Melyik a kedvenc keresztnevetek? (beszélgetés)
Az én kedvenceim: Árven, Rita, Eszter, Réka, Larina, Laura, Lara, Klára, Krisztina, Dalma, Alma, Tündér, Minerva, Leila, Marina, Nerina, Tíra, Zorka, Florencia, Florinda, Daniella, Anita és még a Lorelai vagy Lorelei, de a pontos névnapot még külföldi oldalakon sem találtam. És ott is csak Lorelei formában. Aki tud segíteni, az kérem írjon.:)
Fiú: Dominik, PÉTER!, Trisztán, Rafael, Róbert, Gergő, Bence, Zsombor, Balázs, és a Teofil. De azt nem adnám a gyerekemnek, mert a teknősömet is így hívtam. :D :)
Húúú, nekem nagyon sok név tetszik.
Lány:Jázmin, Gabriella, Ambrózia, Anasztázia, Filoména, Karina, Kíra, Rita, Skolasztika, Pamela, Nikoletta, Henrietta, Felícia, Brigitta, Fióna, Ivett, Inez, Szidónia, Kamilla, Kiara, Gyöngyi, Hortenzia, Hóvirág, Graciella, Daniéla, Daniella, Dominika, Adrienn, Alexa, Alexandra, Eszmeralda, Manuéla, Kármen, Miranda, Letícia, Dzsenifer, Orchidea, Patrícia, Kimberli, Melissza, Rikarda, Kriszta, Krisztina, Szindi, Szolanzs, Liza, Linett, Kornélia, Kitti, Míra, Lili, Izabella, Jácinta, Elizabet, Ernesztina, Alícia, Alíz, Georgina, Dzsenet, Cintia, Karla, Fatima, Liliom, Hiacinta, Dzsesszika, Priszcilla, Paloma, Pálma, Nefelejcs, Asszunta, Amanda, Szvetlána, Violetta, Tündér, Prudencia, Szabina, Roxána, Nárcisz, Margarita, Titanilla, Vanessza, Vivien, Virgínia, Beatrix, Almiréna, Valentina
Fiú:Alex, Márk, Zoltán, Adonisz, Krisztián, Nikolasz, Krisztofer, Fábián, Dominik, Dávid, Kornél, Kevin, Erik, Jácint, Aramisz, Rodrigó, Rokkó, Valentin, Szíriusz, Nataniel, Nesztor, Patrik, Róbert, Oresztész, Kazimír, Elígiusz, Leonárd, Efraim, Dániel, Ahmed, Erazmus, Robin, Szebasztián
A egyik fiam Péter, ha lány lett volna a Katalin nevet kapta volna.
A másik fim Zoltán, ha lánynak születik Eszter lett volna.
Péter gyermekei: Regina, Borbála, Márton, Soma
Zoltán fiamé: Benedek
András,Miklós,Zoltán
boglárka, Zsuzsanna, Anna,
Dávid, Máté, Barna
Lili, Melinda, Zsuzsi
Anna, Éva, Ilona, Mária, Gizella, Szilvia
Tibor, László, Károly, István, Miklós, András
Csenge, Rozi, Emma, Lili, és Bori
Ákos, Zsombor.
Anna, Emma, Lili.
András
Gábor, Levente,
Hilda, Lea, Virág, Alexandra, Mercédesz
Lánynév: Anna, Csenge
Fiúnév: Dávid, Csanád
Leona, Hanna, Kármen
Noel, Antal, Kornél
Balázs, Ivó, Kevin
Jázmin, Kármen, Johanna
Ez az aktuális, de gyakran változik
További ajánlott fórumok:
- Szólác - keresztnevekből
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Melyik keresztnevet nem adnád a gyermekednek?
- Kinek melyik keresztnév tetszik nagyon, és melyik nagyon nem?
- Melyik keresztnév a legszebben hangzó?
- Hogyan tudnék valakit megtalálni, ha csak a keresztnevét tudom, ill. azt hogy melyik városban lakik?