Melyik kórházban, kinél szültél? (beszélgetés)
Sziasztok!!
Szeretném ha segitenétek.
Ha valaki ismeri dr. Kulin Sándort kérem irjon privát levelet mert nem tudom követni az oldalt,keveset vagyok internet közelben.
Előre is köszönöm nektek!!!
Én nagyon imádom,Szuper egy orvos.Kedves-türelmes!!!
Egy baj van kezd nagyon népszerű lenni és nehéz hozzá idöpontot kapni.
Szia!
Én is a Mávban szültem a lányaimat. Mivel a dokim "kiöregedett", valószínű, hogy a Tidrenczel Zsoltot válaztom a továbbiakban. Neked is jók a tapasztalataid vele?
Szt. Margit Kh. Budapest
Dr. Sztanyik Lászlónál született az én kicsi lányom, Lizett! Mindent nagyon köszönök neki! :)
Sziasztok.
A lányomat a Kútvölgyibe-Dr Szabó Tibornál,a kisfiamat a Mávban- Dr Tidrenczer Zsoltnál.
Ismeritek valamelyiket?
Mindkét lányomat a Máv kórházban szültem Dr. Kardos Zoltánnál. Esetleg ismeri rajtam kívül valaki? Egyetlen fórumon sem találtam olyat aki ismerné...
Mondjuk most már nyugdíjas.
A SZEGEDI KLINIKÁN SZÜLTEM MINDKÉT FIAM.
AZ ELSŐT DR.SZABÓ DÁVIDNÁL(FOGADOTT DOKI VOLT),A MÁSODIKAT AZ ÜGYELETESNÉL MERT AZ ELŐBB EMLÍTETT DOKI A MÁSODIK GYERKŐCNÉL ELFELEJTETTE KÖZÖLNI HOGY NEM FOG RÁÉRNI.mEG VOLTAM ELÉGEDVE AZ ÜGYELETES DOKIVAL CSAK NEM ERRE SZÁMÍT AZ EMBER HA VAN FOGADOTT DOKIJA.
Én még nem szültem de barátnőm több napos "szenvedését" percről percre végigkövettem és azt mondom hogy Dr Dienes Miskolc Megyei az aki az első és egyetlen választásom lenne.
Megnyugtató,segítőkész,tisztelettudó...
Kistarcsa Flór Ferenc kórház
Ügyeletes orvosnál, császárral Dr. Szabó Andrea.
János kórház Bp, Dr Molnár
Mindenkinek ajánlani tudom egy tunemeny!!
sziasztok!
máv kórház tidrenczel zsolt
jó dokik jó tapasztalatok :)))
Szia!
Róla is jókat hallottam.Nagyon szép kislányod van(te is az vagy:-)!)nagyon hasonlít rád.
Szia!
Pici lányomnál én nem bírtam az oxitocint,azt hittem ott halok meg a szülőágyon,felszökött a vérnyomásom,majdnem elájultam,közben jöttek a tolófájások,láttam dokin,már gondolkozik a csaszin,végül,nagy nehezen kibújt,bár a gát rászorult a nyakára,annyira fájásgyenge voltam,így csináltak egy 6cm!-es vágást rajtam.Köszönöm a bókot,aranyos vagy,imádom is őket nagyon,csini maradtam?Ez az ami nagy szerencsém,hogy ilyen az alkatom,apu családja ilyen vékony,a 3 gyerkőc nem látszik rajtam,pedig életemben se fogyóztam még.Neked is nagyon szépek gyermekeid,s ahogy láttam,te is csinos maradtál,bár jó bő póló van rajtad:-)Kazacsay dr.-nak a nejét ismerem,tündéri nő ő is.Ha mégyegyszer szülnék,csak akkor ha itt is lenne már EDA,vagy azt ondaná a doki,hogy császár lesz.Többet képtelen lennék végig csinálni,amit átéltem legkisebbem szülésekor:-(((
Semmi gond..rengetegen vannak itt:))
A császár után a második sima szülés volt,és a harmadik újra császár.Kis gondok voltak már a szívhanggal,az oxitocinos terhelést nem bírta a baba,meg mivel hogy már volt egy,nem vártak tovább (amúgy is csak 3 nap lett volna hátra).Én mindhárom gyerekkel sokat voltam kórházban és nagyjából minden orvossal találkoztam.Nagyon dícsérik a Kazacsay dr-t is,sokan járnak hozzá,de ísmeretlenül is nagyon rendes volt.
Néztem a fotókat,nagyon szépek a gyerkőceid,de te is csini maradtál 3 gyerek után!:))
További ajánlott fórumok:
- Melyik városban és korházban születtél?
- Melyik kórházban kaphatunk legtöbb segítséget tüdőrák esetén és hol van a legjobb onkológia?
- Kinél és Hol Szültél?
- Szent Imre Kórházban, kinél mennyibe kerül a szülés?
- A Karcagi kórházban melyik dokinál és melyik szülésznőnél érdemes szülni?
- Te kinél szültél, szülnél Sopronban?