tudnám képzelni másként a következőt se :D
12. k.eva75 (válaszként erre: 11. - K.eva75)
2011. máj. 12. 17:35

Bocs, rosszul írtam:

Nem a terhességem utolsó harmadában, hanema terhességem utolsó hónapjában!

Bocs!

2011. máj. 12. 17:33

Szia! Én nála szültem és MAXIMÁLISAN (!!!) meg vagyok vele elégedve. Én akkor kezdtem el hozzá járni, amikor javában folyt a pere. Megkérdeztem róla (hisz a bíróságon is meghallgatják mindkét félt). Elmondta őszintén az ő verzióját és engem meggyőzött: Ártatlan!!! Amúgy abból az időből két barátnőm is szült nála, ami miatt a per lett. Nekik nem volt panaszuk, sőt, az egyik szülése éjjel 2-kor indult meg és a doki előbb bent volt a kórházban, mint ők, pedig nem volt ügyeletes. Amúgy igen, a MÁV-ból "bukott" felfelé és átkerült a Schöpf-Mereibe, most pedig a Róbert Károlyban van. Én kb. 7-8 éve járok hozzá és 2 és fél éve szültem nála. A szülés előtt volt Bartholini cisztám, ami háromszor újult ki. Hol vasárnap, hol ünnepnapon, hol a Schöpf-Merei napokon. Ő mindhárom alkalommal azonnal rohant, nem számított, hogy hétvége volt, halottak napja, vagy épp kórházi kötelező ünnepség. Értem tett, mégpedig rengeteget és ezzel bizonyított: lelkiismeretes és nagyon jó orvos. Nem kérdés, hogy bárhol és bármikor kiállnék érte. Azóta már három barátnőmet is elvittem hozzá, volt, aki már szült is nála azóta. Én pedig továbbra is ezt teszem: akinek csak tudom, ajánlom, mert véleményem szerint megérdemli. ... és egyáltalán nem a pénzre megy, ezt is tapasztalatból mondom. A terhességem utolsó harmadában már csak 1/3-mad pénzt kellett fizetnem, mint a kiírt ár.

De szerintem is, menj el, nézd meg, hogy milyen és majd a tapasztalatod alapján eldöntöd. Szerintem nem fogsz csalódni! Szia

10. b6c82a1307 (válaszként erre: 9. - Judy1974)
2011. máj. 11. 15:02
Köszönöm szépen a korrekt választ.
2011. máj. 11. 12:16

Szia! Én még a mávos időből ismerem. az első terhességemnél ő volt a választott orvosom. Sajnos az a terhesség elvetélt, és a vetélésemnél nem tapasztaltam a kellő odafigyelést és empátiát nála, konkrétan amikor elkezdtem vérezni és felhívtam szó szerint lerázott, hogy menjek be az ügyeletre. Ott "befejezték" a terhességemet és ő még csak be sem jött. Csak másnap, amikor ki is adtam az útját.

Csattanó: következő terhességemnél azt a dr-nőt választottam, aki az elsőnél az ügyeletes volt. Hozzá jártam végig, nagyon meg voltam vele elégedve, viszont a lányom júliusra volt kiírva, és amikor megindult a szülés, az én dr-nőm épp nyaralt. És ki volt az ügyeletes a kórházban???

Herczeg Dr. Természetesen megismert, nagyon rendes volt velem, még poénkodott is, hogy na lám, mégis együtt szülünk. Itt már nem tudok róla rosszat mondani. Lehet, hogy az első vetélésemkor is én voltam túl érzékeny, de több figyelmet vártam volna el tőle.

Szerintem menj el hozzá, ismerd meg, utána dönts!

Sok sikert és jó egészséget nektek!

2011. máj. 11. 10:31
A cikk a MÁV kórházat írja, közben én úgy tudom, hogy ő a Schöpf-Méreiben dolgozott, amíg azt be nem zárták,azóta pedig a Róbert Magánkórházban. Akkor lehet, hogy nem is egyről beszélünk?
7. b6c82a1307 (válaszként erre: 6. - Macskossz)
2011. máj. 11. 10:20
Szia, ebben igazad van. Én nem gondolom,hogy felkapott, nekem a kozmetikusom járt hozzá, ő meg volt elégedve vele, azért gondoltam, hogy hozzá megyek én is.
6. macskossz (válaszként erre: 3. - B6c82a1307)
2011. máj. 11. 09:23

De nagyon sokmindent lehet róla találni a neten:

[link]

A kommenteket a cikk alján mindenképpen olvasd el!

Én a helyedben messziről elkerülném.


Amúgy Kecskeméten a kórházvezető főorvos is olyan volt anno, hogy mindenki hozzá akart járni, de manapság nem találsz olyan nőt, aki jó szívvel jött el tőle. Pl. rengeteg nőt "kipakolt" indokolatlanul, csakhogy több legyen a zsé, meg a beavatkozás, hogy a kórház is több pénzhez jusson!

Úgyhogy az a tény, hogy egy orvos felkapott önmagában még nem bizonyíték rá, hogy jó orvos is.

5. b6c82a1307 (válaszként erre: 4. - Hnora)
2011. máj. 11. 08:35
Még nem. Egyelőre csak elmenni hozzá rutinvizsgálatra. Aztán ha nekem is szimpatikus,akkor majd szülni is.
4. hnora (válaszként erre: 3. - B6c82a1307)
2011. máj. 10. 21:39
Szülni szeretnél nála?
3. b6c82a1307 (válaszként erre: 2. - Hnora)
2011. máj. 10. 18:28

Beírtam, de nem írnak semmit.A telefonszámát,e-mail címét meg lehet nézni, meg vannak a tárgyalásra utaló dolgok, de konkrétan nincsen semmi.

Nekem a kozmetikusom ajánlotta, ő nagyon meg van elégedve vele.

2011. máj. 10. 17:30

Nem akarok üzletrontó lenni, de ő az, aki ellen büntetőeljárás indult, mert egy szülő nő meghalt, egy másik pedig elvesztette a méhét a kezei közt. A vádirat szerint az általa vezetett szülések fele!!! az ügyeleti idejében történt, csak nem tudták bizonyítani, hogy ő időzítette így őket...

Írd be a gugliba a nevét, s tuti egy csomó cikket találsz erről az esetről...

2011. máj. 10. 16:32
Dr. Herczeg Szabolcs szülész-nőgyógyász orvosról tudtok valamit? Budapesten a Róbert Magánkórházban dolgozik

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook