Melyik kórházban, kinél szültél? (beszélgetés)
Hú,tényleg,ennyire szita lenne az agyam?Tudtam,hogy valamelyik fórumon találkoztam a nickeddel,de nem jutott eszembe,hogy ott:-)
A császár után a 2 szülésed sima volt?Kazacsay dr.-ról jókat hallottam én is,személyesen 1× láttam.Gyerkőckéim,nagylányom 14 múlt dec.-ben,kisfiam 4 múlt jan.-ban,pici lánykám meg 22.-én lesz 20 hónapos.
Dokiról,semmi pénzért nem mennék át máshoz én sem,annyira hozzá szoktam,hogy ő a dokim,meg nagyon elégedett vagyok a munkájával,s mint egy emberrel is,szeretem,hogy megfontolt,alapos,nem beszél mellé semmiben.
Igen,Veled beszéltük,h szívesen visszaköltöznél a Széchenyibe.
Akkor Neked szerencséd volt h beindult hamarabb a babókád:)Az első szülés császár volt,azt ő csinálta,a kisfiam aug végén született,pont külföldre ment,a picim meg aug elején,akkor meg a rendes szabiját töltötte.Mindkettőnél a Kazacsaynak adott át.Ő is nagyon rendes volt,De maradok inkább Steinmetz doktornál.
Hány évesek a gyerekek?
Szia!
Nagyon szeretem én is,nagyon remek doki,én is csak ajánlani tudnám bárkinek is!:-)S abban a városban laksz,ahol rendel?Ezt jó titokzatosan kérdeztem:-))Harmadik szülésemnél akkor nősült szombaton a fia,mikor vasárnapra ki voltam írva,nekem is mondta,hogy átad valakinek,ha akkor szülünk,de mondtam neki,semmi esetre nem akarok másnál szülni,s megoldottuk volna:-)))De azon a héten szerda éjjel már masíroztunk is be 3 perces fájásokkal:-)
Szia!
Én is Steinmetz doktorhoz járok mostmár lassan 14 éve,és azóta is nagyon meg vagyok elégedve vele.Én is tudom ajánlani annak aki még keresgél.
Sajnos a második és harmadik szülésemnél szabadságon volt,a Kazacsay doktornak adott át,semmi gond nem volt.
Két helyen szültem,mindkettő császár volt,és mindkét orvos remek.
2003 SOTE II.Dr. Pajor Attila
2007 Nyírő Dr Csepegő György.
Látod megérte!!!
Sok boldogságot mégegyszer!:))
Köszi.
Pont ennél a terhességemnél döntöttem úgy, hogy elvetetem, nem szenvedek.A párom erősködött, hogy csak még 1x próbáljuk meg. És neki lett igaza!!!
Tényleg nagyon boldog vagyok :-)
Kecskemét
Dr Temesváry Béla- nagyon jó orvos,és nagyon köszönök neki mindent!
Fantasztikus orvos aki tényleg érti a munkáját!:)))Nem mennék máshoz!!!
Ez nagyon szomorú és borzasztó!
Nagyon erős lehettél,hogy mindig újból és újból belevágtál!
Gratulálok a kicsikédhez,és legyen benne NAGYON-NAGYON sok örömötök! :)
Veszprémben szültem Dr.Tallai Zsoltnál tavaly.
Neki köszönhetem, hogy 6 sikertelen terhesség (5 halva született, 1 3 napot élt)után megszületett életem értelme.
Örök hálám neki!
Szabolcs utca Budapest. Dr. Egyed Jenő
Mindhárom gyermekem nála született!
Vác, Dr Nemeskéri Ferenc :)))
...és szuper!
Én nála születtem 22 éve, és majdnem meghaltam én is meg anyukám is miatta! Ha a nővérke nem mondja neki, hogy feljelenti, ha nem tesz vmi(császár)! Így én 1/10-es apgart kaptam a két perces mérésre, és miután újraélesztettek kb. 8 perccel késöbb lett 8/10 az apgarom!
És ez a doki most az osztályvezető főorvos! Nem tudom, ha egyszer találkozom vele biztos nem köszönöm meg neki, hogy majdnem meghaltam!
Sziasztok!
Ismeri valaki Dr. Kazár Tibort? A bp-i BM Kórházban dolgozott, de mivel a kórház megszűnt Ő is továbbállt.
Köszi a segítséget!
2007.12.29.-én a Szent Istvánban, Dr.Mészáros Lászlónál, aki egy tündéri doki!!!!
Nagyon hálásak vagyunk neki, és maga a kórház is nagyon szuper!!!
Nagyon jó az alternatív szülőszoba, mintha otthon lennél!!!!
További ajánlott fórumok:
- Melyik városban és korházban születtél?
- Melyik kórházban kaphatunk legtöbb segítséget tüdőrák esetén és hol van a legjobb onkológia?
- Kinél és Hol Szültél?
- Szent Imre Kórházban, kinél mennyibe kerül a szülés?
- A Karcagi kórházban melyik dokinál és melyik szülésznőnél érdemes szülni?
- Te kinél szültél, szülnél Sopronban?